Nie jesteś zalogowany.
Z przyjemnością chciałbym poinformować, że w dniu dzisiejszym wystartował serwis internetowy AMV.com.pl
W zamierzeniu kontynuować ma on misję zaczętą na prowadzonym jakiś czas temu przez Lucasa amvpl.net, tj. stać się bazą polskich teledysków anime, czyli AMV (z angielskiego Anime Music Videos), jak również miejscem skupiającym wszystkich twórców oraz miłośników tej formy sztuki.
Mamy nadzieję, że serwis stanie się dla Was przyjemnym sposobem spędzania czasu, rozwijania umięjętności, miejscem burzliwych dyskusji i centrum technicznej pomocy
Bedzie jakis ranking teledyskow albo konkursy?;) Zapisuje sie do jury
No gratki Mam nadzieje ze stronka sie elegancko rozwinie i bedzie się cieszyć takim samym zainteresowaniem jak animemusicvideos.org
Pozdrawiam Cię AceMan. Stronka na 6+
Super, mam nadzieję, że stworzycie jakieś z Hajime no Ippo.
Niesamowity teledysk z Ippo autorstwa Arcziego powinien być online za jakąś godzinkę
wreszcie coś konkretnie nowego na polskiej scenie Anime. Będę wspierał ten projekt! ;*
~AceMan masz talent! Obejrzalem wszystkie twoje AMVki
Da się jakoś włożyć teledysk na strone bezpośrednio z serwisu youtube.com ?
Nie. Youtube i jemu podobne nie jest, i nie będzie w żaden sposób lubiane i wspierane przez żadnego szanującego się AMV-makera
Ostatnio edytowany przez AceMan (2007-05-07 20:28:17)
Ja kiedyś stworzyłem teledysk dałem go na youtube, ale z kompa wywaliłem
Gratulacje . Świetna strona, tylko nie podoba mi się logo zbytnio.
Nie. Youtube i jemu podobne nie jest, i nie będzie w żaden sposób lubiane i wspierane przez żadnego szanującego się AMV-makera
Bravo !![okej]
Nie raz widziałem, jak na Youtube jeden teledysk był "autorstwa" 2 czy 3 osób ( przed teledyskiem leciały napisy początkowe "dograne" movie makerem )
I na Youtube nie ma teledysków w ładnej jakości video ( co jest dla mnie ważne : P )
Poza tym, każdy tam wrzuca "swoje pierwsze" i jest tam tyle tego, że ciężko jest znaleść dobre AMV
Dlatego cieszę się, że powstała właśnie taka strona.
Dzięki AceMan
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-05-07 20:52:57)
Oczami Fana Blog ;]
Wszystko fajnie. Mam nadzieję, że angielskie opisy, kiedyś zostaną zmienione i staną się polskimi ( nie, żebym miał wielki problem z ich odczytaniem, ale w końcu to polski serwis ).
Hehe, to fakt.. a wynika on z tego, że praktycznie nikt nigdy nie pisał opisów po polsku, bo od razu szło na animemusicvideos.org
Cóż.. wszystko zależy od woli twórców
Cóż mogę powiedzieć, świetna stronka Jedyne, czego mi brakuje, to jakichś AMVek Kretona
"Skazany na zajebistość"
stronka full wypas ;D a mam pytanie w "AceMan - Christmas Time" występują bochaterowie z onegai teacher w zimie to jeste takiś OVA o którym nie słyszłem a oglądałem OT moze bedziesz tak łaskawy i mi podasz tytół tej OVA albo z kąd ściągnąć plisss...
Rejestracja Mode on i moze moj teledysk tam umiesci sie nowy ktory robie juz troche troche. ale skoncze jak nowy komp bedzie. Kurde :p ciekawa strona trzeba bedzie pomoc w rozglaszaniu
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-05-07 21:30:48)