#61 2007-02-23 14:35:08

krzychu
Użytkownik

Odp: Najbardziej idiotycznie wyglądające anime ever :)

sansiro napisał:

Co w tym śmiesznego?? Bardziej idiototyczny z mojego pktu widzenia to ten temat... madrala

Chyba pierwszy rozsądny post w tym wątku.

#62 2007-02-23 14:38:30

Freeman
Użytkownik

sansiro napisał:

Co w tym śmiesznego?? Bardziej idiototyczny z mojego pktu widzenia to ten temat... madrala

Wierz mi lub nie, ale wiedziałem, że tobie i jeszcze jednej osobie na pewno się to spodoba. Całe szczęście twój punkt widzenia interesuje mnie jeszcze mnie, niż to anime.

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-02-23 14:39:09)

#63 2007-02-23 15:15:32

pa3cja
Użytkownik

To jest.. zajebiście tandetne i kiczowate. smile_big Sciagne to sobie.

#64 2007-02-23 15:27:56

opcy
Użytkownik

Nie zamierzłem obrazić Saikano, które zresztą bardzo lubie, po prostu to pierwsze co mi przyszło do głowy gdy zobaczyłem "sprzęt" tych dziewczynek jezor

W gruncie rzeczy mozna polubić to anime, jest bardzo wesołe (nie wiem czy takie miało być), ma tylko 8 minut więc nie marnuje się przy nim dużo czasu, są laski z kocimi uszkami a poza tym ile radości zostaje gdy już się dotrwa do końca... Taka zdrowa dawka absurdu dla każdego smile

Ostatnio edytowany przez opcy (2007-02-23 15:28:22)

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#65 2008-07-05 11:22:09

ivelios
Użytkownik

I tak Strike Witches ujrzało światło dzienne. Neko-Lolitki fruwają na niebie z ślicznymi giwerami, pokazując przy tym swoje piękne pantsu. O tak, jestem w raju. smile_big
Kreska również ładnie się prezentuje, a op i ed są na dobrym poziomie. Pierwszy odcinek przypomina mi anime Sky Girls, które dość dobrze wspominam. Mam nadzieję, że następne epki SW będą trzymać poziom. oczkod

I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side

#66 2008-07-05 11:34:16

KAB
Użytkownik

Eh, i juz nie ma na youtube.

#67 2008-07-05 11:40:00

lb333
Użytkownik

ivelios napisał:

I tak Strike Witches ujrzało światło dzienne. Neko-Lolitki fruwają na niebie z ślicznymi giwerami, pokazując przy tym swoje piękne pantsu. O tak, jestem w raju. smile_big
Kreska również ładnie się prezentuje, a op i ed są na dobrym poziomie. Pierwszy odcinek przypomina mi anime Sky Girls, które dość dobrze wspominam. Mam nadzieję, że następne epki SW będą trzymać poziom. oczkod

Nie wnikam w Twoje upodobania (ja na pewno tego nie obejrzę), ale dlaczego nie założyłeś nowego tematu, tylko piszesz o tym w tym o nazwie "Najbardziej idiotycznie wyglądające anime ever"? Chyba coś w tym jest. smile_big

#68 2008-07-05 11:43:08

ivelios
Użytkownik

lb333 napisał:

Nie wnikam w Twoje upodobania (ja na pewno tego nie obejrzę), ale dlaczego nie założyłeś nowego tematu, tylko piszesz o tym w tym o nazwie "Najbardziej idiotycznie wyglądające anime ever"? Chyba coś w tym jest. smile_big

Bo Freemana się boję? Zawsze mógłby się doczepić, że temat o tym anime już jest, a później dałby mi klapsa w pupę i warna. smile_big

Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-07-05 11:43:29)

Country in your eyes

#69 2008-07-05 11:47:40

Freeman
Użytkownik

ivelios napisał:
lb333 napisał:

Bo Freemana się boję? Zawsze mógłby się doczepić, że temat o tym anime już jest, a później dałby mi klapsa w pupę i warna. smile_big

Bez przesady smile Klapsa w pupę bym ci nie dał smile_big Niemniej jednak nie mam osobiście nic przeciwko temu, żeby dyskusja o tym anime była prowadzona w tak zatytułowanym wątku smile_big Jak chcecie w nowym, to też nie widzę problemu.

Ale co z tym Youtube? Czyżby seria była zbyt debilna nawet na emisję za free w formacie flv? smile_big

Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-07-05 11:51:04)

#70 2008-07-05 12:06:21

ivelios
Użytkownik

Freeman napisał:

Bez przesady smile Klapsa w pupę bym ci nie dał smile_big Niemniej jednak nie mam osobiście nic przeciwko temu, żeby dyskusja o tym anime była prowadzona w tak zatytułowanym wątku smile_big Jak chcecie w nowym, to też nie widzę problemu.

Ale co z tym Youtube? Czyżby seria była zbyt debilna nawet na emisję za free w formacie flv? smile_big

"Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez GDH K.K.."

Bez przesady. To anime nie jest aż tak głupie. Akcja dzieje się w 1939 roku. W trudnym okresie dla całej ludzkości, kiedy to świat był pogrążony w wojnie z Neuroi (takimi magicznymi samolotami). Chyba podręczniki do historii mówią co innego, ale ja bardziej ufam studiu Gonzo. smile_big

Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-07-05 12:14:16)

Country in your eyes

#71 2008-07-05 12:52:26

Suchy
Użytkownik

Nie wystarczy wrzucić fabułę w jakiś ważny dla świata okres, aby była dobra.
Motyw lolitek (niecierpię loli) z maniakalnym pantsu scene (też nie cierpię) i z najdurniejszym rozwiązaniem mecha (za którymi zazwyczaj też nie przepadam) oraz wątkiem dzieci ratują świat (ile razy było?).

Są anime, gdzie jeden element psuje cały odbiór tutyłu.
Jak na razie dla mnie to anime ma wszystkie takie elementy.

#72 2008-07-08 19:30:36

zergadis0
Użytkownik

Obejrzałem pierwszy epek, i fakt, że fabuła mocno naciągana, pomysł z non-stop pantsu jeszcze bardziej (choć nie mam nic przeciwko niemu:-D), ale i tak mi się spodobało:D. Op i ed jest fajny, bgmy też całkiem ok, co do grafiki - jak to w Gonzo, raz cg zachwyca, raz oczy bolą (w paru momentach niemiłe wrażenie zrobiła na mnie zwłaszcza poklatkowa animacja 3d), ale ogólnie nie jest źle, za to chara-design chyba już bardziej kawaii nie mógł być(co oczywiście jest dla mnie zaletą:D). Fabularnie - jak już pisałem, do wybitności czy również jakiegokolwiek realizmu raczej sporo jej brakuje, ale potrafi nieźle wciągnąć, a to chyba najważniejsze:D.

Stopka forum

© Animesub.info 2025