Nie jesteś zalogowany.
Chyba przesadzacie.
2gig jest serialem nowszym od Serii 1.
Cena przystepna.
A pieprzę te pudełka i plakaty.......
... Emm... zamuliłem, więc tylko spytam... Tak cholernie ważna jest ta zasrana naklejka dla was? I co, przykleicie ją sobie na czoło?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-30 21:56:55)
Mistrzu możesz ciekawie wyglądać z takim czymś na czole
ja pewno zrobie tak samo jak z pierwszą serią, czyli kupie 1 vol w kiosku, a od 2 wezmę prenumerate:D bo w styczniu mam urodzinki i bedzie napływ funduszy[yahoo]
Ĺo so chozi z tÄ naklejkÄ ? Czytam i nie kumam. Napiszcie lepiej kiedy pojawiÄ siÄ ma pierwszy zeszyt drugiej serii i ile bÄdzie kosztowaĹ.
a teraz oglÄ dam ostatnie 3 odcinki 1stGiG'a :>
(nie przeszkadzaÄ)
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-11-30 22:59:25)
1 zeszyt drugiej serii będzie 15 grudnia. Cena? Możliwe, że taka sama jaka była do tej pory.
Ja widziałem GitSa w pudełku z frontem 3d w Empiku.
dzieki ;]
A całe pudełko z 2nd GIG będzie dostępne kiedy?? Jak już wyjdą wszystkie zeszyty pojedyncze czy może wcześniej?
Solar skąd Ty wyczasłeś te obrazki?? Ja już przeszukałem całą strone kiosku idg i nic takiego nie moge znaleźć :/
[roftl][roftl][roftl] no lol po prostu [roftl].
~Satanael nie pytał na jakim hostingu umieścił tą fote Solar, tylko gdzie ją znalazł. Czy na stronie idg, czy gdzieś indziej. W sumie ja też jestem ciekaw, szukałem na stronie idg i lipa.
pytanie do prenumeratorów ... kiedy dostaliscie ostatnia czesc sac 1 ?? bo ja tak czekam i czekam a skrzynka pusta ...
pytanie do prenumeratorów ... kiedy dostaliscie ostatnia czesc sac 1 ?? bo ja tak czekam i czekam a skrzynka pusta ...
ja podobnie:(...
A można prosić jakiś link do miejsca gdzie można przez WWW prenumeratkę zamówić?
Z niewiadomych przyczyn nie ładuje mi głównej od IDG więc nie mam jak zacząć szukać
P.S.
Wie ktoś jak się ma sprawa z wysyłką vol9, bo nie mogę się doczekać
Dziękuje.
przysłali już komuś może 9 vol, z tych co zamawiali prenumeratę?