#2161 2008-07-29 20:05:30

Z0n9er
Użytkownik

Odp: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Pokaż spoiler
Tia a najgorsze jest to ze nie napisali kto w końcu końców wygrał (albo mi cos umknęło).Co do naszej dyżurnej lolitki (any'i) to wiedzalem ze ma jakis związek z lulem (co prawda myślałem ze jest jego stara miłością jezor ) ... kto by sie spodziewał ze z nunally takie jaja wynikną )
87a63971bc.gif

B)

#2162 2008-07-29 20:30:48

Ebrithil1691
Użytkownik

Tristan a ja Ci podziękuje jezor... za to że napisałeś to uwaga... i prosiłbym innych którzy przeczytają te spoilery aby w swoich ewentualnych przemyśleniach o nich napisali w swojej notatce nie że to zwykły spoil lecz jakoś zaznaczyć iż odnosi się do tamtych ep.

Nie chce psuć sobie zabawy, anie nie chce też nie czytać/pisać o CG na tym forum. Ponieważ przemyśleniami odnośnie odcinków emitowanych trzeba się dzielić smile

#2163 2008-07-29 20:36:53

Zgrzyt
Użytkownik

Cofam to ze C.C nie pasowała by do Lulu.. jako niewolnica jest SUPER, uległa, słodka, 
normalnie orgazm w aerozolu (^@^) . I polska będzie miała największy wkład w batalii.. naszych pilotów nie da się trafić, po pijaku robimy super uniki xD. a pilotów przeciwnika  czeka niemiłą sytuacja jak zobaczą że kokpit jest bez sprzętu a mech stoi na cegłach xDDDD nie będzie brytol pluł nam w twarz i pałą po mordzie

#2164 2008-07-29 21:26:23

luki349
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

Cofam to ze C.C nie pasowała by do Lulu.. jako niewolnica jest SUPER, uległa, słodka, 
normalnie orgazm w aerozolu (^@^) . I polska będzie miała największy wkład w batalii.. naszych pilotów nie da się trafić, po pijaku robimy super uniki xD. a pilotów przeciwnika  czeka niemiłą sytuacja jak zobaczą że kokpit jest bez sprzętu a mech stoi na cegłach xDDDD nie będzie brytol pluł nam w twarz i pałą po mordzie

taaaa... najgorsze, najtańsze lecz śmiertelnie zabójcze w rękach Polskich pilotów smile_big

Pokaż spoiler
ciekawe czy Suzaku znowu okaże się "super sprzedawcą", ale wnioskując po scenach z endingu, to chyba Suzaku stanie po stronie Zero na końcu (za nimi widać białe skrzydła, więc chyba połączą siły) i ta ultra-giga atomówka... oj to może być groźne smile_big

#2165 2008-07-30 14:01:01

Andrew
Użytkownik

A ja mam pytanko odnośnie tego anime czy jeśli nie oglądałem pierwszej części to mogę obejrzeć czy bez poprzedniej ani rusz ?

#2166 2008-07-30 14:06:59

Zarathustra
Użytkownik

Koniecznie musisz obejrzeć pierwszy sezon, ja właśnie go skończyłem i niezrozumiesz tej telenoweli bez tego oczkod

#2167 2008-07-30 14:10:11

m(e)st
Użytkownik

do usunięcia

Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-07-30 14:10:40)

#2168 2008-07-30 15:08:57

SiwyCZR
Użytkownik

Odcinek 16 wypasiony jezor w końcu suzaku stanie twarzą w twarz z naszym Lulu, i coraz pewniejsze wydaję się połączenie sił suzaku z lulu (i chyba nie tylko jego) i wystąpenie przeciw imperatorowi w końcu xo by robiła kallen razem z suzaku na op'ie? bo nie wydaję mi się żeby kallen zdradziła zero... nic nie ma co pisać trzeba czekać na kolejne epy smile

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#2169 2008-07-30 15:11:19

Gela19
Użytkownik

Nareszcie wróciłam do domu... Wchodzę na forum a tu takie burzliwe dyskusje:D:D

Nawet jakiś mega spoiler się pojawił, którego nie chciało mi się czytać.

Pokaż spoiler
Tak jak myślałam, Anya będzie miała ścisły związek z Imperatorem, Marianną i Lulu smile_big Mam kilka wersji. Albo będzie spokrewniona z Lulu i rodziną królewską, albo będzie jego miłością.... Lub ma coś wspólnego z C.C. Wojna, jaką w tym odcinku zaczęto, będzie dla nas niezłym widowiskiem:D Biedna C.C. została brutalnie potraktowana przez swojego PANA, ale dzięki temu wiemy, że jest śmiertelna...Zastanawia mnie, jakim cudem Imperator uciekł z tamtego świata...Przecież, Lulu go tam uwięził. Suzaku wydaje mi się, że przyłączy się do Leloucha...Cały ten odcinek widać było, jak targają nim sprzeczne uczucia i ciągle powtarzał, że jednak to co robił i w co wierzył było błędem. Ale to i tak nie zmienia faktu , że go nie lubię. Znów ta smarkula NINA...Jak ją widzę, to krew mnie zalewa i te jej teksty z insynuacjami o zmieceniu z powierzchni ziemi "jedenastostrefowców". Na miejscu Suzaku, walnęłabym ją za te słowa. Nie podoba mi się 9 rycerz, on może nieźle namieszać zarówno w Brytyjskich szeregach jak i w wojnie z Zakonem Czarnych Rycerzy. Ougi się pojawia...A to ci zaskoczenie. Jednakże, zastanawia mnie los Viletty...Kallen tłukąca Suzaku, to było piękne:D
Jeszcze co do Any, to teraz jestem pewna, że Imperator wymazał jej wspomnienia.Tak jak myślałam, ta postać będzie miała bardzo duże znaczenie w tym anime. Suzaku również szybko zorientował się  co jest grane i tego mu pogratuluję...Teraz czekam w napięciu na 17 odcinek, bo chcę usłyszeć całą rozmowę Lulu i Suzaku w świątyni Kururugi. I może pokażą, co się stanie z Cornelią. Może przejdzie na stronę swojego brata, gdy ten powie jej prawdę o tym jaki jest ich "tatuś" ...

