Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
cholera trzeba sie bylo do francuskiego w szkole przykladac grrrr
ja wlasnie w liceum bede mial francuski (tzn. juz mam i umiem moze 3 slowa), zrobie wam napisy za 3 lata ^^
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-09-06 19:06:04)
hehe ze slownikiem to bym zrobil az by swistalo (w koncu 7 lat nauki)
na emule jest równie dobra wersja; także DVDRIP 2AUDIO (SPA,JAP) od HBS ogm ~250MB/ep, narazie wydane jest 1sze 9 odcinków, przy okazji na forum tsubasa.pl udostępniane są VHSripy 1szej serii z poloni1, narzie jest ok 10 odcinków (jakość niezbyt dobra), ale wystarczy podmienić audio, z jedną z powyższych wersii, ew są jescze ładne włoskie realesy (holly e benji) i niedługo będzie można się delektować kolejną serią po polsku:)
to ja chyba jednak zostane przy franacuskim hardku
na emule jest równie dobra wersja; także DVDRIP 2AUDIO (SPA,JAP) od HBS ogm ~250MB/ep, narazie wydane jest 1sze 9 odcinków, przy okazji na forum tsubasa.pl udostępniane są VHSripy 1szej serii z poloni1, narzie jest ok 10 odcinków (jakość niezbyt dobra), ale wystarczy podmienić audio, z jedną z powyższych wersii, ew są jescze ładne włoskie realesy (holly e benji) i niedługo będzie można się delektować kolejną serią po polsku:)
jakich 10 odcinkow ja tam widze tylko 2 ( z poloni 1 ) i to te co kiedys byly na torrenty.org (pewnie nie ma innych zrodel i pewnie wiecej nie bedzie )
przejzyj forum dokładniej:)
Strony Poprzednia 1 2