#1 2007-11-06 12:55:59

Constantine
Użytkownik

Winamp Anime Skins

Napewno wielu z was mnie nie kojarzy, ale wazne ze ja kojarze was oczkod
Tak wiec postanowilem zebrac w jeden pliczek RAR pare nowoznalezionych zabawek i sie z wami podzielic.
W obecnej chwili nawet wszystkich nie sprawdzilem, ale nie ma tez podstaw sadzic ze zabawki nie dzialaja.
Mowa oczywiscie o skinach do winampa o tematyce anime smile Mamy tu do czynienia z tzw "winamp free form skins".
Jak mozna spodziewac sie po nazwie, skiny sa bardziej niz wymyslne, niekotre oferuja nam kompletny "CHAOS" klawiszy ktore doslownie sie krzyzuja, inne skiny maja WBUDOWANA opcje zmiany obrazka wlasnego tla, a jeszcze inne zamiast equalizera maja "Enchancer" (czyli taki inny EQ hehe jezor, wymaga zainstalowania dodatku). Mam nadzieje ze kazde z was wie jak sie poslugiwac Winampowymi Skinami hehe. Nawiazuja one do naprawde przeroznych anime, takich chocby jak: Tsubasa, Nanoha, Angel Sanctuary, Da Capo, Fate Stay Night czy Shakugan No Shana... . Sa sciagane glownie z japonskich stron i jak sie nie myle z dwoch anglojezycznych, nie powiem jakich bo skakalem po calej sieci i naprawde chwile mi zajelo znalezienie ich, szczerze nie pamietam jakie to byly strony. Ale jak komus naprawde zalezy to odszukam ponownie smile Tak wiec... pozwolcie ze przedstawie wam zaledwie malenka czesc tego co wam oferuje smile

t1344419_skinpreviewbyconstantincc7.png

mam nadzieje ze sie wam podobaja smile
a jesli tak wrzucilem to na rapidka, paczuszka troszke ponad 30MB, z kazdym laczem mozna pobierac smile

http://rapidshare.com/files/67807551/SK … antine.rar

jak ktos zna jakies stronki, z takimi skinami z checia bym skorzystal smile

PS: Do osob nie potrafiacych obsluzyc sie "Enchancerem"
Po zainstalowaniu Enchancera ktory znajduje sie pomiedzy Skinami wchodzimy w "preferencje" winampa i w zakladke "DSP/Effect" tam wybieramy naszego nowego plugina. Pojawi nam sie Enchancer klikamy na niego Prawym Klawiszem Myszy i Wstawiamy odpowiednia Bitmape. (NP: skin Shakugan No Shana Wymaga Enchancera, wiec w folderze skina jest DODATKOWA BITMAPA ktora podstawiamy pod Enchancer)

I jak? Dobrze sie spisalem? jezor
Pozdrawiam papa

ADDON 1:
zabraklo jednego skina...
t1344426_peacepiecestf5.png
http://rapidshare.com/files/67828033/Tr … gi_100.zip

ADDON 2:
http://www.1001skins.com/skins_overview … =skin_date rozne skiny nawiazujace do anime.

ADDON 3: (cos z innej beczki, prog do tworzenia gifow, zrobilem sobie avatarka nim smile )
Easy Gif Animator 4.31 [Cracked]

Ostatnio edytowany przez Constantine (2007-11-08 20:59:13)

#2 2007-11-06 13:50:16

Yaku
Użytkownik

Odp: Winamp Anime Skins

Hoo... Nie napisałeś do której wersji winampa są. Poza tym nieźle się popisałeś ^^

center

#3 2007-11-06 13:56:43

Constantine
Użytkownik

Ops przepraszam xD Skiny sa Classic jak i Modern tak wiec smile Dla kazdego cos milego jezor
Nie sadzilem ze wogole ktos ma tak starego winampa by cos moglo nie dzialac hehe ^^

#4 2007-11-06 14:45:42

DARK_SAN
Użytkownik

Wielkie dzięki za skiny. Niektóre z nich bardzo fajne smile_big

PS. Sorry za offtopa, ale ma ktoś może skiny do GG 7.70 z anime??
Szukałem po necie i nie mogłem za bardzo znaleźć smile_big

#5 2007-11-06 15:07:56

Constantine
Użytkownik

wlasciwie to nigdy nie szukalem do GG... jesli cosik znajde to pewnie tez udostepnie. Mam nadzieje ze znajdzie sie cos wiecej niz 2 sztuki jezor
no ale to po pracy bo zaraz trzeba wyjsc oczkod

#6 2007-11-06 18:10:32

Yaku
Użytkownik

Constantine napisał:

Nie sadzilem ze wogole ktos ma tak starego winampa by cos moglo nie dzialac hehe ^^

Nie doceniasz mnie xD
Jeśli brak ci edytorów firmowych, to prościej przerobić starszy program niż nowszy ^^ Mojemu 2.95 SYE (Specjal Yaku Edition xD) nie dorówna żaden nowszy winamp i pewnie też WMP11 (choć tego drugiego nie miałem okazji sprawdzić).

