Nie jesteś zalogowany.
Napewno wielu z was mnie nie kojarzy, ale wazne ze ja kojarze was
Tak wiec postanowilem zebrac w jeden pliczek RAR pare nowoznalezionych zabawek i sie z wami podzielic.
W obecnej chwili nawet wszystkich nie sprawdzilem, ale nie ma tez podstaw sadzic ze zabawki nie dzialaja.
Mowa oczywiscie o skinach do winampa o tematyce anime Mamy tu do czynienia z tzw "winamp free form skins".
Jak mozna spodziewac sie po nazwie, skiny sa bardziej niz wymyslne, niekotre oferuja nam kompletny "CHAOS" klawiszy ktore doslownie sie krzyzuja, inne skiny maja WBUDOWANA opcje zmiany obrazka wlasnego tla, a jeszcze inne zamiast equalizera maja "Enchancer" (czyli taki inny EQ hehe , wymaga zainstalowania dodatku). Mam nadzieje ze kazde z was wie jak sie poslugiwac Winampowymi Skinami . Nawiazuja one do naprawde przeroznych anime, takich chocby jak: Tsubasa, Nanoha, Angel Sanctuary, Da Capo, Fate Stay Night czy Shakugan No Shana... . Sa sciagane glownie z japonskich stron i jak sie nie myle z dwoch anglojezycznych, nie powiem jakich bo skakalem po calej sieci i naprawde chwile mi zajelo znalezienie ich, szczerze nie pamietam jakie to byly strony. Ale jak komus naprawde zalezy to odszukam ponownie Tak wiec... pozwolcie ze przedstawie wam zaledwie malenka czesc tego co wam oferuje
mam nadzieje ze sie wam podobaja
a jesli tak wrzucilem to na rapidka, paczuszka troszke ponad 30MB, z kazdym laczem mozna pobierac
http://rapidshare.com/files/67807551/SK … antine.rar
jak ktos zna jakies stronki, z takimi skinami z checia bym skorzystal
PS: Do osob nie potrafiacych obsluzyc sie "Enchancerem"
Po zainstalowaniu Enchancera ktory znajduje sie pomiedzy Skinami wchodzimy w "preferencje" winampa i w zakladke "DSP/Effect" tam wybieramy naszego nowego plugina. Pojawi nam sie Enchancer klikamy na niego Prawym Klawiszem Myszy i Wstawiamy odpowiednia Bitmape. (NP: skin Shakugan No Shana Wymaga Enchancera, wiec w folderze skina jest DODATKOWA BITMAPA ktora podstawiamy pod Enchancer)
I jak? Dobrze sie spisalem?
Pozdrawiam
ADDON 1:
zabraklo jednego skina...
http://rapidshare.com/files/67828033/Tr … gi_100.zip
ADDON 2:
http://www.1001skins.com/skins_overview … =skin_date rozne skiny nawiazujace do anime.
ADDON 3: (cos z innej beczki, prog do tworzenia gifow, zrobilem sobie avatarka nim )
Easy Gif Animator 4.31 [Cracked]
Ostatnio edytowany przez Constantine (2007-11-08 20:59:13)
Hoo... Nie napisałeś do której wersji winampa są. Poza tym nieźle się popisałeś ^^
Ops przepraszam xD Skiny sa Classic jak i Modern tak wiec Dla kazdego cos milego
Nie sadzilem ze wogole ktos ma tak starego winampa by cos moglo nie dzialac hehe ^^
Wielkie dzięki za skiny. Niektóre z nich bardzo fajne
PS. Sorry za offtopa, ale ma ktoś może skiny do GG 7.70 z anime??
Szukałem po necie i nie mogłem za bardzo znaleźć
wlasciwie to nigdy nie szukalem do GG... jesli cosik znajde to pewnie tez udostepnie. Mam nadzieje ze znajdzie sie cos wiecej niz 2 sztuki
no ale to po pracy bo zaraz trzeba wyjsc
Nie sadzilem ze wogole ktos ma tak starego winampa by cos moglo nie dzialac hehe ^^
Nie doceniasz mnie xD
Jeśli brak ci edytorów firmowych, to prościej przerobić starszy program niż nowszy ^^ Mojemu 2.95 SYE (Specjal Yaku Edition xD) nie dorówna żaden nowszy winamp i pewnie też WMP11 (choć tego drugiego nie miałem okazji sprawdzić).
Wypaśnych skinów pod 2.95 jest sporo. Tych z klimacikiem anime - malutko. Jakkolwiek jakby ktoś chciał mogę wyselekcjonować wrzucić w temacik.
Z tego co mówisz rozumiem że jest to twór pod piątkę (czwórka byłą kompletną porażką, trojka też mega lipna a dwójka.. choć rewelka dla Ciebie pewnie jest stara).
Spadłeś mi normalnie z nieba xD, od dawna szukałam czegoś takiego .
tutaj jest forum na którym sa umieszczone linki do stronek ze skinami tylko ze wiekszość z nich jest japońska a ja sie w ogóle w nich nie orientuje xD.
EDIT:
A jednak w tym paku było dla mnie za dużo "za słodkich" skinów, ale angelsy są fajne .
Ostatnio edytowany przez maryska (2007-11-06 19:42:53)
I jak? Dobrze sie spisalem?
