#81 2007-09-13 14:29:34

Winged
Użytkownik

Odp: Związki przez internet...

Quithe napisał:

Akurat o parach z AG już dość dawno było wiadomo oczkod ~Winged nawet pisał, że szkoda, ze nie dołączył do AG, ale zostaliby mu już tylko Wan, suzaku i teraz Damtrix smile_lol

Mniam. Same ciacha by mi zostały. smile_big

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#82 2007-09-13 14:31:49

Quithe
Użytkownik

Winged napisał:
Quithe napisał:

Akurat o parach z AG już dość dawno było wiadomo oczkod ~Winged nawet pisał, że szkoda, ze nie dołączył do AG, ale zostaliby mu już tylko Wan, suzaku i teraz Damtrix smile_lol

Nie mów, suzaku miał na opisie kilka razy, ze robi jakieś ciacho, kremówki itp xD Nawet krem do twarzy by Ci zrobił jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#83 2007-09-13 14:37:16

Winged
Użytkownik

Quithe napisał:
Winged napisał:
Quithe napisał:

Nie mów, suzaku miał na opisie kilka razy, ze robi jakieś ciacho, kremówki itp xD Nawet krem do twarzy by Ci zrobił jezor

Wiem, bo z Nim kiedyś z Jasmine na IRCu całą noc przegadali o jego wypiekach. smile_big
I ten krem od razu ubity byłby. smile_big

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#84 2007-09-13 14:38:33

hikikomori
Użytkownik

Żeby nie było, że piszemy "nieanimowo", to z tej sielanki wykluły się także napisy do Bartendera, Afro Samuraja i Night Head Genesis, więc nie tylko swoją radością dzielimy się ze społecznością otaku oczkod A pojawi się pewnie jeszcze kilka tytułów ze stajni HQ smile_big
Nadal uważam, że miłość wirtualna jest najbezpieczniejsza, nie ma to jak życie w iluzji, ale nic nie daje takiego kopa emocjonalnego, jak poznawanie prawdziwego człowieka.

#85 2007-09-13 15:40:55

KAT
Użytkownik

No a my z jasmine zrodzilismy cale anime garden smile_big Kto wie, czy bylibyscie razem gdyby nie my i jasmine jezor W sumie mozna powiedziec, ze splodzilismy wasz zwiazek smile_big hahaha, joke jezor

Quithe: Przeciez wan ma kobiete jezor

#86 2007-09-13 15:51:34

Quithe
Użytkownik

~Kat, ja dziękuję za takiego ojca jezor W cholerę rzeczy składa się na powstanie tandemu HQ smile_lol
Tak, wiem, że Wan ma kobietę, ale nie udziela się ona na ANSI oczkod A przynajmniej nie oficjalnie, pobieranie napisów się nie liczy jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

#87 2007-09-13 16:29:07

pa3cja
Użytkownik

Ja tak samo umowilam sie z Big Misterem smile Napisal mi na gg ze idzie do sklepu, wiec ustalilismy ze pojdziemy razem smile_big Nie pisze ze to moj chlopak, tylko po prostu w sumie przez internet sie poznalismy smile I wybralismy mu faaajna bluze ^^

#88 2007-09-13 18:12:37

khadzad
Użytkownik

Ja swoją dziewczyne też w sumie przez neta poznałem:) potem na Doji się spotkaliśmy i jakoś to poszło xD
(jak ktoś bywa na naszeAnime czasem to może kojarzyć moją drugą połówke z nicku xD Moja panna jest tam adminką o wdzięcznym nicku Urd;P)

Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-09-13 18:17:06)

#89 2007-09-13 18:35:29

Quithe
Użytkownik

khadzad napisał:

Ja swoją dziewczyne też w sumie przez neta poznałem:) potem na Doji się spotkaliśmy i jakoś to poszło xD
(jak ktoś bywa na naszeAnime czasem to może kojarzyć moją drugą połówke z nicku xD Moja panna jest tam adminką o wdzięcznym nicku Urd;P)

Dziwnym nie jest, że kobieta Cię bije, gdy sprawdziłem oba zdjęcia smile_big

#90 2007-09-13 19:14:11

khadzad
Użytkownik

Quithe napisał:
khadzad napisał:

Dziwnym nie jest, że kobieta Cię bije, gdy sprawdziłem oba zdjęcia smile_big

explain xDD

#91 2007-09-13 19:17:00

Quithe
Użytkownik

Chodzi o zdjęcie Urd i Twoje z profilu. Zdaje się być postawniejsza od Ciebie smile_big A dlaczego bije, powinieneś wiedzieć sam jezor

#92 2007-09-13 19:19:00

khadzad
Użytkownik

ne bije xD a postawniejsza...hmm no cóż napewno ja jestem chudzielcem nie z tej ziemi ale jestem wyższy(jednak obawiam sie ze ona jest w stanie mnie pobić xD) ale naprawde nie rozumiem czemu miała by mnie bić xD jestem grzeczny i w ogóle xD

#93 2007-09-13 21:13:09

lukio
Użytkownik

khadzad napisał:

ne bije xD a postawniejsza...hmm no cóż napewno ja jestem chudzielcem nie z tej ziemi ale jestem wyższy(jednak obawiam sie ze ona jest w stanie mnie pobić xD) ale naprawde nie rozumiem czemu miała by mnie bić xD jestem grzeczny i w ogóle xD

ot
nie boj sie w podstawowce wazylem 46kg przy ok 170 smile
z czasem dojdziesz do siebie, praca + zona = ++kg :]

odnosnie topicu znam kilka malzenstw ktore poznalo sie na gg, internet jak widac to dobry (wygodny ?) sposob na poznawanie ludzi, sam mam kilka tak poznanych przyjaciolek.

#94 2007-09-13 21:29:20

khadzad
Użytkownik

podstawowce?? XD ja jestem w liceum xDD

Stopka forum

© Animesub.info 2025