Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
dlaczego muwicie że jestem męczący ja tylko chcę sie wymieniać
dlaczego muwicie że jestem męczący ja tylko chcę sie wymieniać
Po pierwsze wymieniał byś się za jakieś normalne anime ,a po drugie mówicie pisze się przez "ó" zamknięte...
wymiencie sie prosze
w sumie to masz chyba tylko szansę na yuyu hakusho i shaman king bo resztę jak ktoś ma to się raczej nie przyzna do tego
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-08-31 14:51:44)
Ehhh jak ja uwielbiam takich kolesi XD
Powiem Ci ze skoro do tej pory nikt sie nie odezwal to albo nikt nie chce sie z toba wymienic albo nikt tego nie ma i nic na to nie poradzisz.
Nie wiem poszukaj na google albo cokolwiek tylko nie zasmiecaj forum
Edit. Proponuje nagrac mu fillery z naruto i bedzie zadowolony XD
Ostatnio edytowany przez AKUMA (2006-08-31 14:51:58)
Edit. Proponuje nagrac mu fillery z naruto i bedzie zadowolony XD
Tym się właśnie zajołem[szpan]
Ostatnio edytowany przez Eragon (2006-08-31 14:59:31)
Proponuje nagrac mu fillery z naruto i bedzie zadowolony XD
Masz namysli te wysokiej jakosci kreski i fabuly odcinki naruto opowiadajace bardzo ciekawe historyje ktorych nie znajdziemy w mandze? Jesli tak to juz wiem do jakiego typu odbiorcy sa one adresowane .
No dokladnie o to chodzi Ogladanie takiego anime nie wymaga myslenia tylko sledzenia pilnie wzrokiem monitora na ktorym jest sredniej jakosci mordobicie Jak moze sie to komus nie podobac ? Mowie ci Mnich21 zaloz temat "Skad sciagnac naruto" i bedzie elo
No dokladnie o to chodzi Ogladanie takiego anime nie wymaga myslenia tylko sledzenia pilnie wzrokiem monitora na ktorym jest sredniej jakosci mordobicie Jak moze sie to komus nie podobac ? Mowie ci Mnich21 zaloz temat "Skad sciagnac naruto" i bedzie elo
Najlepiej od razu "Skąd ściągnąć naruto, ile ma być wszystkich epków i dlaczego jeszcze nie ma do nich napisów?" [roftl]
Nie prowokujcie go, bo dostaniecie warna jak to zrobi [roftl]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dajcie chłopakowi żyć "lożo szyderców"
Czy moderator mógłby zamknąć ten wątek, bo już niewiele ma on wspólnego z tematem głównym.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem.
Strony Poprzednia 1 2