Nie jesteś zalogowany.
Moim zdaniem, to większa część (80)% winy należy się Poczty Polskiej. A reszte 20% IDG (tylko nie wiem za co? za lenistwo? ).
Czy mógłby mi ktoś podać INDEX do GITS S.A.C 2nd GIG jest on z lewej kolo napisu kino domowe. Wcześniej źle napisałem ;[
Indeks: 223808, chyba o to chodzi, tak?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Dokładnie thx.
Jeśli chodzi o ścisłość, to IDG wysłało do prenumeratorów 12.01.2007.
To wina Poczty PL i faktu iż 13-14 to So Ni.
Ja dostałem dopiero 25.01.2007.
A tak poza tym, to kolega wysłał mi paczkę Prior 15 sty, a dostałem 24 sty...no commends.
Dokładnie.. zanim zaczniecie obwiniać IDG to sprawdźcie datę wysłania paczki. Jeśli jest wczesna czyli "terminowa", to winę ponosi Poczta Polska.
a poczta ma 14 dni roboczych na dostarczenie przesylek "ekonomicznych"
a wie ktoś może czy da sie kupic samo pudełko na serie 2 tak jak to było w 1 sezonie czy nie ???
ok, ale mi pierwszy numer przyszedł dopiero w styczniu. A wdł IDG powinien być jeszcze w grudniu w spzedaży! Ja wszystko rozumiem, że poczta też jakoś sobie pracuje, ale z NF nie mam takich problemów.
Ja też składałem reklamację, najpierw przekierowali mnie do jakiegoś gościa i powiedzieli, że on sie moją sprawą teraz zajmuje, pisałem do niego a tu zero odzewu nic, null, ani be ani me ani pocałuj mnie w dupe.
No i co z tymi pudełkami??
A ja sobie zamówiłem sezon 1 w empiku i kupiłem po bardzo atrakcyjnej cenie ^^, bo zniżka 15 % w styczniu była a im więcej produktów tym bardziej sie oplaca... anyway wszystko ładnie pieknie, naklejka 3D taka sobie, tylko jak doszlo do ogladania Volume 5, otwieram pudełko, patrzę... gdzie jest płyta ><. Nie wiem czy czasem jej gdzie nie zostawiłem... ale nie, przeszukałem cały dom i nic, może przysłali mi bez płyty, ale czy to możliwe ?! czeski film, w nocy nie mogłem zasnąć, kurde... a dvdripów jakoś checi nie mam ogladać, musze mieć orginał ^^". Damn co ja teraz pocznę...
Reklamuj w empiku...proste.
Walcz!
Już jest w Empikach 3 odcinek drugiej serii GITS. Proszę się nie dziwić, że tylko 3 odcinki są... No cóż, IDG chce zarobić na wydaniu 8 wydań.
[klnie]jak zwykle...no to odliczam ile dni minie do transferu pocztą
.
.
.
.
po co ja znowu brałem ta prenumeratę...no po co??[cholera]
Reklamuj w empiku...proste.
Walcz!
[cytuj]
Reklamacje
Każdy towar zakupiony w sklepie internetowym www.empik.com objęty jest gwarancją producenta i podlega wymianie, jeśli:
* °posiada wady techniczne
* °został uszkodzony mechanicznie podczas dostawy
Reklamowany towar wymienimy na pełnowartościowy lub, jeśli nie będzie to możliwe, zwrócimy pieniądze. Do odsyłanego produktu prosimy koniecznie dołączyć rachunek.
sam nie wiem co zrobić, chyba najpierw napisze maila o zaistniałym problemie.
BTW. Empik ma tańsze ceny w porównaniu do Merlina i mają fizyczne sklepy, to się liczy.
BTW2. ostatnio wsłuchuje się w OST GitS SAC który jest imo genialny
Zapisuj wszystkie nazwiska osób z którymi będziesz się kontaktował w tej sprawie! Bo potem bedzie "a kto panu tak powiedział".
a tak w ogóle to brak płyty to chyba kurde wada techniczna niech wymieniają i nie jęczą!!
Właśnie oglądam I S.A.C.'a i zastanawiam się czym różnią się wersje napisów na płytce. Pisze, że jedne są polskie a drugie to fansub, ale przecież obie wersje są robione chyba przez Freemana ?
Właśnie oglądam I S.A.C.'a i zastanawiam się czym różnią się wersje napisów na płytce. Pisze, że jedne są polskie a drugie to fansub, ale przecież obie wersje są robione chyba przez Freemana ?
Nie tu jesteś w blędzie, tylko wersja fansub jest robiona przez Freemana
Edit: No i jeszcze napisy do dodatków
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-02-15 14:56:08)
wszyscy tak na idg narzekają,a może to wina poczty?
jak narazie 10 dni opóźnienia. Kto da więcej??[kombinuje]
wchodze ... u mnie to samo ...
ale jak widze nie znacie poczty polskiej ... idg wysyla gitsy zwyklym ekonomicznym czyli poczta ma 14 dni roboczych na dostarczenie przesylki ... a od 9 zakladajac ze przesylka zostala nadana przed wyjsciem przesylek w swiat minelo dopiero 7 dni
Ostatnio edytowany przez bommbel (2007-02-19 15:22:49)
mi dzisiaj przysłali:) chyba pierwszy raz nie jestem ostatni, który dostał paczke:D