Nie jesteś zalogowany.
Ktoś pomyśli, że zachwycam się jakimś skośnookim debilem, który udaje jeszcze większego debila w serialach typu GTO live action czy Beach Boys. Ale sądzę, że jest tu kogo podziwiać, bo Mr. Takashi Sorimachi jest człowiekiem naprawdę bardzo ciekawym, a to jak zagrał Onizukę jest niesamowite.
Myślę nawet, że GTO live action przewyższa poczuciem humoru anime. Zastanawia mnie co sądzicie o Onizuce w wersji z aktorami i o samym Takashi'm, który się wcielił w rolę idealnego (jak dla mnie) nauczyciela...
Oto próbka "żywego" GTO dla tych, którzy nie są obeznani z serią:
Great Teacher Onizuka EP. 4 Part 1/5
hehe świetny serial z mamusią obejrzałem wszystkie epki:D ale gra ego aktora/piosenkarza również jest wspaniała nie wspominająć o piosence
Obejrzalem sobie 1part 1 epka ... wymiatackie Tez bym prosil o jakies DDl do tego jeli ktos ma
Mi się tam nie podobało, trzeba przyznać aktor się starał ale to nie to samo. Dużo brakuje do GTO.
Oto torret do wszystkich odcinkĂłw GTO LA:
GTO LIVE ACTION
Torrent do ost'a:
GTO LA OST
SÄ
jeszcze do tego movie i special, ale gdzieĹ mi siÄ zapodziaĹy linki do torrent'Ăłw, wiÄc podam je później...
Tutaj kubik masz próbki:
Moim zdaniem idealnie pasował na Onizuke
a seria też była nie zła i dobrze że była całkiem inna od anime.
dziwie się że nikt jeszcze napisów do kinówki nie zrobił sam bym zrobił ale majne inglisz zły:]
Kinówka jest już słabsza, ale serial Live Action jest kapitalny!
@kubik
tak, to te same pliki
na tej stronie jest tez kinówka
Właśnie dzisiaj zamierzam oglądnąć z dziewczyną ostatni odcinek z tej serii:) Ogólnie GTO LA to bardzo udana i pełna komizmu historia dobrze odtwarzająca anime. Jeszcze mam zamiar oglądnąć film GTO LA oraz znalazłem cos hm drama special, nie wiem co to dokładnie jest ale tez to zassam[kombinuje] Główny aktor bardzo dobrze poradził sobie z powierzoną rolą:)A właśnie niedawno dziewczyna mnie uświadomiła ze on i Pani która grała Fuyutsuki są małżeństwem. Poznali się chyba na planie;)
Tak, Takashi Sorimachi(Onizuka) i Nanako Matshushima(Fuyutsuki)są małżeństwem i poznali się na planie GTO. Grali też razem w "Toshiie and Matsu", ale to jest historyczy serial, więć nie sądzę, by było wielu zainteresowanych tym tematem. Takashi gra tam Odę Nobunage (napewno ktoś słyszał o tym panu:)) i wygląda "trochę" inaczej niż w GTO.
Tym, którym spodobał się Onizuka i poczucie humoru aktora, który się wcielił w głowną rolę polecam serial Beach Boys (robię właśnie napisy do 3 odcinka:)). Oto torrenty do poszczególnych odcinków: BEACH BOYS TORRENTS
Też prawda kubik, nie sprawdziłem dokładnie
to teraz szukamy kinówki
Chciałabym wspomnieć jeszcze o talencie muzycznym aktora, który wcielił się w rolę Onizuki. Większość z was zapewne słyszało utwór Poison (opening do GTO LA). Postanowiłam umieścić linki do teledysków aktora... Jak wam się podobają jego kawałki? Wiem, że facet za bardzo nie umie śpiewać ale jego utwory jak dla mnie są świetne, a zwłaszcza "ONE".
Takashi Sorimachi - POISON (gto ost)
Takashi Sorimachi - Free
Takashi Sorimachi - ONE
Takashi Sorimachi - FOREVER
Takashi Sorimachi - Futarikiri No Basho
o matko w porównaniu do Poison (co jest znośne)w ONE tak fałszuje, że nie daje rady odsłuchać
No fakt, ta czołówka .. jest ciężka.. facet nie umie spiewać. Co do jego wyglądu .. przemilczę, komus się podoba, mi akurat nie.. za chudy . A serię warto obejżeć, za pierwszym razem pośmiałam się przy tym, że hej, i nie wiem nawet co mnie tak bawiło. Na następne odcinki czekalam z utesknieniem. Najlepszy odcinek..? Chyba 6, o Kuniu ( ale nie będę spoilerować ^^). co do humoru.. to uwazażam, że to jednak w mandze jest najlepszy .. Niech będzie Blogosławione Waneko za wydanie! Amen.
Ĺpiewać nie potrafi, ale jeśli chodzi o jego wygląd, to jestem zupełnie innego zdania... Uważam, że jest przystojny, a jego uśmiech sprawia, że czuję się jakoś tak... happy...? Zresztą, każdy ma swoje zdanie...
hmm to się nazywa "sympatyczny"
Moje biedne uszy, o ile film daje rady o tyle śpiew tego pana mnie zabija
"Skazany na zajebistość"