Nie jesteś zalogowany.
Zna ktos jakis sensowny czy wszystkie sa do niczego? Bo zdania z google tlumacza mnie rozwalaja
... Słyszałem, że w tym czasie myślałem, że to była spokojna, a on nie spokój już. Jeśli będę I nie uspokoi już.
I badz tu madry:)
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Raczej ciężko o logiczne zdania z jakiegokolwiek języka, mającego krzaczki. Tu trzeba czynnika ludzkiego i kontekstu.
Ze wszystkich jakie testowałem, najlepiej sprawdzał się "Babylon9". Jednakże po rozebraniu zdania na poszczególne słowa oraz przetłumaczeniu za pomocą normalnego słownika i tak program ponosił sromotną porażkę.
Ato wa wakai mono ni makaseru.
Jeżeli próbowaliście tłumaczenia jpn -> pl... nie róbcie tego więcej. Żaden translator nie radzi sobie z naszym językiem. Nieco lepsze efekty są przy tłumaczeniu na angielski (od biedy idzie zrozumieć).
Open source'owy Takaini jisho tłumaczy jpn -> eng, nawet jeśli dobrze wpisze się słowo wyłapane ze słuchu poprawnie, daje jakieś tam efekty.
...
nawet jeśli dobrze wpisze się słowo wyłapane ze słuchu poprawnie, daje jakieś tam efekty.
, yyy, tak...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Thx, tak myslalem ze raczej nic z tego nie bedzie ale spr nie zaszkodzilo:)
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."