#1 2007-02-22 20:03:55

Freeman
Użytkownik

Najbardziej idiotycznie wyglądające anime ever :)

Check this out smile Nie dałem rady obejrzeć tego trailera w całości od razu, musiałem zatrzymać kilka razy, bo ze śmiechu miałem już łzy w oczach smile Jeśli o mnie chodzi, to chyba jeszcze nigdy nie widziałem czegoś tak głupiego i tak idiotycznie wyglądającego, jak to coś smile_big Ten zwiastun pokazuje coś tak absurdalnie debilnego, że prawie mam ochotę to obejrzeć, na szczęście wiadomo, jaką różnicę robi prawie smile_big

niewiarygodne, ale prawdziwe

Zobaczcie sami smile 8 minut tej oavki dorównało poziomem idiotyzmy całemu "filmowi" "Węże w samolocie", a to w moich oczach jest poważne osiągnięcie smile Pomijam oczywiście fakt, że jak zwykle nie obejdzie się bez dzieci w roli herosów jako jedynych kompatybilnych z nową technologią, która pozwoli uratować świat, ale zobaczcie, co to za technologia smile_big No jak "startowały" z lotniska z tymi śmigłami na nogach, to czułem, jak kilka komórek mózgowych uległo nieodwracalnym uszkodzeniom smile_big

#2 2007-02-22 20:17:18

lb333
Użytkownik

Odp: Najbardziej idiotycznie wyglądające anime ever :)

Czego to Japończycy nie wymyślą.:-D

#3 2007-02-22 20:17:48

Mavet
Użytkownik

eee .... nie wie mco cie tu smieszy ale ok ? Oo" mnie sie to nawet podoba lookne na to ^_^ kreska ok i w ogole ^_^

#4 2007-02-22 20:21:18

Natanael
Użytkownik

Mi sie tez ten trailer spodobal... Moze kiedys sobie sciagne... fakt te smigielka na ich nogach dziwnie wygladaja smile, ale fabuła moze byc ciekawa.

bartholomewvz3.png

#5 2007-02-22 20:24:36

Arry
Użytkownik

Nie, dzięki, wyłaczyłem po 10 sekundach... przewijania, bo takie głupie...

90TLh

#6 2007-02-22 20:26:18

Laska
Użytkownik

Jak powiedział ~Mavet, kreska jest "ok". Ale na ch... one mają te kocie uszy, co to ma wspólnego z tymi śmigiełkami i wogóle, WTF?!
Niedawno oglądałem Puni Puni Poemi i myślałem, że nie ma nic głupszego. baka

Ostatnio edytowany przez Laska (2007-02-22 20:34:45)

#7 2007-02-22 20:26:48

Zjadacz
Użytkownik

Freeman, twój opis nieźle mnie rozbawił, a tym samym zachęcił do obejrzenia tego trailera. Co mogę rzec? Jedynie:
Boże, widzisz i nie grzmisz XD

Jeżeli to nie jest absurdalna komedia, to wołami nie zaciągną mnie do obejrzenia tego anime. Prędzej obejrzę wszystkie fillery Naruto smile_big

BTW, przy tym to nawet Grenadier wydaje się być w porządku

Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-02-22 20:31:24)

"Skazany na zajebistość"

#8 2007-02-22 20:30:43

Planeta
Użytkownik

Ultra... Fakt, tego chyba nie bedzie sie dalo ogladac. Te metalowe cos na nogi ... i pojawiajace sie kocie uszy ... omg xD

#9 2007-02-22 20:32:54

Freeman
Użytkownik

Laska napisał:

Jak powiedział ~Mavet, kreska jest "ok". Ale na ch... one mają te kocie uszy, co to ma wspólnego z tymi śmigiełkami i wogóle, WTF?!

Uszy i jakieś ogony do tego smile Bo une chyba robią "fuzję" z jakimiś stworkami, żeby im te śmigła na nogach zadziałały (OMG już samo to wytłumaczenie jest debilne smile_big

Zjadacz napisał:

Jeżeli to nie jest absurdalna komedia, to wołami nie zaciągną mnie do obejrzenia tego anime. Prędzej obejrzę wszystkie fillery Naruto smile_big

Ze zwiastuna wynika raczej, że będzie to "poważna" produkcja o przyjaźni, miłości, ratowaniu świata i montowaniu se magicznych wiatraków do nóg celem wykonania pętli i wejścia drugiej gościówce na ogon (nawet pasuje smile_big

Pewnie, że może się ludziom podobać. Jak pisałem - dla mnie - porażające, kolejny procent wiary w anime stracony smile_big

#10 2007-02-22 20:33:20

bommbel
Użytkownik

o ... LOL ... zalosne
szkoda ze nie strzelaja laserami z oczu i nie pierdza bombami atomowymi

