Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Kalamir, błagam, daj Maximum Carnage
"Skazany na zajebistość"
Jestem ZA!!!
nawet dla kilku osób opłaca sie uploadować cała serie Spidera, moze by tak i X-men[respekt]
Wrzucaj wszystko co masz!!Ja czytam,wielki + dla ciebie.PZDR[okej]
Linki z rapida wygasly prosilbym o reup.PLZ;]
Kalamir, jak możesz wrzuć kolejne komiksy napewno bede komentować każdy wrzut.
This file has been deleted.
Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded.
=========================================================================
chyba rozumiesz co mam na myśli ?
Pomysł spoko[yahoo], komiksy wypas jestem za . A ma ktoś X- men żeby wrzucić[wstyd]
~Andreew ...brak mi słów na takich jak ty... i właśnie przez takich jak ty moderka przechodzi na emerytuje po 3 latach na forum...ech....
This file has been deleted.
Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded.
=========================================================================
chyba rozumiesz co mam na myśli ?
Tak rozumiem, ale teraz zaczyna sie rok szkolny i postaram sie, zeby wiecej osob zainteresowalo sie Twoimi uploadami.
kalamir czego ty chesz ludziom się nigdy nie dogodzi (prawda że świat jest pokręcony?)
jak ktoś się poświęci zrobi jedno to zraz drugi będzie chciał drugie:/
a co do rapidaa to gdybs wrzucał na megaupload to można sobie sciągnąć pasek narzedzi alexa i można sciągać do woli:D
Jeszcze odnośnie Spider-Mana to czy serie Amazing wydawana przez TM - Semic i uploadowana przez Kalamira mozna jeszcze sciagnac z jakiegos zrodla, bo patrzylem przykladowo na Osiołku i tam jes tylko seria Ultimate Spider-Man o ile sie nie myle...
janabyłem wszystko dawnotemu z osloskopu...chyba jeszcze mozna dopaść... w kazdym razie we wrzesniu pomyslę nad uploadem dalszych komiksów...jednak zainteresowanie jest małe co pokazują wskażniki na rapidzie... zobaczy się
Ale jednak kilka osób ciągle ściąga więc mam nadzieję że zuploadujesz Tak jak napisał Siciu już jutro rok szkolny a wtedy na pewno wskaźniki na Rapidzie podskoczą. A tak wogóle to respekt dla Ciebie za poświęcenie czasu, miło jest poczytać komiksy którymi kiedyś się tak mocno rajcowałem...
"Skazany na zajebistość"
Wszystkie komiksy od nr 8 na rapidshare zostały usunięte A na domiar złego od 3h wyskakuje mi, że na Megaupload wszystkie sloty dla Polski są zajęte. :/
jezu...linki wy gasły bo nikt nie ściągał! a co do MU ...no i co ? to omin sloty i tyle
mozna jeszcze raz wrzucic spidermana najlepiej wszystkie czesci!!!
linki wygasły...
Strony Poprzednia 1 2 3