Wypaśnych skinów pod 2.95 jest sporo. Tych z klimacikiem anime - malutko. Jakkolwiek jakby ktoś chciał mogę wyselekcjonować wrzucić w temacik.

Z tego co mówisz rozumiem że jest to twór pod piątkę (czwórka byłą kompletną porażką, trojka też mega lipna a dwójka.. choć rewelka dla Ciebie pewnie jest stara).

center

#7 2007-11-06 18:55:38

maryska
Użytkownik

Spadłeś mi normalnie z nieba xD, od dawna szukałam czegoś takiego smile_big.

tutaj jest forum na którym sa umieszczone linki do stronek ze skinami tylko ze wiekszość z nich jest japońska a ja sie w ogóle w nich nie orientuje xD.

EDIT:
A jednak w tym paku było dla mnie za dużo "za słodkich" skinów, ale angelsy są fajne smile_big.

Ostatnio edytowany przez maryska (2007-11-06 19:42:53)

#8 2007-11-06 18:56:55

zergadis0
Użytkownik

Constantine napisał:

I jak? Dobrze sie spisalem? jezor

Spisałeś się świetnie:D. Niektóre z tych skinów to są naprawdę rewelacyjne.

#9 2007-11-06 20:45:19

Constantine
Użytkownik

Yaku napisał:

dwójka.. choć rewelka dla Ciebie pewnie jest stara).

wiesz sam uzywam piatki ale to nie dlatego ze jest nowy ;] i tak mam za slabego kompa by robic jakies konkretne rzeczy na PC i jednoczesnie miec go wlaczonego. Tak wiec.. winamp bento ale i tak skin Classic w uzyciu... no... do wczoraj kiedy znalazlem te skiny smile Teraz uzywam tego ktory jest w ADDON 1 smile ogolnie stary winamp gora!! yahoo

#10 2007-11-06 20:51:53

sesq
Użytkownik

Constantine napisał:
Yaku napisał:

dwójka.. choć rewelka dla Ciebie pewnie jest stara).

wiesz sam uzywam piatki ale to nie dlatego ze jest nowy ;] i tak mam za slabego kompa by robic jakies konkretne rzeczy na PC i jednoczesnie miec go wlaczonego. Tak wiec.. winamp bento ale i tak skin Classic w uzyciu... no... do wczoraj kiedy znalazlem te skiny smile Teraz uzywam tego ktory jest w ADDON 1 smile ogolnie stary winamp gora!! yahoo

Stary winamp ( do wersji 3 ) był społtworzony z Polakiem-programistą który przed wydaniem wersji 3 zrezygnował i stworzył własny odtwarzacz - foobar
wstyd

#11 2007-11-06 21:03:17

Constantine
Użytkownik

maryska napisał:

tutaj jest forum na którym sa umieszczone linki do stronek ze skinami tylko ze wiekszość z nich jest japońska a ja sie w ogóle w nich nie orientuje xD.

EDIT:
A jednak w tym paku było dla mnie za dużo "za słodkich" skinów, ale angelsy są fajne smile_big.

ogolnie to skiny ktore tu wrzucilem sa wlasnie z tych stron na ktorych nie potrafisz sie poruszac, plus z paru inncyh tak wiec... masz wlasciwie jakies 98% skinow z tamtejszych linkow. Mimo wszystko mam andzieje ze sobie cos znajdziesz...

dodalem na razie jedna stronke na ktorej sa "tematyczne skiny"

Ostatnio edytowany przez Constantine (2007-11-06 22:19:29)

#12 2007-11-07 15:50:43

Yaku
Użytkownik

Pierwsi userzy od długiego czasu, którzy nie chcą się spierać egoistycznie przekazując swoje poglądy czy przekonania. Podejrzane.. trochę irytujące.. miłe.

maryska napisał:

