#181 2008-01-05 18:46:15

Lala_17
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

Quithe niestety tak wyszło;)

#182 2008-01-05 19:10:07

artisabang
Użytkownik

Lala_17 napisał:

Rutek dziekuje:)twoj jest ze szczurkiem chyba.Wogule wszyscy macie na Ansi piekne avatary:P

Ja powiedziałbym, że to królik lub zając (a może mysz[fuj])ale głowy nie dam:P

PS. udanej imprezy[yahoo]

#183 2008-01-05 19:21:04

parara
Użytkownik

łaaj, zaraz chyba wsiądę w samochód, przyjadę za dwie godziny, wypiję bezalkoholowe i wrócę do domu smile_big fajnie tam u was musi być XD

KDE4 ssie

#184 2008-01-05 19:35:41

hikikomori
Użytkownik

Uhhh...obejrzeliśmy Hell 0 o.O Co będzie dalej? Spoko, wszystko będzie cenzuralne;] Gdyby ktoś chciał dołączyć i był z Wawy, to niech się zgłasza do Smoczka. Zapraszamy:)

#185 2008-01-05 19:51:00

waski_jestem
Użytkownik

o tak hell mocno odcisnal sie na naszym psyche, a u smoka taki sam efekt wywarl ETANOL.

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#186 2008-01-05 19:53:48

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Hehe Bardzo dobry pomysł z tym spotkaniem, naprawde fajni ludzie, porządna atmosfera i naprawde dobra zabawa... nie mówiąc o Hell'u uch Wąski został zniszczony, ale myśle ze nie tylko on XD No i jakie zlewy mieliśmy dzięki Lala XDD

metallica0005.jpg

#187 2008-01-05 20:01:05

Smoczek
Użytkownik

Gru[pa spoytkaniowa pozdrawia Lalę17.... Guten Tag... i w ogołe fajno dziś... i klamsrtwo ktos napisal, ze niby sja za duzo etanolu wypilem.... kurde... czuje sie swietnie! NO! Ok... wiecej cgyab nie napisze, bo nie ma potrzeby ^^....
No
!
To chyba tyle...........

Ostatnio edytowany przez Smoczek (2008-01-05 20:01:23)

#188 2008-01-05 20:04:31

Krzyżu
Użytkownik

Smoczek napisał:

Gru[pa spoytkaniowa pozdrawia Lalę17.... Guten Tag... i w ogołe fajno dziś... i klamsrtwo ktos napisal, ze niby sja za duzo etanolu wypilem.... kurde... czuje sie swietnie! NO! Ok... wiecej cgyab nie napisze, bo nie ma potrzeby ^^....
No
!
To chyba tyle...........

widzę, że nice party[baka][hehe]

lastfmbuttonbykiokuh.png

#189 2008-01-05 20:11:11

waski_jestem
Użytkownik

ano dzieje sie dzieje. Ale raczej sa to pozytywne odczucia, chociaz smoczek tweirdzi ze nic nie widzi smile_big a moze pil metanol??

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#190 2008-01-05 20:17:36

hikikomori
Użytkownik

To pisze Smoczek:
nie wiem co mam napisac, ale pisze... sobie nie wiem co... tralalalalalalalaalaaalabtw.
Nie pamietam hasla, wiec nie pisze ze swoje konta, ale pisalem

#191 2008-01-05 20:21:45

Shinma86
Użytkownik

hikikomori napisał:

To pisze Smoczek:
nie wiem co mam napisac, ale pisze... sobie nie wiem co... tralalalalalalalaalaaalabtw.
Nie pamietam hasla, wiec nie pisze ze swoje konta, ale pisalem

Dobrze wam idzie widzę:-D
Pozdrawiam i wypijcie za nieobecnych!!!

#192 2008-01-05 20:27:11

waski_jestem
Użytkownik

smoku na prezydenta !!!!!!! a tak na powaznie, to impreza rzeczywiscie bardzo przyjemna, atmosferka powiedzialbym rodzinna, ale jaka ma byc smile_big Moze kolejne spotkanie bedzie nieco inne. Pomysl jest, ale jak bedzie z wykonaniem, to sie jeszcze okaze. Jak na razie nie macie innego wyjscia jak tylko zazdroscic ze was tu nie ma.

