Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w temacie - poszukuję pierwszej i trzeciej częći Immoral Sisters do przetłumaczenia. Czy ktoś ma może źródła do ściągania? Albo mógłby się wymienić?
Ja mam gdzieś przetłumaczony pierwszy epek z niemieckiego. Strasznie wyszło, więc odpuściłem sobie korektę i nigdy tego nie udostępniłem. ale jeśli będziecie chcieli to służę. Od razu powiem, że może to pomóc tylko przy niezrozumieniu jakieś sytuacji, a i to niekoniecznie. To tak na marginesie.
Co do tego, gdzie można to znaleźć. Sprawdź tu. Nie wiem, co to za jakość, sub czy dub, jaka grupa, czy linki jeszcze działają. Musisz sprawdzić. