Nie jesteś zalogowany.
, mam już 9 vol:D w morde, żeby 2 tygodnie na paczke czekać:) ale za to jaka radość z oglądania:) 2 sezon pewno świętach zamówie, jak przybędzie trochę kasy bo teraz to krucho:(
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-12-14 14:06:40)
Bardzo ciekawe... Nie chcę Was dołować, ale sam się zdziwiłem widząc najnowszy odcinek drugiej serii w salonie Kolportera w czwartek a to dzień przed jego premierą czyli piątek 15 grudnia. Cena 19,90 zł. I oczywiście obejrzałem, 4 znakomite odcinki!
Niesamowite! Szczena opada... JUĹť?!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-30 14:37:26)
Bardzo ciekawe... Nie chcę Was dołować, ale sam się zdziwiłem widząc najnowszy odcinek drugiej serii w salonie Kolportera w czwartek a to dzień przed jego premierą czyli piątek 15 grudnia. Cena 19,90 zł. I oczywiście obejrzałem, 4 znakomite odcinki!
ja kupiłam już w środę w salonie In Medio
Niesamowite! Szczyna opada... JUĹť?!
Chyba szczena
moze mi chodzolo o co innego... ze se spodnie zmoczyl z wrazenia?
Dobra mam do was ważne pytanko:P Dostalem wkoncu 9 plytke gitsa po 2 tygodniach czekania obejrzalem i sie wkurzylem a pytanie brzmi: Czy u was te odcinki tez maja jakeis takie zwieszki obrazu jak sie kamera rusza w poziomie,w pionie albo w ogole animacja jakby zlagowana jakby klatek brakowalo?
A i jeszcze pytanie co do pudelka normalnego: To jest na 8 czy 9 plyt bo jakos wpychanie na chama 9 chyba nie jest metoda?
Z góry dzięki...
Pudełko jest na 9 ale zgodze się ze idealnie tam się mieści 8 płyt. poza tym przydało by się takie wycięcie z tyłu boxa do wysuwania płyt.
Popieram w całości i też stwierdzam że pudełko nie jest na 9płyt
Czy ktoś z osób zamawiających całość 2nd gig ze strony idg, otrzymał już cokolwiek???
Tak.
Otrzymałem w całości GitS sac oraz vol.1 z GitS sac 2nd GIG.
MistrzSztuki napisał:Niesamowite! Szczyna opada... JUĹť?!
Chyba szczena
Nom... dzienks...[roftl] To z wrażenia
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-30 14:37:00)
Nieskromnie sie przyznam ze dzis kupilem vol 1 i vol 2 w promocji miesiecznika "kino domowe" za 19.99 zl poczym zaraz na allegro zlozylem zamowienia na vol od 3 do 8 hmm ktos wie skad dorwac vol 9 ? ;)na idg nie ma albo jestem slepy :p
Ostatnio edytowany przez Falmax (2006-12-30 17:11:12)
Wielkie dziki chodzi o 1 serie zanic niemoglem jej znalesc na tej stronie
Mam pytanko. A mianowicie ile jest filmów Ghost in the Shell? Bo sam chce kupić to anime, a wiem że są dwie serie po 26 epków i pełnometrażowe a nie wiem ile ich jest bo w merlinku są wszystkie odcinki i jeden film o nazwie Ghost in the Shell a podobno jest jeszcze jeszcze jakiś:)
Tu masz ładny graf A co do wydań polskich to jak na razie jest tylko to co znalazłeś
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Z tego co tam widzę to są dwie serie TV po 26 odcinków, jeden special i 3 Filmy:) Dobrze myślę? A i z kąt mógł bym zassać te filmy i special bo jak do tej pory to znalazłem tylko serię TV i film z 95 roku. Był bym bardzo wdzięczny za pomoc:)
Jak trochę poczekasz to może doczekasz się oficjalnych wydań 1 seria i film są już dostępne, druga seria jest właśnie wydawana a co z resztą czas pokaże
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
To jak nikt nie obejrzał 24 odcnika i 9 plyty? Co? Ludki lcize na was^^