Nie jesteś zalogowany.
A ja mam pytanie co do GITS-a Edycji Specjalnej, wyszło to to w końcu czy nie? Gdzieś czytałem, że można było w MM dostać ale jakoś ta informacja do mnie nie przemawia... skłonny jestem twierdzić, że dopiero wyjdzie. Jeśli ma ktoś sprawdzone info na ten temat to proszę podajcie.
PS
Sorki za offtop
Ej przysłali już komus vol 9 bo ja juz widzialem pare dni temu w kioskach a u mnie nci nie przychodzi :/
Dzwoniłem do IDG i mi powiedzieli, że vol9 do prenumeratorów wysyłali 29.11, więc w tym tygodniu powinno dotrzeć. Poza tym już zamówiłem prenumerate 2nd GiG. Ci co prenumeruja SAC1 niech poczekaja na maila z IDG. Tam jest oferta własnie prenumeraty całego 2ng GiG i jak sie to zamówi to zaraz dostaje sie okładke 3D do SAC1 i pudełko z okładka 3D do 2nd GiG. Warto było poczekać
Ja nadal czekam na vol9, 2ndGig Zamówiłem już wcześniej, przyszedł mail o zamówieniu, odesłałem bez zmiany tematu i teraz zastanawiam się kiedymam im przelać za ten 2nd Gig.
tez czekam.
ma byc jutro, najpozniej w sobote.
Dobrze że nie załapałem się na wersje zeszytową. Kupiłem dzisiaj Boxa za 119zł i czekam na drugi sezon[okej]
http://allegro.pl/item147688470_ghost_i … _hit_.html
http://allegro.pl/item147818895_ghost_i … _hit_.html
Chińskie bootlegi LOL
Ostatnio edytowany przez R4Zi3L (2006-12-09 21:59:22)
i cały czas nie przychodzi do domu....:(
Już się bałem, że tylko mi nie przysłali ostatniej płytki, ale na szczęście nie jestem sam:) Czyżby na ukochana poczta spieprzyła sprawę??? Jak napisali, że wysłali, to chyba nie będą nam wciskać kitu...
[cytuj]2ndGig Zamówiłem już wcześniej, przyszedł mail o zamówieniu, odesłałem bez zmiany tematu i teraz zastanawiam się kiedymam im przelać za ten 2nd Gig.[/quote]dokładnie to samo zrobiłem. Mam teraz czekać na drugiego maila, czy jak? Co za brak profesjonalizmu[bzdura]
Dziś otrzymałem 9 zeszyt.
Drugi sezon zakupie inną drogą, to całe czekanie jest dobijające.
Może poczekam aż wydadzą całość.
Już się bałem, że tylko mi nie przysłali ostatniej płytki, ale na szczęście nie jestem sam:) Czyżby na ukochana poczta spieprzyła sprawę??? Jak napisali, że wysłali, to chyba nie będą nam wciskać kitu...
[cytuj]2ndGig Zamówiłem już wcześniej, przyszedł mail o zamówieniu, odesłałem bez zmiany tematu i teraz zastanawiam się kiedymam im przelać za ten 2nd Gig.
dokładnie to samo zrobiłem. Mam teraz czekać na drugiego maila, czy jak? Co za brak profesjonalizmu[bzdura]
Jakbyś dokładnie czytał to potwierdzenie zamówienia to byś zapewnie takie coś wyczytał:
"Kwotę za zamówiony towar należy wpłacić w ciągu 2 dni od otrzymania potwierdzenia zamówienia na konto International Data Group Poland S.A. ul. Jordanowska 12, 04-204 W-wa Mazowiecki Bank Spółdzielczy w Łomiankach filia nr 1 Numer rachunku: 41 8009 1059 0009 1848 2005 0001"
Mnie Vol.9 dzisiaj doszło. Reklamacje IDG bedzie rozpatrywać od tej środy.
Właśnie wróciłam do domciu i co na mnie czekało? Vol 9 Co do 2gig to prenumerata już zamówiona i opłacona:) teraz zostaje już tylko oczekiwanie:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
a do mnie jeszcze nie doszedł vol.9 ....... czy jeszcze komuś nie doszedł kto zamawiał prenumerate?
Mi już doszedł wczoraj. Z tego co pamiętam z wcześniejszych postów to Tobie Przemek3 Gits przychodził 2-3 dni po mnie;)
mi doszło pudełko na 9 czekam po wysłaniu emalia do idg otrzymałem informacje że wyślą dopiero
co do 2nd gig zamówie dopiero w styczniu jak wypłata przyjdzie w styczniu na razie zakupiłem GITS Specjalna Edycja DVD9 z filmem + DVD Dodatki
http://www.empik.com/showobject.jsp?obj … ry=3020800
~Przemek3 łącze się z tobą w bólu i w czekaniu na 9
Ostatnio edytowany przez gall18 (2006-12-13 17:38:55)
weź mnie nie dołuj:( zaraz wyjdzie że mi ostatniemu przychodzi:(
A z tego co pamiętam to mieszkasz na Pradze czyli w dzielnicy gdzie siedzibę ma IDG kondolencje
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-12-13 17:58:20)
co tu dużo mówić[shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][cholera][cholera][cholera][cholera]
[deprecha][deprecha][deprecha][deprecha][klnie][klnie][klnie][klnie][klnie]