Woo..Woo.. azjatyckie strony sa super. Można na nich odkopać nieznane u nas skarby ^^
Przyjże się jej bliżej - domo madrala

center

#13 2007-11-07 16:57:18

Zabuzasan
Użytkownik

Witam padło pytanie o skiny do gg i pomyślałem że skoro mam kilka to się podzielę jezor skiny są do wersji gg 6.1 i niżej ponieważ jest najlepsza i innej nie używam ^_^

Screeny z tym co zawiera paczka smile
[URL=http://img462.imageshack.us/my.php?image=skinygg1jj8.jpg]skinygg1jj8.th.jpg[/URL]     [URL=http://img225.imageshack.us/my.php?image=skingg2ra4.jpg]skingg2ra4.th.jpg[/URL]

Paczka  smile_big

Jak ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe skiny do gg to wrzucajcie bo moje to już mi boczkiem wychodzą baka

EDIT: Dodaje jeszcze kilkanaście skinów do winampa którego już nie używam do wersji 2.95 chyba Klik smile

Ostatnio edytowany przez Zabuzasan (2007-11-07 17:11:46)

Zabuzasan.jpg

#14 2007-11-07 17:02:51

Yaku
Użytkownik

Yaku.Anime.Winamp-2.95-Skins-miniPack-2007:
(skórki z v2 powinny działać też przy v5)
[cytuj=sendspace]plik:http://www.sendspace.pl/file/uVRP2ZQe/
pass:Yaku.Anime.Winamp[/quote]

Przebrałem trochę swój zbiór. Jeśli się spodobają przeszukam więcej.. z działu anime lub pokaże najlepsze jakie znalazłem ogólne.

Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-11-07 17:04:17)

center

#15 2007-11-07 18:38:57

Psychopata
Użytkownik

A posiada ktoś może skin do winampa i gg z anime Ergo Proxy ?

#16 2007-11-07 19:49:21

Mender
Użytkownik

... a do tlenu znajdą się jakieś skiny? Osobiście znalazłem tylko 1 :|

#17 2007-11-07 20:14:03

Constantine
Użytkownik

Zabuzasan napisał:

skiny są do wersji gg 6.1 i niżej ponieważ jest najlepsza

oooo przepraszam!!! ZAPRZECZAM KATEGORYCZNIE!! 6.1 najlepsze?? jak do tej pory wspominam ta wersje to wogole jakis smiec byl! zawieszalo sie, gdy zamykalem gg pasek start przestawal odowiadac, grupy kontaktow sie usowaly toc to jakas paranoja!
A zeby wogole zdazylo mu sie wylaczyc a w "otwartych procesach" zostac to juz wogole przesada!

sorry ze tak wielki offtop ale dla mnie bzdety opowiadasz... kupa

#18 2007-11-07 21:02:40

Yaku
Użytkownik

jakiś warty uwagi ? > Mander

center

#19 2007-11-07 22:10:15

Zabuzasan
Użytkownik

Constantine napisał:

oooo przepraszam!!! ZAPRZECZAM KATEGORYCZNIE!! 6.1 najlepsze?? jak do tej pory wspominam ta wersje to wogole jakis smiec byl! zawieszalo sie, gdy zamykalem gg pasek start przestawal odowiadac, grupy kontaktow sie usowaly toc to jakas paranoja!
A zeby wogole zdazylo mu sie wylaczyc a w "otwartych procesach" zostac to juz wogole przesada!

sorry ze tak wielki offtop ale dla mnie bzdety opowiadasz... kupa

Jak się ma śmietnik na kompie to tak jest oczkod gg 6.1 + gg baner killer i gra gitara kolumny trzeszczą smile_big jeszcze nigdy nie miałem z problemów oczywiście nie jest to ideał ale na pewno lepsza wersja niż te nowe super wypaśne, super zamulające kompa Shity ;]

EDIT: Ma ktoś jakieś skiny do foobara smile kiedyś szukałem ale bez skutecznie może wam się powiodło

Ostatnio edytowany przez Zabuzasan (2007-11-07 22:24:24)

Zabuzasan.jpg

#20 2007-11-08 20:55:26

MuGen
Użytkownik

Właśnie a ja mam pytanko używa z was kto konnekta?? tam mamy możliwośćcałkowitej zmiany wyglądu programu i też szukam skinów więc będe wdzięczny smile

Skiny do winampa bardzo fajne dzięki smile

Stopka forum

© Animesub.info 2025