Nie jesteś zalogowany.
Jako były fan Rozen Maiden, dowiedziawszy się ostatnio, że Unyuunymous zrobił tłumaczenie trzeciego wydania radio show "Suigintou no Koyoi mo Ennu~i", postanowiłem odświeżyć sobie pamięć.
Suigintou no Koyoi mo Ennu~i - Vol.3 Christmas Special nie był wprawdzie za dobry, ale i tak nadal miło było usłyszeć głos Tanaki Rie.
Za to przesłuchałem jeszcze raz pierwsze Suigintou no Koyoi mo Ennu~i. Nie wiem dlaczego, ale przy pewnych fragmentach głos Tanaki Rie sprawiał, że włosy mi stawały dęba. Jeśli ktoś pamięta jej rolę w Chobits, chyba wie dlaczego zachodni recenzenci określają jej głos jako "dreamy"... Śmieszne fragmenty nadal śmieszą mimo upływu czasu, a po liście MC Banzai-sana i próbie rapu Tanaki "Gin-samy" Rie zachichotałem, mimo że słyszałem ją przynajmniej 5 razy.
Fanom Rozen Maiden (są jacyś?) szczerze polecam, bo to kawał dobrego materiału i dobra okazja do pośmiania się.
nie widziałem tego, ale z miłą checią bym zobaczył
dasz może linka??
Googlenie nie boli... zajęło mi to kilka sekund pierwszy wpis: Dla leni - link do części bodajże pierwszej. Cóż moment z hip-hopem wymiata, jednak nie bardzo rozumiem o co chodzi dokładnie z głosem Chi z Chobits, baka ze mnie oglądałem to z ang dubbingiem (zapewne dla odmiany) i głos Chi choć słodki i angielskiej to jednak nie ten sam co w oryginale i nie kumam czemu "dreamy"(że rozmarzony?senny?). Jednak sam materiał polecam, ciekawy nie powiem
Ostatnio edytowany przez Atabis (2008-02-17 15:17:17)
dzięki, mnie ostatnio google ugryzło hehe... poprostu nie chciało mi sie wpisywać jest tutaj tyle miłych osób, że prawie zawsze ktoś odpisze
dzięki, mnie ostatnio google ugryzło hehe... poprostu nie chciało mi sie wpisywać
a klawisze [CTR], [C] i [V] to pewnie kot zjadł, co? Zabierasz lenistwo na całkowicie nowy poziom, popek.
Link do wszystkich trzech "Suigintou no Koyoi mo Ennu~i":
http://www.rozenmaiden.it/sito/media/special.php
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2008-02-17 21:03:35)