#193 2008-01-05 20:39:33

Winged
Użytkownik

Quithe napisał:

Lala_17 - a czemu do Wingeda nic nie napisałaś? jezor

Lala_17 napisał:

Quithe niestety tak wyszło;)

Coś się ostatnio nie mogę odnaleźć na tym forum... Bywa...
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#194 2008-01-05 20:43:23

hikikomori
Użytkownik

Taaaaa... jakby to wyprostować, żeby nie było, że jesteśmy nawaleni;]
No więc...jest zimno, a wiadomo, że alkohol pomaga w rozmrażaniu... No więc się rozmrażamy...Smoczek już stopniał zupełnie...i należy mu się jako organizatorowi:) Wybaczycie mu wszystkie nieskładne posty, które przeczyta zapewne dopiero jutro:) My wybaczamy, bo w końcu dzięki niemu się spotkaliśmy:) Popijamy różne trunki, słuchamy różnej muzyki, nie tylko J-musik;) Obejrzeliśmy niecenzuralny film anime.... Quithe zapoznaje resztę ze swoją kolekcją martwych włosów na dready... Ktoś próbuje robić zdjęcia... Może nawet to zobaczycie, o ile ostrość dopisze:)heheheh... Dobrym motywem jest to, że jedynie tchórzofretka pali, a pozostali nie;] Smoczek nuci, że jest czempionem... to nawet prawdopodobne... hmmm... to wygląda na relację w czasie rzeczywistym;] hłehłe... taaa...pora na relacje stricte fizjologiczne...oszczędzę Wam... teraz będzie chwila przerwy, w której zagra Aucifer...ścieżka z anime, którego zapewne nie poznacie, bo jest strasznie stare i niewiele osób pewnie chciałoby się męczyć z wersją VHS, tak jak ja... no dobra, to ja sobie posłucham fajnej muzy i poczekam, aż temat rozmowy się zmieni...

#195 2008-01-05 20:50:43

rutek
Użytkownik

hiki pisze posta pod postem

#196 2008-01-05 20:57:32

hikikomori
Użytkownik

Ja wiem, że nie powinno się pisać posta pod postem, ale naprawdę nie ma nikogo innego, kto mógłby przejąć ode mnie pałeczkę... Ostatnia inicjatywa: to co, lecimy po flaszkę?!... ale to nie jest, broń boże propagowanie alkoholu wśród nieletnich, wszyscy się wylegitymowali, ale nie przede mną... Myślałam, że będzie nudniej, ale jest całkiem ok, mimo że wiekowo nie bardzo kompatybilnie smile Całe szczęście nie domagają się robienia herbaty, kanapek itp.:) jak dla mnie mogą paść z głodu, z pragnienia na pewno nie padną;] Naprawdę /na pewno pisze się RAZEM/ szkoda, że nie słyszycie tego mixu rozmów:) Wydaje mi się, że jestem jedyną trzeźwą osobą w tym gronie, ale to zawsze się tak wydaje;} Na pewno nikomu nie dam się wcisnąć do mojego kompa, nie w tym stanie, to pewne;] Wydaje mi się, że w wątku: "Pokaż swoją twarz" się jutro zakotłuje:D Pora na łyk piwa:D

#197 2008-01-05 21:12:17

Bestrariusz
Użytkownik

Teraz jak to czytam to mnie z lekka krew zalewa ze musialem sie jako pierwszy zmyc z tej imprezy, bo widze ze sie rozkrecila na maxa smile_big
Ale ogólnie wypadzik wedłuk mnie sie udał

Powodzenia tam... czekam na foty ;]

#198 2008-01-05 21:21:43

hikikomori
Użytkownik

No, no, więc to ~Bestrariusz się zmył? szlag...czemu nie przedstawiacie się z nicku? skąd ja mam wiedzieć, że Piotruś to jest ktoś tam, kogo znam z  avatara? Jesteśmy obecnie na etapie tostów, Wąski przyniósł keczup /tak to się pisze po polskiemu, przynajmniej Word akceptuje tą wersję/ a także zupek yum-yum oraz kolejnej kolejki piwa... Dobrze, że jutro jest niedziela, nie?:) 11 facetów z piwem i tostami pozdrawia ogólnie Ansi:D Ja również, oszywiście:D

#199 2008-01-05 21:28:40

Bestrariusz
Użytkownik

no wy macie wolne a ja musze zapierdzielac na pociag do rzeszowa ( dlatego sie musialem zmyc... wiecie trza sie spakowac jeszcze i wogole ;/ )
dzieki za pozdrowienia ']

Takze przesylam pozdrowienia wam siedzacych w kupie przed jednym malym stolikiem i zajadajacych tosty popijajacych je magicznym eliksirem który czyni niesmiertelnym ;p... Niech najtrzezwiejszy przypilnuje tylko zeby kazdy poszedł w dobrym kierunku do domu ;p

P.S hiki... jak jeszcze jest cala gromadka to niech ci dom wysprzataja ;p

#200 2008-01-05 21:50:22

waski_jestem
Użytkownik

posprzataja?? hmm niech pomysle?? e nie ja rezygnuje smile_big A co sie tyczy sytuacji jaka wlasnie istnieje w kawalerce ktora zamieszkuja ~hikikomori i ~Quithe to wlasnie zajadamy zupki CHINSKIE i .... coz dalej sie alkoholizujemy, ale wszystko jest w bardzo kulturalnych rozmiarach. [tak do info modow i ewentualnych rodzicow, nieletni NIE PIJA]

Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-01-05 21:52:41)

Stopka forum

© Animesub.info 2024