Nie jesteś zalogowany.
Jeszcze tylko to:
15.21 Ciekawe czy to, co gotuje Hato rzeczywiście tak dobrze smakuje.
Brakuje dwóch przecinków - przed "czy" i "rzeczywiście".
Po "Ciekawe" brakuje przecinka, ponieważ "czy" wprowadza zdanie współrzędne. "co gotuje Hato" jest natomiasst zdaniem podrzędnym i powinno być oddzielone przecinkami z dwóch stron. To powinno wyjaśnić, dlaczego tak to wypisałem.
"Skazany na zajebistość"
A ja nic nie rozumiem, ale wierzę na słowo Stawiania przecinków to ja się nigdy nie nauczę, słowo daję ^^ Stylistyka może jeszcze jakoś, ale nie przecinki...
A ja powiem, Zjadacz, stary, przerażasz mnie.
Wiem, że jesteś przecin master, ale to się robi straszne.:P
Starałem się wszystko dokładnie przeczytać(czyt: analizować), ale to jednak nie dla mnie. Może kiedyś...:P
EDIT:
Jeszcze coś, ciekawe, czy jesteś lepszy od Starfoxa, który również mnie przeraża.:D
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-02 01:08:45)
~Zjadacz ok. skoro poparles to przykladami, to chyba sprawa jest rozstrzygnieta. ;]
Wiem, że jesteś przecin master, ale to się robi straszne.:PStarałem się wszystko dokładnie przeczytać(czyt: analizować), ale to jednak nie dla mnie. Może kiedyś...:P
EDIT:
Jeszcze coś, ciekawe, czy jesteś lepszy od Starfoxa, który również mnie przeraża.:D
Lol xDDD Nie przy wszystkich;p Psujesz mi opinię wśród płci pięknej;p
Oj, to szczera prawda, której nie można ukrywać, jesteś trochę straszny. XD
Od razu powiem, że nie chodzi mi o jakiś chory konkurs, czy co tam, bo jak znam niektórych ludzi, to zaraz wyciągną jakiś podtekst.:D
Chłopaki, czytając niektóre Wasze komenty, aż ciarki przechodzą, bo dla Was to takie lekkie, a ja rozdziawiam usta, i zastanawiam się, co oni, do cholery, piszą.:D
E tam, są lepsze jednostki ode mnie;p Choćby lilith_, phenix, czy nawet ten, jak mu tam... Zjadacz, czy jakoś tak;P Ja tylko improwizuję xP
Bodzio:*** Mordeczko;> Jak się nie postarasz z ep02, to już nie będę Ci buziaków dawał na IRCu:P Przerzucę się na Cieślaka:P
a ja mam zero seedow od wczoraj...wiec sie nie wypowiadam
edyta
ten tracker naprawde nie lubi bitlorda
Ostatnio edytowany przez lukio (2008-02-18 15:01:24)
Wiem, że jesteś przecin master, ale to się robi straszne.:P
dulu, a myślisz, że dlaczego trzymamy Zjadacza w grupie, mimo że do pracusiów nie należy...
EDIT: lukio, seedy są więc zapewne tracker anfo cię nie lubi. Zmień program na utorrenta, to czasem pomaga. A jeśli mimo to, nic się nie zmieni, trudno. Nie mam możliwości wrzucenia tego na serwer.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-02-02 09:46:23)
E tam, są lepsze jednostki ode mnie;p Choćby lilith_, phenix, czy nawet ten, jak mu tam... Zjadacz, czy jakoś tak;P Ja tylko improwizuję xP
Bodzio:*** Mordeczko;> Jak się nie postarasz z ep02, to już nie będę Ci buziaków dawał na IRCu:P Przerzucę się na Cieślaka:P
To tutaj się schowałeś. xD Poczekaj, jak wejdę na kanał. xD
bodzio, trochę się zdziwiłem, że popełniłeś tak głupie przecinki. ^^" Nie mówię, że jestem w tym dobry, ale coś tam w głowie mam. xD
btw: A nie mówiłem ci, żebyś przesłał to do korekty? ^^
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-02-02 11:09:07)
bodzio, trochę się zdziwiłem, że popełniłeś tak głupie przecinki. ^^" Nie mówię, że jestem w tym dobry, ale coś tam w głowie mam. xD
btw: A nie mówiłem ci, żebyś przesłał to do korekty? ^^
Cieślak, dziwisz się? U siebie nigdy nie wyłapię takich błędów. U kogoś owszem, ale nie u siebie. Jestem upierdliwcem w kwestii stylistyki, co wielu ludzi, zwłaszcza z anfo, nie uważa za błędy. I tyle. A do korekty nie podesłałem, bo w końcu sam to wydaje, więc sam muszę się z tym uporać
Skąd ja to wiem? xD Tak samo jest u mnie. o.O Cóż, trza się "szkolić". xD
dulu napisał:A ja powiem, Zjadacz, stary, przerażasz mnie.
Wiem, że jesteś przecin master, ale to się robi straszne.:Pdulu, a myślisz, że dlaczego trzymamy Zjadacza w grupie, mimo że do pracusiów nie należy...
Będę o tym pamiętał
"Skazany na zajebistość"
bodzio napisał:dulu napisał:A ja powiem, Zjadacz, stary, przerażasz mnie.
Wiem, że jesteś przecin master, ale to się robi straszne.:Pdulu, a myślisz, że dlaczego trzymamy Zjadacza w grupie, mimo że do pracusiów nie należy...
Będę o tym pamiętał
Wypomnę Ci Renkina, na którego korektę do 2. epa czekam już od połowy grudnia (sprawdziłem archiwum gg)
Mógłby ktoś posedowac They Are My Noble Masters ep 1 ???
Już nie trzeba
Ostatnio edytowany przez Eldzik (2008-02-18 16:23:10)