Nie jesteś zalogowany.
Izumi - Gantz(manga) - Zdecydowanie ma jaja, olbrzymia pewność siebie, dość psychopatyczny. [Moja ulubiona postać ever ] - Zresztą późniejsza wersja Keia też jest całkiem znośna.
Kazuya Kimura - Battle Royale [Manga Ver.] - Podobny do Izumiego, ale bardziej małomówny.
Ryuske Minami - Beck - Świetna postać, bardzo pewny siebie, do wszystkiego podchodzi z dystansem. (reszta ziomków z Becka też jest spoko)
Poza tym:
Kanta z SunaBouzu. Anime cokolwiek przypominające Triguna, jednak dla mnie ważniejsze niż Trigun. SunaBouzu powinien przypaść do gustu wszystkim, którzy wciągają
Gintamę.
Vash z Triguna
Ippo i Takamura z Hajime no Ippo
...i jeszcze paru .
Przede wszystkim Alucard (Hellsing) i Motoko 'Major' Kusanagi (GitSy). Ciekawe, co by wyszło po skrzyżowaniu tej dwójki?
Nie chciał bym wiedzieć
A do tematu... dlaczego tylko głównych bohaterów?
Do tych co juz zostali wymienienie (m.in. Guts, Onizuka, Mugen i Jin, Raito) dodał bym:
Kenshiro (główny bohater), Shin (wziął co chciał ) i Raoh z Hokuto no Ken
Ryo Saeba i jego magnum z City Hunter (co tu dużo pisać... kobieciarz )
Bean z Riding Bean - ma twardą głowę xD
Yuu Ominae ze Spriggan
Kintaro Oe z Golden Boy'a
Jeżeli zdecydujesz się na oglądanie Hokto czy City Hunter to pamiętaj, że to długie animce , co znaczy, że tak szybko się od monitora nie oderwiesz
isaku z Isaku
kisaku z Kisaku the Letch
shusaku z Shusaku Replaydosłownie i w przenośni są bohaterami z "dużymi jajami" [roftl]
Jeżeli w ten sposób to może:
Distol z Slutty-Princess Diaries (ojjjjj mam w głowie jeszcze Hantai Night z PierniConu )
Izumi - Gantz(manga) - Zdecydowanie ma jaja, olbrzymia pewność siebie, dość psychopatyczny. [Moja ulubiona postać ever ] - Zresztą późniejsza wersja Keia też jest całkiem znośna
Zdecydowanie psychopatyczna... choć zawsze był taki spokojny i opanowany
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-08-28 21:39:49)
To może ja dodam:
Ebichu z Oruchuban Ebichu
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Haruhi Suzumiya
Levi z Black Lagoon
Kaname Chidori z Full Metal Panic (wprawdzie marzeń za bardzo nie ma, ale pewna siebie na pewno jest)
Haruko z FLCL
Hatsuki z Yami to Boushi to Hon no Tabibito
Zaznaczam jednak że są to postacie nie tyle IMO najlepsze, co raczej najbardziej dopasowane do twojego opisu (choć są pewne zbieżności).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-08-28 21:49:07)
zapomnialem dodac ze odpadaja bohaterki. Nie jestem szowinista czy cos w tym stylu ale jak ogladam anime to musze znalesc sobie bohatera ktorego poglady i zachowanie "nie kolidują" z moimi granicami. Innymi slowy wcielam sie w tego wybranego bohatera. W kobiete nie potrafie.
zdążyłem zauważyć że nawet jeśli anime jest super pod wszystkimi wzgledami ale glownym bohaterem jest kobieta albo facet -przeciwienstwo tego co napisalem wyzej- to nie potrafie sie nim cieszyc
Sagara Souske i gośc z jajami? imbecyl bardziej by do niego pasowalo
Hym... śmiem się z Tobą nie zgodzić. Imbecyl, bo całe życie spędził jako żołnierz i nie zna normalnego życia, tzw. codzienności? Ostro...
Ale najbardziej do tego co napisałeś pasuje mi, jak sam wspomniałeś, Yagami Raito. Nigdy nie spotkałem się z takim bohaterem, gotowym poświęcić wszystko, aby tylko osiągnąć swój cel.
Hybrid napisał:Sagara Souske i gośc z jajami? imbecyl bardziej by do niego pasowalo
Hym... śmiem się z Tobą nie zgodzić. Imbecyl, bo całe życie spędził jako żołnierz i nie zna normalnego życia, tzw. codzienności? Ostro...
Ale najbardziej do tego co napisałeś pasuje mi, jak sam wspomniałeś, Yagami Raito. Nigdy nie spotkałem się z takim bohaterem, gotowym poświęcić wszystko, aby tylko osiągnąć swój cel.
Ta... , ale kiedy przyszło co do czego to sie strasznie żałosny zrobił :/ , aż żal dupe ściskał jak sie na niego patrzyło.
""Ta... , ale kiedy przyszło co do czego to sie strasznie żałosny zrobił :/ , aż żal dupe ściskał jak sie na niego patrzyło.""
dokladnie tak samo mysle.
A mnie chodzi o pełno etatowego bohatera - bohatera.
wiec jesli macie jeszcze jakies pomysly to polecajcie, ogolnie moze byc tez bohater "cool" takze romanse tez sie zaliczają, np Georg z Paradise Kiss.
Heero Yuy ^^[respekt]
Sasakura Ryuu z Bartendera i Kirihara Naoto z Night Head Genesis. Winni pasować do opisu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja bym dodała jeszcze z Sailor Moon czarodziejkę z Saturna. Nie pamiętam, jak jej tam było, ale dla mnie to najbardziej tajemnicza i poschizowana postać w serii no i w sumie chyba najpotężniejsza:P Fakt faktem główną postacią nie była, ale przykuwała uwagę:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Jak dla mnie to największe "cojones" w anime ma Mugen z Samurai Champloo i Spike z Cowboya Bebopa
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Zdecydowanie Light z Death Note. Na drugim miejscu postawił bym Leloucha z Code Geass
Kenji Shiraishi i Ustushi Kamiya z Aoki Densetsu Shoot. Reszta ekipy to podlotki:)
Shin-chan. Yeah!
A typem którego w anime cenię sobie najbardziej jest Wash the Stampede. Nie jakiś mroczny i z wielkimi, ciężkimi jajami, ale gdyby wszyscy ludzie tacy byli to świat byłby naprawdę pięknym miejscem.
Akitsuki Yamato (Suzuka) - uparł się na Asahine i nie odpuścił. Opłaciło sie
Mutou Kazuki (Busou Renkin) - nie jedna osoba by dała dyla jakby zobaczyła jakiegoś dziwnego stwora. Potem nawet je zabijał by chronić tych których kocha.
Ostatnio edytowany przez nuito (2007-12-12 23:55:12)
Kintaro Oe - Golden Boy
Harima - School Rumble
Gutts - Berserk
Teresa o nieśmiałym uśmiechu - Claymore
Spike Spiegel - Cowboy Bebop
Lelouch, Raito - w takiej kolejności
harry macdowel czy jakoś tak z Gungrave może nie był pozytywnym typem bohatera.. no ale miał marzenie zostać głową syndykatu:D