Nie jesteś zalogowany.
Quithe niestety tak wyszło;)
Rutek dziekuje:)twoj jest ze szczurkiem chyba.Wogule wszyscy macie na Ansi piekne avatary:P
Ja powiedziałbym, że to królik lub zając (a może mysz[fuj])ale głowy nie dam:P
PS. udanej imprezy[yahoo]
łaaj, zaraz chyba wsiądę w samochód, przyjadę za dwie godziny, wypiję bezalkoholowe i wrócę do domu fajnie tam u was musi być XD
KDE4 ssie
Uhhh...obejrzeliśmy Hell 0 o.O Co będzie dalej? Spoko, wszystko będzie cenzuralne;] Gdyby ktoś chciał dołączyć i był z Wawy, to niech się zgłasza do Smoczka. Zapraszamy:)
o tak hell mocno odcisnal sie na naszym psyche, a u smoka taki sam efekt wywarl ETANOL.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Gru[pa spoytkaniowa pozdrawia Lalę17.... Guten Tag... i w ogołe fajno dziś... i klamsrtwo ktos napisal, ze niby sja za duzo etanolu wypilem.... kurde... czuje sie swietnie! NO! Ok... wiecej cgyab nie napisze, bo nie ma potrzeby ^^....
No
!
To chyba tyle...........
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2008-01-05 20:01:23)
Gru[pa spoytkaniowa pozdrawia Lalę17.... Guten Tag... i w ogołe fajno dziś... i klamsrtwo ktos napisal, ze niby sja za duzo etanolu wypilem.... kurde... czuje sie swietnie! NO! Ok... wiecej cgyab nie napisze, bo nie ma potrzeby ^^....
No
!
To chyba tyle...........
widzę, że nice party[baka][hehe]
ano dzieje sie dzieje. Ale raczej sa to pozytywne odczucia, chociaz smoczek tweirdzi ze nic nie widzi a moze pil metanol??
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
To pisze Smoczek:
nie wiem co mam napisac, ale pisze... sobie nie wiem co... tralalalalalalalaalaaalabtw.
Nie pamietam hasla, wiec nie pisze ze swoje konta, ale pisalem
To pisze Smoczek:
nie wiem co mam napisac, ale pisze... sobie nie wiem co... tralalalalalalalaalaaalabtw.
Nie pamietam hasla, wiec nie pisze ze swoje konta, ale pisalem
Dobrze wam idzie widzę:-D
Pozdrawiam i wypijcie za nieobecnych!!!
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
smoku na prezydenta !!!!!!! a tak na powaznie, to impreza rzeczywiscie bardzo przyjemna, atmosferka powiedzialbym rodzinna, ale jaka ma byc Moze kolejne spotkanie bedzie nieco inne. Pomysl jest, ale jak bedzie z wykonaniem, to sie jeszcze okaze. Jak na razie nie macie innego wyjscia jak tylko zazdroscic ze was tu nie ma.
Lala_17 - a czemu do Wingeda nic nie napisałaś?
Quithe niestety tak wyszło;)
Coś się ostatnio nie mogę odnaleźć na tym forum... Bywa...
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Taaaaa... jakby to wyprostować, żeby nie było, że jesteśmy nawaleni;]
No więc...jest zimno, a wiadomo, że alkohol pomaga w rozmrażaniu... No więc się rozmrażamy...Smoczek już stopniał zupełnie...i należy mu się jako organizatorowi:) Wybaczycie mu wszystkie nieskładne posty, które przeczyta zapewne dopiero jutro:) My wybaczamy, bo w końcu dzięki niemu się spotkaliśmy:) Popijamy różne trunki, słuchamy różnej muzyki, nie tylko J-musik;) Obejrzeliśmy niecenzuralny film anime.... Quithe zapoznaje resztę ze swoją kolekcją martwych włosów na dready... Ktoś próbuje robić zdjęcia... Może nawet to zobaczycie, o ile ostrość dopisze:)heheheh... Dobrym motywem jest to, że jedynie tchórzofretka pali, a pozostali nie;] Smoczek nuci, że jest czempionem... to nawet prawdopodobne... hmmm... to wygląda na relację w czasie rzeczywistym;] hłehłe... taaa...pora na relacje stricte fizjologiczne...oszczędzę Wam... teraz będzie chwila przerwy, w której zagra Aucifer...ścieżka z anime, którego zapewne nie poznacie, bo jest strasznie stare i niewiele osób pewnie chciałoby się męczyć z wersją VHS, tak jak ja... no dobra, to ja sobie posłucham fajnej muzy i poczekam, aż temat rozmowy się zmieni...