Spisałeś się świetnie:D. Niektóre z tych skinów to są naprawdę rewelacyjne.
dwójka.. choć rewelka dla Ciebie pewnie jest stara).
wiesz sam uzywam piatki ale to nie dlatego ze jest nowy ;] i tak mam za slabego kompa by robic jakies konkretne rzeczy na PC i jednoczesnie miec go wlaczonego. Tak wiec.. winamp bento ale i tak skin Classic w uzyciu... no... do wczoraj kiedy znalazlem te skiny Teraz uzywam tego ktory jest w ADDON 1 ogolnie stary winamp gora!!
Yaku napisał:dwójka.. choć rewelka dla Ciebie pewnie jest stara).
wiesz sam uzywam piatki ale to nie dlatego ze jest nowy ;] i tak mam za slabego kompa by robic jakies konkretne rzeczy na PC i jednoczesnie miec go wlaczonego. Tak wiec.. winamp bento ale i tak skin Classic w uzyciu... no... do wczoraj kiedy znalazlem te skiny Teraz uzywam tego ktory jest w ADDON 1 ogolnie stary winamp gora!!
Stary winamp ( do wersji 3 ) był społtworzony z Polakiem-programistą który przed wydaniem wersji 3 zrezygnował i stworzył własny odtwarzacz - foobar
tutaj jest forum na którym sa umieszczone linki do stronek ze skinami tylko ze wiekszość z nich jest japońska a ja sie w ogóle w nich nie orientuje xD.
EDIT:
A jednak w tym paku było dla mnie za dużo "za słodkich" skinów, ale angelsy są fajne .
ogolnie to skiny ktore tu wrzucilem sa wlasnie z tych stron na ktorych nie potrafisz sie poruszac, plus z paru inncyh tak wiec... masz wlasciwie jakies 98% skinow z tamtejszych linkow. Mimo wszystko mam andzieje ze sobie cos znajdziesz...
dodalem na razie jedna stronke na ktorej sa "tematyczne skiny"
Ostatnio edytowany przez Constantine (2007-11-06 22:19:29)
Pierwsi userzy od długiego czasu, którzy nie chcą się spierać egoistycznie przekazując swoje poglądy czy przekonania. Podejrzane.. trochę irytujące.. miłe.
Woo..Woo.. azjatyckie strony sa super. Można na nich odkopać nieznane u nas skarby ^^
Przyjże się jej bliżej - domo
Witam padło pytanie o skiny do gg i pomyślałem że skoro mam kilka to się podzielę skiny są do wersji gg 6.1 i niżej ponieważ jest najlepsza i innej nie używam ^_^
Screeny z tym co zawiera paczka
[URL=http://img462.imageshack.us/my.php?image=skinygg1jj8.jpg][/URL] [URL=http://img225.imageshack.us/my.php?image=skingg2ra4.jpg][/URL]
Jak ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe skiny do gg to wrzucajcie bo moje to już mi boczkiem wychodzą
EDIT: Dodaje jeszcze kilkanaście skinów do winampa którego już nie używam do wersji 2.95 chyba Klik
Ostatnio edytowany przez Zabuzasan (2007-11-07 17:11:46)
Yaku.Anime.Winamp-2.95-Skins-miniPack-2007:
(skórki z v2 powinny działać też przy v5)
[cytuj=sendspace]plik:http://www.sendspace.pl/file/uVRP2ZQe/
pass:Yaku.Anime.Winamp[/quote]
Przebrałem trochę swój zbiór. Jeśli się spodobają przeszukam więcej.. z działu anime lub pokaże najlepsze jakie znalazłem ogólne.
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-11-07 17:04:17)
A posiada ktoś może skin do winampa i gg z anime Ergo Proxy ?
... a do tlenu znajdą się jakieś skiny? Osobiście znalazłem tylko 1 :|
skiny są do wersji gg 6.1 i niżej ponieważ jest najlepsza
oooo przepraszam!!! ZAPRZECZAM KATEGORYCZNIE!! 6.1 najlepsze?? jak do tej pory wspominam ta wersje to wogole jakis smiec byl! zawieszalo sie, gdy zamykalem gg pasek start przestawal odowiadac, grupy kontaktow sie usowaly toc to jakas paranoja!
A zeby wogole zdazylo mu sie wylaczyc a w "otwartych procesach" zostac to juz wogole przesada!
sorry ze tak wielki offtop ale dla mnie bzdety opowiadasz...
jakiś warty uwagi ? > Mander
oooo przepraszam!!! ZAPRZECZAM KATEGORYCZNIE!! 6.1 najlepsze?? jak do tej pory wspominam ta wersje to wogole jakis smiec byl! zawieszalo sie, gdy zamykalem gg pasek start przestawal odowiadac, grupy kontaktow sie usowaly toc to jakas paranoja!
A zeby wogole zdazylo mu sie wylaczyc a w "otwartych procesach" zostac to juz wogole przesada!sorry ze tak wielki offtop ale dla mnie bzdety opowiadasz...
Jak się ma śmietnik na kompie to tak jest gg 6.1 + gg baner killer i gra gitara kolumny trzeszczą jeszcze nigdy nie miałem z problemów oczywiście nie jest to ideał ale na pewno lepsza wersja niż te nowe super wypaśne, super zamulające kompa Shity ;]
EDIT: Ma ktoś jakieś skiny do foobara kiedyś szukałem ale bez skutecznie może wam się powiodło
Ostatnio edytowany przez Zabuzasan (2007-11-07 22:24:24)
Właśnie a ja mam pytanko używa z was kto konnekta?? tam mamy możliwośćcałkowitej zmiany wyglądu programu i też szukam skinów więc będe wdzięczny
Skiny do winampa bardzo fajne dzięki