Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
W newsie znalazłem taką notkę
"Na chwilę obecną nasze zasoby AMV'owe są dość skromne, ale wiadomo - od czegoś trzeba zacząć
Dlatego jeśli macie na swoim koncie naprawdę dobry teledysk anime, którym chcielibyście się pochwalić szerszej publiczności, zachęcamy do dodania go do naszej bazy."
Stąd moje pytanie - czy mamy dawać tylko swoje teledyski, czy też można dawać AMV'łki innych. Bo nawet jeśli stronka jest pomyślana tylko po to, aby udostępniać tam swoje AMV, to ja wpadłem na pomysł, by pełniła ona też inną role-niech będzie miejscem, w którym będzie można znaleźć same najlepsze AMV'łki, bez zbędnego szukania ich po necie. Moglibyśmy nadsyłać wam teledyski, które naprawdę sie nam podobają, swego rodzaju perełki, tak, aby inni mieli bezpośredni dostęp do samych najlepszych prac, bez zbędnego szukania ich po necie. Jakoś tych nadsyłanych teledysków, mogłaby być oglądana przez kilka osób, które oceniłyby, czy dana praca naprawdę jest wyjątkowa i nadaje się na umieszczenie jej na stronce. Co wy na to?
A ja na to jak na lato:P
Odpowiadam:
[cytuj]a mam pytanie w "AceMan - Christmas Time" występują bochaterowie z onegai teacher w zimie to jeste takiś OVA o którym nie słyszłem a oglądałem OT moze bedziesz tak łaskawy i mi podasz tytół tej OVA albo z kąd ściągnąć plisss...[/quote]
To jest "Snow Angel" pochodzący z Onegai Teacher Music Collection czy jakoś tak.
[cytuj]Ale kupa, trzeba sie rejetrowac by ogladac. A wczesniej nie trzeba bylo.[/quote]
Powiem tyle - bandwith kosztuje. Jak już go spalać, to dla porządnych userów, którzy się rejestrują
[cytuj]Poprzedni wyglad byl taki jakis ladniejszy.[/quote]
Cóż.. kwestia gustu. Pierwotny layout był mojego autorstwa w klimacie dawnej strony NANO-DA Productions, ale większości się nie podobał, więc zrobił go kto inny
[cytuj]Stąd moje pytanie - czy mamy dawać tylko swoje teledyski, czy też można dawać AMV'łki innych.[/quote]
Nie. Tylko swoje. Gryzłoby się to kompletnie z systemem (trzeba by go mocno przerabiać). Poza tym, założeniem strony jest udostępnianie własnych teledysków. Jeśli chcesz polecić jakikolwiek inny, zapraszam do działu "Poleć teledysk" na forum
Zapowiada się całkiem ciekawie, na pewno skorzystam z tutorialu na forum.
Super strona! Bardzo przyjemnie się ogląda. Oby tak dalej!
Hehe, to fakt.. a wynika on z tego, że praktycznie nikt nigdy nie pisał opisów po polsku, bo od razu szło na animemusicvideos.org
Nie gadaj Ja czasem daję opisy na amv.org polskim twórcom
Jedna sprawa, nie dałoby się powiększyć max avatarka do 120x120? 80x80 to trochę za mało dla mnie xP Albo chociaż 100x100 ^^'
A po ci ci? Tutaj jest nawet mnie 75x i jest dobrze, ciesz sie z tych 25 dodatkowych pikseli
Jakby to było robione tylko pod publikę to pewnie witryna miałaby z 3 layouty
AceMan - dopiero zauważyłem Otwarcie amv.com.pl = zamknięcie nano-da.prv.pl?
AceMan - dopiero zauważyłem Otwarcie amv.com.pl = zamknięcie nano-da.prv.pl?
Yup. Po pierwsze, nie ma sensu duplikować skoro praktycznie cała zawartość została przeniesiona na amv.com.pl. A po drugie, począwszy od "Daydreamer'a" nie robię już pod szyldem NANO-DA. W sumie zawsze podobało mi się bycie niezależnym
Poza tym, przynależność do grupy, w której tylko jedna osoba jest aktywna, niejako mija się z celem (prowokacja mode on, Kreton ;D).
Strony Poprzednia 1 2