Nie jesteś zalogowany.
dzięki
Hej, ściągam właśnie Captain_Tsubasa_DVDRip_001-045.torrent, idzie nieźle, ok. 40 KB/s
Mam tylko pytanie, skąd wziąć napisy do tych wszystkich 45 odcinków w jakości DVDRip, bo nie moge znaleźć... Czy może nie ma w ogóle napisów do tej wersji?
A z tego co ja widze to napisy są od razu w tym torrencie Czyli wielkie dzięki dla jezykwaw I pozdrowienia Rekid, bo też jestem z Ełku
Tak, dokładnie do odcinków 1,2,3,4 i 9. Na reszte trzeba czekać rozumiem. Nie można ściągnąć nawet angielskich napisów do tej wersji? Kiedy i gdzie można sie spodziewać polskich napisików do reszty?
Wtedy jak pojawia się angielskie ;] Jak jakieś znajdziesz daj znać, można by się wziąć za tłumaczenie.
Poza tym, do odcinka 5 są napisy na ANSI.
...
Znalazłem jakieś napisy tutaj: http://animesub.info/szukaj.php?szukane … t_ang&od=1
Są np. do 5 odcinka, czy 17., ale nie wiem czy będą pasować do tej wersji. Są w ogóle w formacie .ssa, więc cienko. Dziwne, że są polskie napisy do pierwszych 4 odcinków, potem przerwa, do 9, do reszty zaś nie. Myśle, że gdzieś są tylko jak i gdzie je znaleźć...
Jeśli są francuskie lub hiszpańskie to mały problem przetłumaczyć je na polski, bo na pewno sporo ludzi zna te języki. Zresztą podobno Frenchies Subs tłumaczyli francuskie napisy na angielskie. Nie wierze, że nie ma możliwości zdobycia napisów w jakimkolwiek języku do reszty odcinków tej wersji.
siemka jkabyscie popatrzyli na anidb jzu inne grupy wydaja tusbase mozna bedzie z tych epkow tlumaczyc no nie:D
siemka jkabyscie popatrzyli na anidb jzu inne grupy wydaja tusbase mozna bedzie z tych epkow tlumaczyc no nie:D
Twoja wiadomość była, aż tak mocno oczo...., że postanowiłem sprawdzić:
Jak wół wynika z tego, że :
A) nie umiesz pisać i robisz błędy
B) nie umiesz czytać bo na anidb nie ma nigdzie, że jakaś nowa grupa ripuje to z angielskimi napisami.
C) Odłącz internet, naucz się pisać i czytać i wtedy przyjdź do nas.
Dziękuję.
Dobra nie czytałem wszystkiego bo nie bardzo mam na to czas ale poszukuje wszystkich epizdów Tsubasy.... oczywiście z napisami polskimi.... Jakby ktoś mógł zamieścvić jeden link ze wszystkimi odc. to byłbym wdzięczny polz fast:D jak coś to info na gg 3616324 tutaj też będe zgladał......
szukaj dalej, temat był przewałkowany 200 razy. Tu są tylko rawy pierwszych 45 odcinków.
A swoją drogą [TV-Japan] zaczeli wydawać rawy DVD rip narazie pierwsze 5 odcinków tylko.
Na www.kreskowki.fani.pl są 73 odcinki Tsubasy z napisami, ale koleś, który je układał wielu dialogów nie przetłumaczył i w ogóle tłumaczenie pozostawia wiele do życzenia, bo było robione na zasadzie zgadywania Niestety chyba długo poczekamy na normalne napisy do I serii...
~Rekid a gdzie widzisz te 5 epkow jak dla mnie sa tylko 2:D