Nie jesteś zalogowany.
Prosiłbym, by w tym miejscu podawać linki do stacji japońskich udostępnianych w sieci.
Mam również pytanie, czy ktoś zna sposób na odkodowanie sygnału JSTV (Japan Satelite TeleVision)? Jakiej użyć karty i programu?
a na jakim satelicie dostępnym z polski sa japonskie kanały?
Na Hot Bird są JSTV1 i JSTV2. Niestety kodowane. Jedynie okienka wiadomości na JSTV1 są niekodowane, no i równie "popularne" co w Polsce programy polityczne Japonia chyba nie jest zainteresowana popularyzacją swego języka tj. to czynią Niemcy. W sieci nie wiele lepiej, jeszcze nie natrafiłem na typowy kanał. Może ktoś zna namiary. A najbardziej interesowałoby mnie sposób na odkodowanie JSTV.
rzeczywiscie jest japonska tv... ale narazie chyba nie ma rozpracowanego kodowania Cryptoworks :/
Ostatnio edytowany przez R4Zi3L (2006-07-27 11:21:29)
Podam ci strone o dekodowaniu tutaj wszystkiego sie dowiesz co i jak z czym sie je.
thx, juz ja znałem... nie wiem czy to sprawa dekodowania ale wałasnie teraz ogladam JSTV
A możecie p okolei opisać co trzeba mieć aby oglądac japońską televizje. Tak dla kogoś co dopiero chce i ma zamiar
tez sie przylaczam do prosby ;_;
thx, juz ja znałem... nie wiem czy to sprawa dekodowania ale wałasnie teraz ogladam JSTV
Hot Bird ??? czy jaki inny widzi jeszcze Japonie . I jakiego używasz programy (Prog DVB ?) i jeśli tak to czy masz jakieś klucze dekodujące czy to po prostu program niekodowany. I właściwie , czy tam wogule coś ciekawego leci .
PodajÄ adres strony internetowej telewizji muzycznej jpopsuki tv, co prawda nie jest to telewizja japoĹska, ale emitujÄ tak 24 godz. na dobÄ teledyski jmusic. Jest tam przede wszystkim jpop, ale czÄsto teĹź puszczajÄ jrock'a, a od czasu do czasu jrap i jmetal. MiĹego oglÄ dania:) JPOPSUKITV
niestety okazało sie ze poprostu to był niekodowany blok
Cryptoworks jest złamany wystarczy tylko nanjnowszy s2emu i softcam i można oglądać kanały JSTV za darmo wiem bo mam
ciekawe... jak uzywam vPluga to nie chodziło... dzięki
Ostatnio edytowany przez R4Zi3L (2006-08-30 07:33:15)
Ostatnio namierzyłem coś takiego. Jest sporo międzynarodowej internetowej telewizji. Co prawda nie pierwszego lotu. Ale dobre i to na początek, by oswoić się z japońską mową. Hai
Tutaj link, więc klikaj śmiało
PS. Nikt naprawdę nie namierzył innych linków przez ten czas?
A ja ma drobne pytanko. W jakiej telewizji japonskiej leci Naruto?
A ja ma drobne pytanko. W jakiej telewizji japonskiej leci Naruto?
TV Tokyo przecież:D
pa3cja napisał:A ja ma drobne pytanko. W jakiej telewizji japonskiej leci Naruto?
ty Hatake wiesz najlepiej bo tłumaczysz przecie to 60 odc;)EEE interesujące są te reklamy w przerwach w wersji sm czy nie sadzisz tak samo Hatake??:P
pa3cja napisał:A ja ma drobne pytanko. W jakiej telewizji japonskiej leci Naruto?
a kiedy i o ktorej? Wiesz moze?
http://cal.syoboi.jp/tid/210#69126
wg. tego to lata tego pełno powtórek na różnych stacjach ;P
Hatake napisał:pa3cja napisał:A ja ma drobne pytanko. W jakiej telewizji japonskiej leci Naruto?
a kiedy i o ktorej? Wiesz moze?
o 10.00 naszego czasu:) jak u nas jest 10 to u nich 19:) a wg programy TV Tokyo jest o 19.00:. Pozdrawiam
Edit" w czwartki:)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-29 13:27:57)