Nie jesteś zalogowany.
Różnica między ceną w prenumeracie, a ceną tego zestawu, to jakieś 12zł - moim zdaniem nie tak strasznie. Ale to <moim> zdaniem.
No to sprawa wygląda tak: BOX z naklejką 3D o ok 12 zł tańszy, lub prenumerata za 150 zł + Dodatki (jak mniemam jakieś plakaty, tak?) Niech mnie ktoś uświadomi, bo nie wiem co wybrać.
Tak. Przy czym w prenumeracie ofkors jest też pudełko.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-11-12 22:26:38)
Fakt są także plakaty, dlatego nie twierdze że IDG postąpiło nie fair względem prenumeratorów i zwykłych kupujących w empikach i kiosku wydając GITS'a w komplecie. A jedynie ze mogłoby się wstrzymać trochę z jego wydaniem, chociaż termin wydania zapewne spowodowany jest Świętami/Gwiazdką/Bożym Narodzeniem które mogą się równać prezent w postaci kompletu GITS'a na DVD.
Ale przynajmniej IDG powinno potraktować prenumeratorów priorytetowo i dołączyć owe naklejki(o ile można tak to nazwać, bo raczej naklejka to nie jest) do ostatniego numeru. A nawet po rozsyłać wcześniej ostatni numer do prenumeratorów. Bo przecież DVD jest już gotowe, a przygotowanie "Specjalnego Wydania Kina Domowego" wraz z plakatem, biorąc pod uwagę jego grubość nie trwa długo i zapewne od dawna przynajmniej projekt jest gotowy. Bo wiadomo że pół roku wcześniej nie będą drukować ostatniego numeru, tym samym zamrażać gotówkę na ten okres.
jezeli mialbym zaplacic mniej to bym wolal wersje bez plakatow
A ja wolałbym wersję z plakatami plus box z naklejką 3D w cenie nawet zwykłej/normalnej.
No to sprawa wygląda tak: BOX z naklejką 3D o ok 12 zł tańszy, lub prenumerata za 150 zł + Dodatki (jak mniemam jakieś plakaty, tak?) Niech mnie ktoś uświadomi, bo nie wiem co wybrać.
Moim zdaniem lepiej trochę poczekać, licząc że pojawi się pudełko z naklejką także w prenumeracie o ile nie wygaśnie ona wraz z wyjściem ostatniego numeru.
PS: podkreślam że nie jestem prenumeratorem i tym samym moja wypowiedź niema na celu wymuszenie tego, żebym dostał naklejkę.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-11-12 22:42:31)
mam nadzieje ze Ci co kupuja numery poza prenumerata tez dostana boxy i nalepke - oczywiscie jezeli cos takiego bedzie w planach IDG
mam nadzieje ze Ci co kupuja numery poza prenumerata tez dostana boxy i nalepke - oczywiscie jezeli cos takiego bedzie w planach IDG
Tylko że na samym początku było wiadomo że to tylko prenumeratorzy dostają Boxa za free, a zwykli kupujący będą musieć za niego zapłacić 19.99zł. I uważam że twoje założenie jest absurdalne, zwłaszcza w przypadku jeśli nie zakupiłeś owego Boxa. A nawet gdybyś kupił do i tak, skąd mieliby wiedzieć do kogo mają wysłać ową naklejkę?
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-11-12 22:38:14)
Poczekajcie jeszcze rok, to wydadzą GITS:SAC i GITS(ten "super wypasiony") z plakatem 3D i 4-godzinnym filmem dokumentalnym o Ghost In The Shell w jednym opakowaniu, albo w I-podzie... za kurcze
140 zł...
Ja tam jestem kolekcjonerem. Kupuję ten "tytuł", którego nie mam, który na pierwszym miejscu chcę O B E J R Z E Ć(przede wszystkim)! Tak więc, 2nd GIG będę kupował co miesiąc, a te tam "gadżety", to wiecie co...
Pozdro fani GITS, Katsuhiry Otomo i Gundam Winga (w ogóle Gundamów)
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-12 22:44:32)
No dobra, ale w tym wypadku fan ma dylemat. Bo ma możliwość kupienia BOX'a ze wszystkimi zeszytami + ta naklejka 3D i jeszcze taniej o 12 zł, albo zamawia prenumeratę za 150 zł + jakieś tam plakaty (dobre chociaż?). Ale zamawiać teraz prenumeratę, kiedy w tym miesiącu wychodzi ostatni zeszyt to trochę absurdalny pomysł, bo nie wiadomo czy ci wszystkie zeszyty przyślą od razu, czy będą przysyłać w jakimś tam odstępie czasowym? I w tym wypadku bardziej poprawne było by zamówienie BOX'a, ale poczekam jeszcze jakiś czas i zobaczę jaki będzie przebieg wydarzeń.
Mam pytanie(nie mogę zabardzo przeczytać wiekszosci postów wiec mnie nie bijcie^^). Czy 7 płyta rzeczywiscie nie ma żadnych dodatków?
Czy 7 płyta rzeczywiscie nie ma żadnych dodatków?
Tak:) Wiem, trochę szkoda, bo zawsze miło było obejrzeć sobie jakiś materiał po cudownym seansie GITSowym, ale cóż
W większości DVD-Anime za 75zł, 50zł, nie masz nawet różnych ścieżek dźwiękowych Po prostu same napisy, no i MENU
EDIT: Cholipa! Trza ino zaopatrzyć się w VOL. NINE!!!!!! UUUAA!!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-28 22:18:48)
Dziex
zakupilem juz vol. 9 - seria kompletna
Długo się czeka na przeysłke po premierze?
różnie ja raz czekałem tydzień a raz następnego dnia dostałem:)
jezeli ktos zakupil juz numer wie ze od 15 grudnia rusza GITS SAC 2nd GIG
szkoda ze tak szybko... nie ktorzy nie uzbieraja funduszy :/
wazne ze wyjdzie
Ja chyba poczekam znów na edycje kolekcjonerską ;]
Edycja kolekcjonerska w sensie 3d naklejki w przypadku 2nd Gig raczej nie będzie miała miejsca - najprawdopodobniej taki gadget będzie standardowo dostępny w prenumeracie wraz z pudełkiem.
Dla prenumeratorów 1 serii, przy prenumeracie drugiej serii , naklejka/front na pudełko do pierwszej gratis. W innym przypadku - pudełko do 1 sezonu z frontem 3d kosztuje 24.90, jak dowiedziałem się dzwoniąc do IDG. O ile Ci którzy kupowali w kioskach zostali na lodzie, to dla prenumeratorów (którzy i tak kupią 2 sezon) nie wygląda to źle.
Mozna ta pudełko za 24.90 kupić już?