#11 2007-02-22 20:36:08

FranzKafka
Użytkownik

Ja obejrzałem wszystkie fillery Naruto i żyję:P
A co do tego anime, z którego śmiał się Freeman, to qrde lubie takie chore klimaty =)

#12 2007-02-22 20:36:21

Nevar
Użytkownik

Zapomnieliście o lisim ogonie xD Dla mnie to wygląda jak wypadek przy pracy, chyba chcieli zrobić parodię Gunslinger Girl xDDDD

No pewnie, 2 chłopów ledwie trzyma guna, a podchodzi dziewczynka i lekko sobie go odbiera xDD

Nie chciałbym widzieć wersji live tego smile_lol A poza tym... Ciekawe jak wyglądałby cosplay z tego anime xDDD

#13 2007-02-22 20:38:02

Laska
Użytkownik

Zjadacz napisał:

Ja widziałem wszystkie fillery Naruto, a to "coś", to jest nieludzkie.

Ostatnio edytowany przez Laska (2007-02-22 20:38:52)

#14 2007-02-22 20:39:34

DevilDrom
Użytkownik

Widziałem to już dawno, najlepsza jest wersja od SomeWhiteGuy - To się nazywa profesjonalnie wykonany hardek smile_lol . Mianowicie jest to chyba jakiś francuski(albo coś w ten deseń)hardek z nałożonymi angielskimi napisami z czarnym tłem. Ale o dziwo tłumaczenie przynajmniej początku jest zupełnie inne od wersji Froth-Bite.

Podajże w Froth-Bite jest: Nasz świat cierpi na najazdy nieznanych wrogów. Tymczasem tekst w przypadku SomeWhiteGuy jest 4 krotnie dłuższy i podana jest nawet jakaś data z tego co pamiętam. Nie jestem w stanie przytoczyć dokładnie, bo zaraz po tym jak ujrzałem wykonanie wykasowałem plik. Ale bo obejrzeniu wersji od Froth-Bite doszedłem do wniosku że szkoda było marnować kolejnych 80 MB na obejrzenie czegoś takiego.

A ogólnie uważam że nie jest to znów taka tragiczna pozycja, chociaż do ambitnych na pewno nie należy. Osobiście nie dotknęły mnie konwulsje spowodowane śmiechem ale raczej nie zamierzam ściągać serii.

Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-02-22 20:43:03)

#15 2007-02-22 20:41:48

Zjadacz
Użytkownik

Żeby wzmocnić moje zdanie powiem, że nie mogę ścierpieć nawet jednego odcinka Naruto, ale jego fillery są przy Strike Witches pewnego rodzaju arcydziełem

"Skazany na zajebistość"

#16 2007-02-22 20:45:42

Zgrzyt
Użytkownik

Ja zrozumiałem tak
To jest tak, alternatywnie przedstawiono I lub II wojnę światowa coś nie szło dobrze i stworzyli nową broń połączenie samolotu(po części) z dziewczyna + nadprzyrodzone bajery dzięki temu otrzymali potężną jednostkę bojową, najwyraźniej ten zwiastun(czy co to jest) mówi nam właśnie o histori właśnie takiego oto oddziału(tym że pewnie skupia się to bardziej na tej małej dziewczynce)
Ale patrząc obiektywnie
Kreska bardzo dobra
dźwięk dobry (zwłaszcza warkot silników)
nawet ciekawy i świeży pomysł
Tylko motyw loli odpycha
trochę to naciągane ale mimo to
chętnie bym zobaczył tą serie wie ktoś więcej na ten temat?

#17 2007-02-22 20:47:25

Mavet
Użytkownik

a ja sobie sciagne O ;O bo mi sie spodobalo ! troszku fantastyki nie zaszkodzi ^_^

#18 2007-02-22 20:48:23

Zabuzasan
Użytkownik

Klimatyczne anime xD  te protezy chodzą jak messersmithy + jakieś psy używające magii xD Dream Team i muzyka jak ze starych filmów wojennych hehe nieźle brakuje tylko kolesia w którym wszystkie by się zakochały i mamy majsterSZTYNK Japońskiej animacji  smile_big

Zabuzasan.jpg

#19 2007-02-22 20:48:31

lb333
Użytkownik

Dziwię się, że się to komuś podoba, brakslow to jak latają i strzelają do siebie wygląda wręcz komicznie... smile_lol
Wyglądają jak latające po niebie samoloty, tylko bez samolotów. smile_lol

Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-22 20:49:12)

#20 2007-02-22 20:53:40

Zgrzyt
Użytkownik

lb333 napisał:

Dziwię się, że się to komuś podoba,

Widziałem wystarczająco dużo by powiedzieć że widziałem rzeczy o wiele gorsze , a to nawet nawet coś ciekawego a nie powielany motyw(bo jak by tam były mechy + dziewczynki nawet nikt by nie spojrzał ale że są silniki na nogach to już inna para butów smile_lol )

Stopka forum

© Animesub.info 2025