Nie jesteś zalogowany.
thx Chaos
Full metal Alchemist nareszcie cały miałem malutkie opoznienie
ps. Proponował bym wam obejzec min ze 3 odcinki triguna a nie tylko pierwszy z tego co pamietam to byl on marny . Jednak kazdy następny jest coraz lepszy akcja jest coraz bardziej wciągająca a gł bochater okazuje się nie być takim idiotą jak przychodzi co do czego ^^
A dałoby później rade wrzucić dalsze odcinki Love Hina? Myślę, że nie tylko ja jestem za tym aby pojawiło się to Anime
PS1. Dałoby radę w formacie *.avi ?
PS2. Wielki Szacunek za Waszą działalność [respekt][respekt]
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-08-27 18:55:53)
Może po Last Exile wrzuce Love Hina ale ja mam tylko w formacie .ogm
Spoko, no to po wrzuceniu Last Exile, rozszerzenie *.ogm moze być, chociaż osobiście wolałbym w *.avi ale luz.
BTW: A ktoś inny mógłby może wrzucić na server Love Hina w formacie .avi ?
Wielkie dzięki dla osób wrzucających.
taa.. jakby kazdy z nas wyraził swoją głęboką i gorącą radość z anime jakie zamiescili biedni by sie stopili xD
Tyle tego daliście, że nie wyrbiam ze ściąganiem;] Te linki ile będą działać? 2,3 tygodnie??
Ostatnio edytowany przez Tajkus (2006-08-27 23:23:32)
A moĹźe ktoĹ by wstawiĹ Wolf's Rain jak ma (od a4e najlepiej)?
plz, plz, plz
przeciez .ogm jest duzo lepszej jakosci niz .avi , prawda? To dlaczego chcecie w .avi ogladac ?
przeciez .ogm jest duzo lepszej jakosci niz .avi , prawda? To dlaczego chcecie w .avi ogladac ?
Jakość zależy od tego kto/czym/z czego kodował... Część ludzi woli avi pewnie ze względu na stacjonarne odtwarzacze dvd albo słabego kompa
dazzler napisał:A moĹźe ktoĹ by wstawiĹ Wolf's Rain jak ma (od a4e najlepiej)?
plz, plz, plzTrzymaj: WR
Taki link to sam potrafie znaleĹşÄ. ChodziĹo mi o DirectDownload, bo bot a4e na ktĂłrych jest wolf (hippo) i duuuuuĹźe kolejki.
Piter666 napisał:dazzler napisał:A może ktoś by wstawił Wolf's Rain jak ma (od a4e najlepiej)?
Taki link to sam potrafie znaleźć. Chodziło mi o DirectDownload, bo bot a4e na których jest wolf (hippo) i duuuuuże kolejki.
Wolf's Rain jest na licencji, więc innego linka nie dostaniesz (na tym forum przynajmniej).
Piter666 napisał:dazzler napisał:A może ktoś by wstawił Wolf's Rain jak ma (od a4e najlepiej)?
Taki link to sam potrafie znaleźć. Chodziło mi o DirectDownload, bo bot a4e na których jest wolf (hippo) i duuuuuże kolejki.
Na Hippo|Old rano prawie nie ma kolejek; jak ci się uda to pobierając jeden ep, a kolejkąjuc drugi do 18.00 bez problemu bedziesz mógł pobierać[szpan]
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Pewnie z tego samego powodu .. ktory zrodził u mnie problem nie tak dawno.
Chociaz pobrałem anime i napisy o tej samej grupy to nie moge ich dopasowac.. (Fruit Basket z tego tematu). Komus sie udało?
Oglądałem 1 odcinek Fruit Basket z napisami Kane i wszystko pasowało idealnie;) Polecam zmienić kodeki.
na jakie?
wypuszczono cos nowego?
diesvindu napisał:przeciez .ogm jest duzo lepszej jakosci niz .avi , prawda? To dlaczego chcecie w .avi ogladac ?
Pewnie z tego samego powodu .. ktory zrodził u mnie problem nie tak dawno.
Chociaz pobrałem anime i napisy o tej samej grupy to nie moge ich dopasowac.. (Fruit Basket z tego tematu). Komus sie udało?
mi też nie pasowały ale dopasowałem więc może u ciebie też będą działać
http://www.sendspace.com/file/d8ca5v pryszę
Byrdzo wyzne - pewnie nie jednemu sie przyda!
Jakiej techniki dopasowywania uzyłeś?
subedit ctrl+F1 (zaznaczam linijkę tekstu gdzieś tam na początku i wciskam to jak się pojawia na openingu ), ctrl+F2 (odwrotnie na endingu)
to jest sposób na szybkiego do anime, bo jak do filmu no to używam innego sposobu, bo tak to się pozna od razu zakończenie
tak w ogóle to jest tutaj gdzieś elegancko opisane jak dopasować napisy do filmu więc wystarczy poszukać
Ostatnio edytowany przez luqas123 (2006-08-28 23:37:29)
mi też nie pasowały ale dopasowałem więc może u ciebie też będą działać
http://www.sendspace.com/file/d8ca5v pryszę
Byrdzo wyzne - pewnie nie jednemu sie przyda!
Jakiej techniki dopasowywania uzyłeś?
Tajkus -> rysyjskie? *dreszcz* boje sie tworow rosjan - dosc zacofany tyranizujacy społeczenstwo narod.
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-08-28 21:30:43)