Pożyjemy zobaczymy smile_big Czekam na 17 odcinek, i więcej przemyśleń.

P.S. Czy warto czytać ten mega spoiler czy raczej odpuścić bo zniszczy mi zabawę??

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#2170 2008-07-30 15:32:32

FAiM
Użytkownik

Gela19 napisał:

P.S. Czy warto czytać ten mega spoiler czy raczej odpuścić bo zniszczy mi zabawę??

ten mega spoiler streszcza wszystkie pozostałe epy, więc imo można sobie go darować...

K5Cqyo6.png?1

#2171 2008-07-30 15:33:18

m(e)st
Użytkownik

Imho każdy spojer psuje zabawę, dlatego nie warto czytać takich rzeczy jezor

Ciekawe skąd już ktoś wie co się zdarzy w następnych epach, tak łatwo wyciekają im informacje.

Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-07-30 15:34:35)

#2172 2008-07-30 15:51:26

Zarathustra
Użytkownik

m(e)st napisał:

Imho każdy spojer psuje zabawę, dlatego nie warto czytać takich rzeczy jezor

Ciekawe skąd już ktoś wie co się zdarzy w następnych epach, tak łatwo wyciekają im informacje.

Ja nawet nie zacząłem oglądać R2 i mi spoilery w tym anime nic nie wadzą, to telenowela żyjesz tu plaskaczem Suzaku i innymi takimi pierdołami. oczkod

Wycieki są przez Oyabun Ninja Squad, używają swojego skilla i kradną szkice, klisze i tajne informacje. oczkod

#2173 2008-07-30 17:30:42

Ebrithil1691
Użytkownik

spoilery to najgorsze co może być podczas oglądania danej serii jezor... takie jest moje zdanie i pragnę ich unikać smile... mam nadzieje że mi się uda.

#2174 2008-07-30 17:53:50

Gela19
Użytkownik

Wielkie dzięki smile Więc daruję sobie te spoilery bo to nie jest zabawne gdy wszystko wiesz smile_big Zdaję się na swoje domysły i intuicję:D:D

A co teraz myślicie o tych wydarzeniach w CG smile_big:D Bo ja jestem ciekawa jak to będzie w tym 17 odcinku smile_big Już nie mogę się doczekać, aż powiedzą coś dokładniej o Any smile_big:D I co zrobi Impek z Nunally smile_big

#2175 2008-07-30 19:47:03

luki349
Użytkownik

Pokaż spoiler
ja coś czyje, że Suzaku się zastanawia, czy Imperator też mu w wspomnieniach nie namieszał smile_big Ale.... hmmm... to dopiero 17ep będzie Suzaku się jeszcze do Zero nie przyłączy, Cornelia nie wiem, ale Oranżowy coś knuje smile_big

#2176 2008-07-30 20:27:25

Ebrithil1691
Użytkownik

Pokaż spoiler

Cóż na miejscu Suzaku też bym się zastanawiał smile... ponadto on, jeśli się dobrze zastanowić nie może być pewien niczego, ponieważ wie o istnieniu geass a także o jego mocy. Wie także że oprócz Lulu i Impka geass ma także Rolo, więc powinien się domyślać że może być "tego" więcej smile, gdyż według moich informacji nie wiedział on o zniszczeniu badań nad geass.

Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-07-30 20:28:41)

#2177 2008-07-30 21:35:25

Gizmo100
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

I polska będzie miała największy wkład w batalii.. naszych pilotów nie da się trafić, po pijaku robimy super uniki xD. a pilotów przeciwnika  czeka niemiłą sytuacja jak zobaczą że kokpit jest bez sprzętu a mech stoi na cegłach xDDDD nie będzie brytol pluł nam w twarz i pałą po mordzie

Rozbroiło mnie to smile_big jak to sie mowi POLAK potrafi smile_big
ja mysle ze bardziej suzaku bedzie chcial zeby lulu sie ujawnil ze jest zero bo wtedy najgorsze by sie stalo jak kazdy sie dowiedzial ze jest brytyjczykiem  evil

#2178 2008-07-30 21:36:32

geass
Użytkownik

Pokaż spoiler
Według mnie 17 odcinek jest naprawdę dobry teraz najbardziej mnie interesuje spotkanie suzaku z luluchem. Ta bomba niny może okazać się naprawdę niebezpieczna gdyby ją wysadzili w czasie walki zero z shneizelem (chyba jakoś tak się piszę). Ta nowa C.C według mnie jest wnet tak samo fajna jak zanim straciła swą pamięć

KILLTECH.png

#2179 2008-07-30 23:29:40

Gela19
Użytkownik

Pokaż spoiler
Co do Oranżowego, to od początku uważałam, że jemu nie można ufać... W tym odcinku ewidentnie coś knuł, jestem ciekawa co on wykombinuje. Tak samo jak ten cały dziennikarzyna ( nie pamiętam imienia) też wydaje mi się, że jedzie na dwa fronty- nie koniecznie chodzi mi o Brytanie.

#2180 2008-07-30 23:36:13

m(e)st
Użytkownik

Pokaż spoiler
Możliwe, że oranż działa na zlecenie Leloucha to może być dość prawdopodobne.

Stopka forum

© Animesub.info 2025