Nie jesteś zalogowany.
Drobne odejscie od bierzącego tematu. Na pewnym forum znalazłem coś takiego:
Gareth is the Mass Production Gawain, and C.C. is only mentioned in the context of "the Gawain, which sank with Jeremiah and C.C. at the end of the first season". Its weapons loadout so far:
2x Hadron Cannon/Hadron Machinegun? (hands; IIRC, the spoilers say that they're machineguns, but there's nothing about that in the scan)
2x Machinecannon (shoulders)
8x Slash Harken (4 per hip)
14x Missile Launcher (6 on chest, 4 per leg, three rounds per launcher)[/
Jeśli te mechy pojawią sie w niame(bardzo na to licze) to rozruba gwarantowana^^
Ostatnio edytowany przez Kroko (2008-07-23 21:57:44)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Drobne odejscie od bierzącego tematu. Na pewnym forum znalazłem coś takiego:
Pokaż spoiler
Dwa pierwsz to Galahad and Percival. Był także krótki opis mecha z dolnej części strony:Gareth is the Mass Production Gawain, and C.C. is only mentioned in the context of "the Gawain, which sank with Jeremiah and C.C. at the end of the first season". Its weapons loadout so far:
2x Hadron Cannon/Hadron Machinegun? (hands; IIRC, the spoilers say that they're machineguns, but there's nothing about that in the scan)
2x Machinecannon (shoulders)
8x Slash Harken (4 per hip)
14x Missile Launcher (6 on chest, 4 per leg, three rounds per launcher)[/Jeśli te mechy pojawią sie w niame(bardzo na to licze) to rozruba gwarantowana^^
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Wyjechałam i nie miałam możliwości oglądania CG...Wróciłam i nadrobiłam te 2 odcinki (14 i 15 ) ... Jestem w szoku!
Sprawa zakonnicy i C.C. dla mnie wydaje się jasna... Zakonnica miała geass i zawarła pakt z C.c. , potem czekała aż ta, stanie się silniejsza i jej geass ewoluuje do odpowiedniej formy. Gdy geass C.C. "dojrzał" wykorzystała ją, by "odebrać sobie" życie...A ponieważ C.C. powiedziała będąc dzieckiem, że nie chce umierać, obarczyła ją swoim brzemieniem jakie dźwigała przez...Kto wie ile tysięcy lat. I potwierdzam czyjąś teorię, że osoba dostająca Code od providera( czy jakoś tak) ma go w tym samym miejscu co poprzednik... Stąd znak C.C na czole a V.V. na dłoni, potem na dłoni ma go Charles i to by się zgadzało.
Zauważyliście, że jest pokazana C.C. z Marianną oraz Charles z V.V. na dworze królewskim? Podejrzenia co do zabicia matki Lulu zawężają mi się do 3 osób, teraz w sumie już tylko 2 Charlesa i C.C. bo V.V. nie żyje. Ciekawe co imperator miał na myśli mówiąc, że znów V.V. go okłamał. Może, matka Lulu żyje?? V.V. zataił prawdę, a imperator się o tym dowiedział i zmienił wspomnienia Marianny, która żyje sobie teraz gdzieś swoim beztroskim życiem?
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-07-26 11:44:29)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
ludzie nie oglądajcie rawów... po co psuć sobie zabawę? Oglądająć po japońsku i tak "nic" nie rozumiecie, (nic jest pojęciem względnym, lecz wiem ze każda osoba (chyba ze po kursie języka japońskiego) nie zrozumie do końca wszystkiego). Oglądanie anime w wersji raw to wielkie spoilorowanie także nie polecam. Kilka godzin i mamy po ang, jeden dzień i po polsku więc po co psuć sobie zabawę?
PS. Już myślałem że temat "umarł", heh... obawiałem się tego. Piękna ta tapeta z CC ...
Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-07-26 14:10:38)
fakt temat umierał ale wróciła Gela więc będzie dobrze (Ebrithil1691 z tego co pamiętam to ona chodzi na japoński[baka])
W moim przypadku drobne spojlerki i rawki zaostrzają tylko mój apetyt, wiesz co się stanie/stało, ale nie masz pojęcia jak do tego doszło, i to jest w tym wszystkim najlepsze ^,^.
Poozatym po obejrzeniu kilku serii anime jako takie pojęcie o japońskim można uzyskać, czyli zawsze te jedno czy dwa słowa się zrozumie ;D
Caland Jedno czy dwa słowa z dziesięciu to niewiele Gdybym tak miała, to raczej bym czekała na angielskie suby Ale tak samo jak u ciebie, jest i u mnie. Z tym, że spoilery zaostrzają mój apetyt:D ( mam na myśli czytane spoilery, przed obejrzeniem rawa )
Szum dobrze pamiętasz :p I fakt, dawno nie udzielałam się na tym forum, więc mam straszną ochotę podyskutować z kimś o wydarzeniach w CG
Kolejny odcinek może być bardzo ciekawy. Zastanawia mnie teraz jeszcze jedna rzecz.
C.C. ciekawe, czy coś sobie przypomni, i co zrobi Zero... Przecież bez C.C. nie da sobie rady. Mam nadzieję, że nadal ma Geass. Przeszło mi przez myśl, że gdy C.C. odzyska wspomnienia i znamię na czole (Code), to Geass Lulu ewoluuje i będzie go miał w obu oczach.
Suzaku już zna prawdę i wie o jego przywróconych wspomnieniach. Zastanawiam się, co teraz wymyśli... I co zrobi Imperator?...Czyżby miał jakiegoś asa w rękawie?
Ahhh... Tyle pytań i zero odpowiedzi...
Było by pięknie gdyby C.C odzyskała wspomnienia przez pocałowanie Lulu^^ Jak dla mnie tworzą ładną pare.
Jeśli Lulu dowie sie o tym co odkrył Suzaku, prawdopodobnie pouści szkołe. Chociaż jedyne osoby z poza otoczenia Lulu, które wiedzą o jego "drugiej twarzy" to Suzaku i Imperator. Więc Suzaku nie może zrobić niczego otwarcie. Możliwe że będzie chciał sie go pozbyć po cichu. Z tego co widziałem do tej pory to Imperator zawsze ma asa w rękawie.
Ostatnio edytowany przez Kroko (2008-07-26 21:16:37)
@Kroko
Ostatnio edytowany przez ciapek (2008-07-26 21:27:18)
@up
Ostatnio edytowany przez zajac_2006 (2008-07-26 22:45:30)
Teoria z Nina jest naciogana.
I'm not doing shit today!
Ostatnio edytowany przez Wing_Z (2008-07-26 22:45:17)
A jednak temat troszkę ruszył
Spać mi nie daje ta cała Kallen... co z nią będzie? Może Nunally wypuści ją... I uda, że ona uciekła? A wcześniej Kallen opowie jej o braciszku i zakonie czarnych rycerzy.
Suzaku i Imperator hmmm... Wydaje mi się, że Charles wykorzysta do czegoś Suzaku...Jak zauważyliście, impek zawsze ma Asa w rękawie...A Lulusiem ciągle targają sprzeczne emocje.
Do akcji może wkroczyć Anya.... Ona też jest intrygująca osobą dla mnie. Zastanawia mnie ten jej związek z Lulu z dzieciństwa. Może ona pomoże w jakiś sposób, w odzyskaniu C.C. swoich wspomnień, albo sama sobie coś przypomni istotnego, gdy zobaczy C.C z Lulu. Pożyjemy zobaczymy
Już niedługo pojawi się 16 epek :D
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-07-26 23:10:18)
Skrócony opis odcinka 16
Ma ktos link do odcinka 16 ??