Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
------Post może dziwny, ale udało mi się już kilka tego typu transakcji przeprowadzić i jestem zadowolony, więc może znajdę więcej chętnych hehe. Więc do dzieła: ------
Jak w temacie - jeśli ktoś chciałby się pozbyć anime na dvd video, które NIE ZOSTAŁO WYDANE W POLSCE za jakąś rozsądną cenę to proszę o kontakt. Na pewno się dogadamy . Proszę raczej nie pisać na forum w sprawie ofert, bo dość rzadko tu zaglądam.
Moje warunki:
1. Płyty muszą być oryginalne [żadne kopie ani wydania 'chińskie' mnie nie interesują]
2. Stan całości musi być bardzo dobry - płyty bez rys, nie podarte booklety itp.
3. Płyta musi zawierać angielskie napisy lub angielski dubbing [dubbing preferowany]
4. Chodzi mi raczej o wydania angielskie [USA,UK,Australia] z angielskimi okładkami. Płytki z innymi okładkami [niemieckie, francuskie] raczej mnie nie interesują, ale to już do indywidualnego obgadania
5. Jeśli chcesz sprzedać serial/oav, to musi to być komplet. [najlepiej w boxie ] Pojednyncze płyty serialu/oav mnie nie interesują.
6. Jak już mówiłem cena musi być już rozsądna. czyli np. proszę nie pisać 'sprzedam 1 płytę za 70zł' =]
7. Proszę też nie pisać w sprawie: 'mogę sprowadzić z USA,UK etc.'. Sprowadzić to ja też mogę )) Chodzi o to że może ktoś będzie chciał pozbyć się już nabytych serii za cenę mniejszą niż wyjściowa i oboje na tym skożystamy
8. Nie jestem zbyt wybredny ... [co nie znaczy że wezme każdy chłam] :]
Mój mail: soldier-of-fortune@wp.pl. Jeśli jesteś zainteresowany/a to proszę o dokładny opis z ceną na maila; mile widziana fotka
pozdrawiam
Po pierwsze wejdz na allegro, po drugie sprawdz na sklepik.manga-projekt..cos tam
Legalnie i rozsądne ceny.
Ale mu chodzi o te sprowadzone np. z Australi - "MadMan" a plytka z tamtad kosztuje 80-90 zeta Mam ich pare
Dokładnie. Chodzi mi o oryginalne sprowadzane z USA/UK/Australii dvd-video. Wiem że sporo ludzi robi zakupy za granicą, i wiem także [z doświadczenia] że niektórzy po jakims czasie sprzedają część swoich kolekcji. A ten wątek ma (głównie) wskazać im, gdzie mają się udac jak chcą pozbyć się czegoś ze swojej kolekcji.
allegro człowieku jest od tego
Na allegro wystawiają się tylko z tym co jest dostępne w Polsce. A że w polsce 1.wychodzi bardzo mało anime a 2.sporo z tego co wychodzi jest po prostu cienkie to szukam anime spoza Polski. Anime spoza Polski pojawia sie na allegro bardzo rzadko i często w wyższych cenach niż w USA czy uk :/
edit:
np. teraz jest wystawiona 1sza płyta FMA w bardzo przystepnej cenie 199zł buahahahahahahahaha
Ostatnio edytowany przez tomek1 (2006-09-04 22:22:45)
ta wiem cos o tym, a najleprze jest to ze sprzedaja teraz HACKA//SIGN na trzech plytach DVD original o_O a ja mam na 6 plytkach DVD i to jest naprawde roznica, ciekaw jestem na ilu bedzie GASARAKI bo ja mam na 8 DVD-kach a serial ma 26 odcinkow
Hm a szłyszał ktoś o czymś takim jak ebay? Może i jrest trochę trudniej bo trzeba wygrać aukcję ale zazwyczaj szybciej znajdziesz to co chcesz.
Tak, myĹlaĹem i ebayu ale tam duĹźa czÄĹÄ anime to dobrze nam znane podrĂłby 'chiĹskie' gdzie caĹy serial jest na 2-3 pĹytach... moĹźna siÄ Ĺatwo naciÄ Ä. btw. jak w ogĹĂłle siÄ zarejstrowaÄ na ebay.com?
Na allegro i ebayu są chińskie podróbki. Ja znalazłem fajny sklepik niedawno, bo mam zamiar kupić Fate/Stay Night VOL1 A mam zamir to zrobić tutaj > Sklepik ^^
Strony 1