Nie jesteś zalogowany.
Boruc naprawde ma kontuzje w Celtiku siedzi na ławce. A ja od Boruca wole jednak Kuszczaka tak wszyscy teraz pomyślą o bramce strzelonej przez bramkarza Kolumbi no ale takie bramki sie zdarzały najlepszy.. Kahn kiedyś puścił po podaniu przez obronce bo przeszła mu pod nogą... Kuszczak jest lepszy od Dudka i Boruca
Może w klubie ale w reprezentacji się go boje. Jak by zrobił powturke z kolumbią to by dopiero było.
Nilatarion napisał:Boruc naprawde ma kontuzje w Celtiku siedzi na ławce. A ja od Boruca wole jednak Kuszczaka tak wszyscy teraz pomyślą o bramce strzelonej przez bramkarza Kolumbi no ale takie bramki sie zdarzały najlepszy.. Kahn kiedyś puścił po podaniu przez obronce bo przeszła mu pod nogą... Kuszczak jest lepszy od Dudka i Boruca
Może w klubie ale w reprezentacji się go boje. Jak by zrobił powturke z kolumbią to by dopiero było.
Tak to już jest, że ludzie potrafią wytykać tylko błędy, a zapominają chwalić.
Gdyby tak wywalać każdego piłkarza za jeden błąd, to nigdy by nie powstała jakakolwiek drużyna
Przynajmniej Beenhakker, będzie mógł wybrać tego najlepszego.
Oczywiście, że wybierze "najlepszego". Dudek będzie "najlepszy".
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-09-02 13:38:18)
3:0 dla nas
nie przesadzajcie z hurraoptymizmem
zapewne wygramy nisko coś typu 1:0 albo 2:1 , albo nawet padnie remis
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
nie przesadzajcie z hurraoptymizmem
zapewne wygramy nisko coś typu 1:0 albo 2:1 , albo nawet padnie remis
Właśnie to będzie najgorsze. Trener finów zapowiadał, że jego zespół będzie grał na remis. Co do naszego zwycięstwa, wygramy, ale nie więcej niż jedną bramką.
Mam dziwne przeczucie, ze trzech punktów nie wywalczymy. Podejrzewam, że 1 i to z niemałym trudem.
Bardziej ciekawią mnie mecze Włochów. Szczególnie szóstego z Francją.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A ja mam takie pytanko. Mianowicie od czego zalezy czy na koszulkach są nazwiska czy nie?? Bo np. teraz w meczu z Finlandią Polska nie ma nazwisk a Finlandia ma. Więc o co w tym chodzi??
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2006-09-02 21:22:52)
A ja mam takie pytanko. Mianowicie od czego zalezy czy na koszulkach są nazwiska czy nie?? Bo np. teraz w meczu z Finlandią Polska nie ma nazwisk a Finlandia ma. Więc o co w tym chodzi??
Od niczego. Jak zdecydują, że będą, to będą. Z tym, że czasem się z nich rezygnuje, żeby w ich miejsce dać reklamę.
Ciekawe zmiany będzie 1:0 dla Polski ... ehh ale hmm Polakom brakuje poprostu motywacji[rip] i takie błędy ehh goooollll wlasnie ehh honorowy...
Ostatnio edytowany przez Nilatarion (2006-09-02 22:21:10)
Albo 3:0 dla Finlandii
Ostatnio edytowany przez live_evil (2006-09-02 22:19:08)
Hahaha Polska reprezentacja to mistrzostwo świata, ja niewiem czy mam się śmiać czy płakać. Powiedzcie mi czy widzicie to samo? Jak można przez tyle lat sie nie nauczyć że wygrywa się grając zespołowo
Jak tak dalej pójdzie, to nawet najlepszy trener na świecie nam nie pomoże.
Czyżby ME nie były na miarę Polski, na to wygląda.
Co do tej porażki, myślę, że trzeba teraz postawić na młodszych, a nie na nowego trenera
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-09-02 22:34:27)
Bonieeek wróć!!!
A tak poważnie, po raz kolejny najlepszy na boisku jest debiutant. Trzeba wyciągnąć z tego wnioski. I teraz przydałby się ktoś taki jak Boniek. Tylko, że on zmiany przepłacił posadą. Lecz niestety, piłkarze, którzy grają w reprezentacji obecnie są wypaleni, nie poświęcają się, a koszulkę z Orłem na piersi zakładają po to, żeby zapobiec próchnieniu kości z braku ruchu...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-09-02 23:00:51)
Bonieeek wróć!!!
A tak poważnie, po raz kolejny najlepszy na boisku jest debiutant. Trzeba wyciągnąć z tego wnioski. I teraz przydałby się ktoś taki jak Boniek. Tylko, że on zmiany przepłacił posadą. Lecz niestety, piłkarze, którzy grają w reprezentacji obecnie są wypaleni, nie poświęcają się, a koszulkę z Orłem na piersi zakładają po to, żeby zapobiec próchnieniu kości z braku ruchu...
Ja bym nieszedł w tak daleko idących wnioski. Widać było że nasi chcieli ale nie mogli. Najbardziej boli to że oni nie tworzą zespołu, niema gry z pierwszej piłki, brak gry na wolne pole, gry bez piłki, wbiegnięcie i ściągnięcie obrońcy by zrobić miejsce do strzału z dystansu itd.
I teraz są 2 opcje albo Leo dał dupy albo nasi piłkarze są za tempi by zrozumieć przez kilkanaście lat jak się powinno grac w piłke. Ja obstawiam to 2 i dopuki to się nie zmieni to najlepszy trener nie pomoże.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-02 23:27:09)
Żeby mieć dobrą reprezentację, trzeba zacząć od korzeni, czyli PZPNu. Jeśli z tym nikt nie zrobi porządku, to kuleć będzie polska liga, a co za tym idzie narodówka. Nie ma co się czepiać piłkarzy, to prawda wypalili się, ale kto ma ich zastąpić? Przydałaby się świeża krew, ale te polskie diamenty szlifowane są w niemczech, gdzie później wyrastają na wielkie gwiazdy pokroju Klose, lub Podolski.
Byłem na tym meczu... Kibice dopisali, a pogoda idealna (na początku 20,5 st i bez wiatru, a potem 18 st i lekki chłodzący wiaterek - pewnie dlatego potem ruszali sie trochę szybciej!).
Polacy to mistrzowie walki bez walki - nie wiem jak wyglądało to w TV, ale wszyscy oprócz jednego wykazywali minimalne zaangażowanie i stali na boisku.
Finowie ustawili się w siatkę - odległości pomiędzy nimi ok. 8 - 10 metrów i gdy ruszał się ten który był najbliżej piłki to cały zespół o taką samą odległość się przesuwał - nikt nie pozorował gry.
Gdyby nie bramkarz to pewnie udałoby się nam i mielibyśmy dobre 0:0...
ech, a pamiętacie TEN mecz na Wembley..
KDE4 ssie
brakuje nam Tsubasy w składzie bez niego niema gry
i chcialoby sie rzec "A nie mowilem?"
mowilem ze moze nawet paść remis a bylo znacznie gorzej
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.