Nie jesteś zalogowany.
lb333 napisał:Dziwię się, że się to komuś podoba,
Widziałem wystarczająco dużo by powiedzieć że widziałem rzeczy o wiele gorsze
Tutaj się zgodzę. Zresztą może się jeszcze okazać że będzie to coś ciekawego. Szczerze mówiąc to przynajmniej głównymi bohaterkami mogłyby być bardziej dojrzałe dziewczyny . To zapewne bym oglądał, a tak może zassam pierwszy epek i na jego podstawie postanowię czy będę kolejne ściągać.
EDIT: Chociaż to OVA - czyli rzadko będą się pojawiać epki. Więc o ile nie będzie to kompletne dno, to może będę ściągać - tylko pytanie: czy będę oglądać?.
PS: W sumie to szkoda że nie będzie to leki Hentai lub Ecchi , zakładając oczywiście że główne bohaterki byłyby trochę starsze.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-02-22 21:27:30)
lb333 napisał:Dziwię się, że się to komuś podoba,
Widziałem wystarczająco dużo by powiedzieć że widziałem rzeczy o wiele gorsze , a to nawet nawet coś ciekawego a nie powielany motyw(bo jak by tam były mechy + dziewczynki nawet nikt by nie spojrzał ale że są silniki na nogach to już inna para butów )
Samo to, że są gorsze rzeczy nie znaczy, że jest fajne. Mnie wystarczy scena z lataniem, by stwierdzić, że anime jest śmieszne, a śmieszność niezamierzona (z tego co napisał Freeman nie jest to komedia) nie jest pozytywem. Ale o gustach się nie dyskutuje.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-22 21:24:59)
eee no co wy, fajniste jest
pewnie się komuś i tak spodoba, ale to jego sprawa i w sumie nic mi do tego.
btw. mam wrażenie, że głosy podkładają ci co w Love Hina, ale pewnie się mylę
Ostatnio edytowany przez Cain (2007-02-22 21:40:37)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
A teraz sobie pomyślcie że w Japonii na pewno znajdą się ludzie którzy podejdą do tej serii całkiem poważnie . A tak w ogóle to całkiem zabawne i może się zainteresuję .
Cóż... FLCL, Excel Saga i Puni Puni Poemi przy tym... wymięka.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
A teraz sobie pomyślcie że w Japonii na pewno znajdą się ludzie którzy podejdą do tej serii całkiem poważnie
No i jakiś szalony Japończyk wymyśli takie urządzenie i za 20 lat będziemy na tym do pracy latać.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-22 21:53:11)
Mnie wystarczy scena z lataniem, by stwierdzić, że anime jest śmieszne, a śmieszność niezamierzona (z tego co napisał Freeman nie jest to komedia) nie jest pozytywem. Ale o gustach się nie dyskutuje.
A ja lubię o dyskutować To zależy od człowieka np. Air było dla mnie zabawne i dziwnie głupie a miało Być dramatyczne itd. Higurashi no naku koro ni seria świetna ale przy krwawych scenach dławiłem się z śmiechu chodź zamiar twórców był inny, Hellsing nikt tego nie definiuje jako komedia ale ja przy tym nie mogłem przestać się śmiać. Takie mówienia że coś założenia miało być takie i takie jest trochę głupie. Proch czarny miał być lekiem na nieśmiertelność ale zrobił bum i okazał się świetnym środkiem zabierającym życie
Ale tera na luzie mnie założenia nie obchodzą , albo coś mnie śmieszy albo dołuje i tu założenia twórców maja gówno do gadania(czytałem i o takich co wpadali w dołek po Green Green)
No i jakiś szalony Japończyk wymyśli takie urządzenie i za 20 lat będziemy na tym do pracy latać.
fajnie
Higurashi no naku koro ni seria świetna ale przy krwawych scenach dławiłem się z śmiechu
Dziwny jesteś
Zgrzyt napisał:Higurashi no naku koro ni seria świetna ale przy krwawych scenach dławiłem się z śmiechu
Dziwny jesteś
Ta a ty niby normalny , na tym forum normalnych jest mało, po za tym nie mówi się dziwny lecz oryginalny
Ta a ty niby normalny
Pewnie nie, ale nie śmieszyło mnie, przykładowo, jak Rika waliła głową o nóż oparty na ścianie...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-22 22:04:52)
Mnie wyrywanie paznokci, wydrapywanie gardła , walka na dachu szkoły, oo wile tego bło
(czytałem i o takich co wpadali w dołek po Green Green)
A co w tym dziwnego? Koniec Green Green był taki dołujący...[rip]
na tym forum normalnych jest mało, po za tym nie mówi się dziwny lecz oryginalny
Zgadza się... w końcu, który Otaku jest normalny.[okej]
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
klasyczny przykład rodzaju anime, któego właśnie NIE lubię.
tylko prawdziwi otaku zobacza w tym cos ciekawego ;O ^_^ (joke)
te anime naprawde zapowiada sie ciekawie czegos takiego nie bylo ORGINALNOSC to sie liczy bo odgrzewane kotlety mnie nie ciesza ;O a co do Higurashi tez sie smialem na green green malo sie smialem a na KGNE w ogole nie plakalem
przy zegapain zrobilo mi sie lzawo
kazdy czlowiek jest inny i inaczej odbiera dana serie ... tak tyle powiem inna psychika wkoncu
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-02-22 23:01:08)
te protezy chodzą jak messersmithy
dokladnie to samo pomyslalem poza tym po 1min tego trailera wylaczylem bo nie moglem patrzec
teraz już wiem do czego tak naprawde służy Stonehenge...
nie wytrzymałem nawet 2 minut
ale dzięki za linka - będę nim katował innych miłośników WW II (prócz mnie)
to było tak debilne, że aż śmieszne
..hmm zastanawiam sie jak one skręcają..
bo np samolot zeby zmienic kurs to musi machnąc tymi łopatkami czy jak im tam, a one tak po prostu skręt i juz, zadnych ruchów rąk itepe ocebe
KDE4 ssie
Ja powiem tylko jedno: jakieś śmiegiełka na nogach przeżyje, ale jak zobaczyłem tą siwowłosą drobinkę z rakietnicą (albo bazuką xD) na ramieniu to leżałem pod komputerem:-D[roftl]