Nie jesteś zalogowany.
Tristan a ja Ci podziękuje ... za to że napisałeś to uwaga... i prosiłbym innych którzy przeczytają te spoilery aby w swoich ewentualnych przemyśleniach o nich napisali w swojej notatce nie że to zwykły spoil lecz jakoś zaznaczyć iż odnosi się do tamtych ep.
Nie chce psuć sobie zabawy, anie nie chce też nie czytać/pisać o CG na tym forum. Ponieważ przemyśleniami odnośnie odcinków emitowanych trzeba się dzielić
Cofam to ze C.C nie pasowała by do Lulu.. jako niewolnica jest SUPER, uległa, słodka,
normalnie orgazm w aerozolu (^@^) . I polska będzie miała największy wkład w batalii.. naszych pilotów nie da się trafić, po pijaku robimy super uniki xD. a pilotów przeciwnika czeka niemiłą sytuacja jak zobaczą że kokpit jest bez sprzętu a mech stoi na cegłach xDDDD nie będzie brytol pluł nam w twarz i pałą po mordzie
Cofam to ze C.C nie pasowała by do Lulu.. jako niewolnica jest SUPER, uległa, słodka,
normalnie orgazm w aerozolu (^@^) . I polska będzie miała największy wkład w batalii.. naszych pilotów nie da się trafić, po pijaku robimy super uniki xD. a pilotów przeciwnika czeka niemiłą sytuacja jak zobaczą że kokpit jest bez sprzętu a mech stoi na cegłach xDDDD nie będzie brytol pluł nam w twarz i pałą po mordzie
taaaa... najgorsze, najtańsze lecz śmiertelnie zabójcze w rękach Polskich pilotów
A ja mam pytanko odnośnie tego anime czy jeśli nie oglądałem pierwszej części to mogę obejrzeć czy bez poprzedniej ani rusz ?
Koniecznie musisz obejrzeć pierwszy sezon, ja właśnie go skończyłem i niezrozumiesz tej telenoweli bez tego
do usunięcia
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-07-30 14:10:40)
Odcinek 16 wypasiony w końcu suzaku stanie twarzą w twarz z naszym Lulu, i coraz pewniejsze wydaję się połączenie sił suzaku z lulu (i chyba nie tylko jego) i wystąpenie przeciw imperatorowi w końcu xo by robiła kallen razem z suzaku na op'ie? bo nie wydaję mi się żeby kallen zdradziła zero... nic nie ma co pisać trzeba czekać na kolejne epy
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nareszcie wróciłam do domu... Wchodzę na forum a tu takie burzliwe dyskusje:D:D
Nawet jakiś mega spoiler się pojawił, którego nie chciało mi się czytać.
Pożyjemy zobaczymy Czekam na 17 odcinek, i więcej przemyśleń.
P.S. Czy warto czytać ten mega spoiler czy raczej odpuścić bo zniszczy mi zabawę??
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
P.S. Czy warto czytać ten mega spoiler czy raczej odpuścić bo zniszczy mi zabawę??
ten mega spoiler streszcza wszystkie pozostałe epy, więc imo można sobie go darować...
Imho każdy spojer psuje zabawę, dlatego nie warto czytać takich rzeczy
Ciekawe skąd już ktoś wie co się zdarzy w następnych epach, tak łatwo wyciekają im informacje.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-07-30 15:34:35)
Imho każdy spojer psuje zabawę, dlatego nie warto czytać takich rzeczy
Ciekawe skąd już ktoś wie co się zdarzy w następnych epach, tak łatwo wyciekają im informacje.
Ja nawet nie zacząłem oglądać R2 i mi spoilery w tym anime nic nie wadzą, to telenowela żyjesz tu plaskaczem Suzaku i innymi takimi pierdołami.
Wycieki są przez Oyabun Ninja Squad, używają swojego skilla i kradną szkice, klisze i tajne informacje.
spoilery to najgorsze co może być podczas oglądania danej serii ... takie jest moje zdanie i pragnę ich unikać ... mam nadzieje że mi się uda.
Wielkie dzięki Więc daruję sobie te spoilery bo to nie jest zabawne gdy wszystko wiesz Zdaję się na swoje domysły i intuicję:D:D
A co teraz myślicie o tych wydarzeniach w CG :D Bo ja jestem ciekawa jak to będzie w tym 17 odcinku Już nie mogę się doczekać, aż powiedzą coś dokładniej o Any :D I co zrobi Impek z Nunally
Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-07-30 20:28:41)
I polska będzie miała największy wkład w batalii.. naszych pilotów nie da się trafić, po pijaku robimy super uniki xD. a pilotów przeciwnika czeka niemiłą sytuacja jak zobaczą że kokpit jest bez sprzętu a mech stoi na cegłach xDDDD nie będzie brytol pluł nam w twarz i pałą po mordzie
Rozbroiło mnie to jak to sie mowi POLAK potrafi
ja mysle ze bardziej suzaku bedzie chcial zeby lulu sie ujawnil ze jest zero bo wtedy najgorsze by sie stalo jak kazdy sie dowiedzial ze jest brytyjczykiem