hiki pisze posta pod postem
Ja wiem, że nie powinno się pisać posta pod postem, ale naprawdę nie ma nikogo innego, kto mógłby przejąć ode mnie pałeczkę... Ostatnia inicjatywa: to co, lecimy po flaszkę?!... ale to nie jest, broń boże propagowanie alkoholu wśród nieletnich, wszyscy się wylegitymowali, ale nie przede mną... Myślałam, że będzie nudniej, ale jest całkiem ok, mimo że wiekowo nie bardzo kompatybilnie Całe szczęście nie domagają się robienia herbaty, kanapek itp.:) jak dla mnie mogą paść z głodu, z pragnienia na pewno nie padną;] Naprawdę /na pewno pisze się RAZEM/ szkoda, że nie słyszycie tego mixu rozmów:) Wydaje mi się, że jestem jedyną trzeźwą osobą w tym gronie, ale to zawsze się tak wydaje;} Na pewno nikomu nie dam się wcisnąć do mojego kompa, nie w tym stanie, to pewne;] Wydaje mi się, że w wątku: "Pokaż swoją twarz" się jutro zakotłuje:D Pora na łyk piwa:D
Teraz jak to czytam to mnie z lekka krew zalewa ze musialem sie jako pierwszy zmyc z tej imprezy, bo widze ze sie rozkrecila na maxa
Ale ogólnie wypadzik wedłuk mnie sie udał
Powodzenia tam... czekam na foty ;]
No, no, więc to ~Bestrariusz się zmył? szlag...czemu nie przedstawiacie się z nicku? skąd ja mam wiedzieć, że Piotruś to jest ktoś tam, kogo znam z avatara? Jesteśmy obecnie na etapie tostów, Wąski przyniósł keczup /tak to się pisze po polskiemu, przynajmniej Word akceptuje tą wersję/ a także zupek yum-yum oraz kolejnej kolejki piwa... Dobrze, że jutro jest niedziela, nie?:) 11 facetów z piwem i tostami pozdrawia ogólnie Ansi:D Ja również, oszywiście:D
no wy macie wolne a ja musze zapierdzielac na pociag do rzeszowa ( dlatego sie musialem zmyc... wiecie trza sie spakowac jeszcze i wogole ;/ )
dzieki za pozdrowienia ']
Takze przesylam pozdrowienia wam siedzacych w kupie przed jednym malym stolikiem i zajadajacych tosty popijajacych je magicznym eliksirem który czyni niesmiertelnym ;p... Niech najtrzezwiejszy przypilnuje tylko zeby kazdy poszedł w dobrym kierunku do domu ;p
P.S hiki... jak jeszcze jest cala gromadka to niech ci dom wysprzataja ;p
posprzataja?? hmm niech pomysle?? e nie ja rezygnuje A co sie tyczy sytuacji jaka wlasnie istnieje w kawalerce ktora zamieszkuja ~hikikomori i ~Quithe to wlasnie zajadamy zupki CHINSKIE i .... coz dalej sie alkoholizujemy, ale wszystko jest w bardzo kulturalnych rozmiarach. [tak do info modow i ewentualnych rodzicow, nieletni NIE PIJA]
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-01-05 21:52:41)