#1 2008-07-19 01:50:38

laudemort
Użytkownik

Bokurano sub en

Witam
potrzebuję subów do bokurano 19-24, subki EN gdyż nie chce mi się czekać an polskie, zresztą różnicy nie ma, mam wersję mkv bez żadnych wbudowanych o.O a niestety po japońsku nie rozumiem zbyt wiele ^^"

Więc jeżeli ktoś zna strony takie jak ANSI z subkami EN to bardzo prosiłbym o adres lub o przesłanie napisów

________________________________________________________________________________________________

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
________________________________________________________________________________________________

#2 2008-07-19 02:01:09

tymek88
Użytkownik

Odp: Bokurano sub en

mogłbys dac namiar na tę wersjębez napisow ??

#3 2008-07-19 07:12:46

bodzio
Użytkownik

On chyba ma rawy, bo jeśli chodzi o angielskie wydanie, to tylko Triad wzięło się za tę serię, a oni wydawali full hardsub w avi.

Tym samym ang. skryptu się nie wyciągnie. Albo pobierzesz od nowa wersję ang. albo czekaj na pl tłumaczenie (o ile się doczekasz).

Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-07-19 07:14:40)

wladza1.png

#4 2008-07-19 12:15:52

macbel
Użytkownik

Suby do Bokurano są na bieżąco robione. Dziś wieczorem jak wrócę z pracy będzie kolejny odcinek.

ZKhWP

#5 2008-07-19 16:55:54

laudemort
Użytkownik

Tak jest to jest RAW, jeżeli chcecie specyfikację całą to proszę bardzo oto najważniejsze parametry  ^^ TV-Japan_RAW_1280x720_h264_mkv (pierwszych odcinków nie mogę być pewny bo ściągałem od kogoś, ale chyba było to samo i miał z tego samego miejsca co ja później znalazłem)

co do robienia to wiem iż są robione i są subki do 18 epków, ale ja nie mogę czekać...nienawidzę zawieszać serii dlatego chciałem angielskie ;(

tymek88 a ty już o mnie totalnie zapomniałeś ;( Shinden Anime (wszystko bez rejestracji) moja stronka znajdziesz tu jakieś 70-80% mojego upploadu w tym i Bokurano chociaż w tym momencie robię głównie online i tylko ściągam
stronka może i nie genialna ale jak na stronę która do niedawna w całości była prowadzona przez jedną osobę z niewielką ilością czasu to nie jest najgorzej oczkod

ale widzę iż nikt nie znalazł niczego innego niż ja tlyko ten 1 angielski hardsub :/ no nic będę musiał zasać te 6 epków jeszcze raz

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein

#6 2008-07-21 10:28:44

Freeman
Użytkownik

Adresy są podane w FAQ.

Stopka forum

© Animesub.info 2024