Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
potrzebuję subów do bokurano 19-24, subki EN gdyż nie chce mi się czekać an polskie, zresztą różnicy nie ma, mam wersję mkv bez żadnych wbudowanych o.O a niestety po japońsku nie rozumiem zbyt wiele ^^"
Więc jeżeli ktoś zna strony takie jak ANSI z subkami EN to bardzo prosiłbym o adres lub o przesłanie napisów
________________________________________________________________________________________________
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
________________________________________________________________________________________________
mogłbys dac namiar na tę wersjębez napisow ??
On chyba ma rawy, bo jeśli chodzi o angielskie wydanie, to tylko Triad wzięło się za tę serię, a oni wydawali full hardsub w avi.
Tym samym ang. skryptu się nie wyciągnie. Albo pobierzesz od nowa wersję ang. albo czekaj na pl tłumaczenie (o ile się doczekasz).
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-07-19 07:14:40)
Suby do Bokurano są na bieżąco robione. Dziś wieczorem jak wrócę z pracy będzie kolejny odcinek.
Tak jest to jest RAW, jeżeli chcecie specyfikację całą to proszę bardzo oto najważniejsze parametry ^^ TV-Japan_RAW_1280x720_h264_mkv (pierwszych odcinków nie mogę być pewny bo ściągałem od kogoś, ale chyba było to samo i miał z tego samego miejsca co ja później znalazłem)
co do robienia to wiem iż są robione i są subki do 18 epków, ale ja nie mogę czekać...nienawidzę zawieszać serii dlatego chciałem angielskie ;(
tymek88 a ty już o mnie totalnie zapomniałeś ;( Shinden Anime (wszystko bez rejestracji) moja stronka znajdziesz tu jakieś 70-80% mojego upploadu w tym i Bokurano chociaż w tym momencie robię głównie online i tylko ściągam
stronka może i nie genialna ale jak na stronę która do niedawna w całości była prowadzona przez jedną osobę z niewielką ilością czasu to nie jest najgorzej
ale widzę iż nikt nie znalazł niczego innego niż ja tlyko ten 1 angielski hardsub :/ no nic będę musiał zasać te 6 epków jeszcze raz
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
Adresy są podane w FAQ.
Strony 1