Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Akurat o parach z AG już dość dawno było wiadomo ~Winged nawet pisał, że szkoda, ze nie dołączył do AG, ale zostaliby mu już tylko Wan, suzaku i teraz Damtrix
Mniam. Same ciacha by mi zostały.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Quithe napisał:Akurat o parach z AG już dość dawno było wiadomo ~Winged nawet pisał, że szkoda, ze nie dołączył do AG, ale zostaliby mu już tylko Wan, suzaku i teraz Damtrix
Nie mów, suzaku miał na opisie kilka razy, ze robi jakieś ciacho, kremówki itp xD Nawet krem do twarzy by Ci zrobił
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Winged napisał:Quithe napisał:Akurat o parach z AG już dość dawno było wiadomo ~Winged nawet pisał, że szkoda, ze nie dołączył do AG, ale zostaliby mu już tylko Wan, suzaku i teraz Damtrix
Nie mów, suzaku miał na opisie kilka razy, ze robi jakieś ciacho, kremówki itp xD Nawet krem do twarzy by Ci zrobił
Wiem, bo z Nim kiedyś z Jasmine na IRCu całą noc przegadali o jego wypiekach.
I ten krem od razu ubity byłby.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Żeby nie było, że piszemy "nieanimowo", to z tej sielanki wykluły się także napisy do Bartendera, Afro Samuraja i Night Head Genesis, więc nie tylko swoją radością dzielimy się ze społecznością otaku A pojawi się pewnie jeszcze kilka tytułów ze stajni HQ
Nadal uważam, że miłość wirtualna jest najbezpieczniejsza, nie ma to jak życie w iluzji, ale nic nie daje takiego kopa emocjonalnego, jak poznawanie prawdziwego człowieka.
No a my z jasmine zrodzilismy cale anime garden Kto wie, czy bylibyscie razem gdyby nie my i jasmine W sumie mozna powiedziec, ze splodzilismy wasz zwiazek hahaha, joke
Quithe: Przeciez wan ma kobiete
~Kat, ja dziękuję za takiego ojca W cholerę rzeczy składa się na powstanie tandemu HQ
Tak, wiem, że Wan ma kobietę, ale nie udziela się ona na ANSI A przynajmniej nie oficjalnie, pobieranie napisów się nie liczy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ja tak samo umowilam sie z Big Misterem Napisal mi na gg ze idzie do sklepu, wiec ustalilismy ze pojdziemy razem Nie pisze ze to moj chlopak, tylko po prostu w sumie przez internet sie poznalismy I wybralismy mu faaajna bluze ^^
Ja swoją dziewczyne też w sumie przez neta poznałem:) potem na Doji się spotkaliśmy i jakoś to poszło xD
(jak ktoś bywa na naszeAnime czasem to może kojarzyć moją drugą połówke z nicku xD Moja panna jest tam adminką o wdzięcznym nicku Urd;P)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-09-13 18:17:06)
Ja swoją dziewczyne też w sumie przez neta poznałem:) potem na Doji się spotkaliśmy i jakoś to poszło xD
(jak ktoś bywa na naszeAnime czasem to może kojarzyć moją drugą połówke z nicku xD Moja panna jest tam adminką o wdzięcznym nicku Urd;P)
Dziwnym nie jest, że kobieta Cię bije, gdy sprawdziłem oba zdjęcia
khadzad napisał:Ja swoją dziewczyne też w sumie przez neta poznałem:) potem na Doji się spotkaliśmy i jakoś to poszło xD
(jak ktoś bywa na naszeAnime czasem to może kojarzyć moją drugą połówke z nicku xD Moja panna jest tam adminką o wdzięcznym nicku Urd;P)Dziwnym nie jest, że kobieta Cię bije, gdy sprawdziłem oba zdjęcia
explain xDD
Chodzi o zdjęcie Urd i Twoje z profilu. Zdaje się być postawniejsza od Ciebie A dlaczego bije, powinieneś wiedzieć sam
ne bije xD a postawniejsza...hmm no cóż napewno ja jestem chudzielcem nie z tej ziemi ale jestem wyższy(jednak obawiam sie ze ona jest w stanie mnie pobić xD) ale naprawde nie rozumiem czemu miała by mnie bić xD jestem grzeczny i w ogóle xD
ne bije xD a postawniejsza...hmm no cóż napewno ja jestem chudzielcem nie z tej ziemi ale jestem wyższy(jednak obawiam sie ze ona jest w stanie mnie pobić xD) ale naprawde nie rozumiem czemu miała by mnie bić xD jestem grzeczny i w ogóle xD
ot
nie boj sie w podstawowce wazylem 46kg przy ok 170
z czasem dojdziesz do siebie, praca + zona = ++kg :]
odnosnie topicu znam kilka malzenstw ktore poznalo sie na gg, internet jak widac to dobry (wygodny ?) sposob na poznawanie ludzi, sam mam kilka tak poznanych przyjaciolek.
podstawowce?? XD ja jestem w liceum xDD
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5