Nie jesteś zalogowany.
Polacy zawalili mecz, ale można się pocieszyć tym, że nawet największe potęgi się potknęły w meczach eliminacyjnych. Wezmę tu pod przykład Włochów, zremisowali zaledwie 1:1 z Litwą.
Co do meczu z Serbią, jeśli nie wywalczymy kompletu punktów, możemy się przygotowywać po mału do eliminacji MĹ na 2010...
Dzisiaj gramy z Serbią i jestem pewny, że przerżniemy ze 0-3.
Tyle z mojej strony, jeśli stanie się inaczej to fajnie.
Dzisiaj gramy z Serbią i jestem pewny, że przerżniemy ze 0-3.
Tyle z mojej strony, jeśli stanie się inaczej to fajnie.
Oto prawdziwy kibic
Jest 18 minuta, i jak narazie nasi grają lepiej niż z Finladnią. Beenhakker postawił na wielu świeżych piłkarzy
Beenhakker idzie metodą prób i błędów:P. Kibicowanie kibicowaniem ale ile tak można grać!
Polska reprezentacja potrafi dobrze grać max. 20-30 minut reszta to kalectwo. Niestety taka jest prawda na dzień dzisiejszy. Byćmoże ten kto będzie to czytał może się wnerwić ale nie oszukujmy się.
Polacy grają bardzo dobrze gdy nie mają przeciwnika
Ostatnio edytowany przez MasterJabko (2006-09-06 20:57:15)
Wreszcie gol Jednak Ci nowi, może będą przebudzeniem naszej reprezentacji
i tu mamy dowód że trzeba na młodych stawiać:)
oby tylko wygrała:D
Jestem w szoku tym co widze. Skomentuje to "Mądry Polak po szkodzie" to się stało prawem w polsce do którego się chyba 90 % społeczeństwa stosuje
ale jaki mecz France-Italy 20 min i już 2:1
ale jaki mecz France-Italy 20 min i już 2:1
Tego meczu akurat oglądać nie mam jak, ale z tego co widzę, włosi kryzys przechodzą. Najpierw słabiutkie 1:1 z Litwą, a teraz coś takiego z Francją
I zmiany zaszły tam gdzie powinny Dudek Szymkowiak Frankowski odrazu gra jest szybsza i dokładniejsza brawo oby tak dalej
oo no nie moge, w koncu z kims wygrywamy
c*** że serbia, ale zawsze to coś
...módlmy się do Oyashiro-samy żeby nasza reprezentacja nie przeżnęła kolejnego meczu
Ostatnio edytowany przez parara (2006-09-06 21:51:06)
KDE4 ssie
Szymkowiak nie był zły bez przesady.
Remis............. szkoda..........
Dramatyczny mecz. Dawno nie było meczu reprezentacji, w którym wszystko zależało od jednej zmiany. Selekcjoner Beenhakker mógł odmienić losy meczu, pokazać, że jest geniuszem albo przynajmniej, że ma świetną intuicję. Nie pokazał...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-09-06 22:24:47)
Szkoda tego meczu... Polska grała naprawdę fantastycznie Zasłużyliśmy na zwycięstwo, a serbowie to istne chamy, zeby tak symulować w końcówce meczu... Oj nie ładnie, Poll dał się na to nabrać
Piłkarz maczu? Kowalewski
lB333, spokojnie, dajmy mu czas. Po dwóch, trzech meczach nie można zbudować reprezentacji. A Beenhakker i tak zrobił dużo jak na 3 jego mecz
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-09-06 22:29:03)
Szkoda tego meczu... Polska grała naprawdę fantastycznie Zasłużyliśmy na zwycięstwo, a serbowie to istne chamy, zeby tak symulować w końcówce meczu... Oj nie ładnie, Poll dał się na to nabrać
Piłkarz maczu? Kowalewski
Poll chyba nie jest ostatnio w formie... ale te symulacje to też część taktyki (niestety[deprecha]).
ogi napisał:Szkoda tego meczu... Polska grała naprawdę fantastycznie Zasłużyliśmy na zwycięstwo, a serbowie to istne chamy, zeby tak symulować w końcówce meczu... Oj nie ładnie, Poll dał się na to nabrać
Piłkarz maczu? KowalewskiPoll chyba nie jest ostatnio w formie... ale te symulacje to też część taktyki (niestety[deprecha]).
I chyba nie tylko on. Coś za dużo głupich błędów robią ostatnio sędziowie. Dobrze by było, jeśli FIFA i UEFA poszuka nowych arbitrów
Francja - Włochy już 3:1. Jeszcze nie koniec, ale dziś to dla mnie będzie smutny wieczór. Ale myślmy pozytywnie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Francja - Włochy już 3:1. Jeszcze nie koniec, ale dziś to dla mnie będzie smutny wieczór. Ale myślmy pozytywnie.
Ja tam się cieszę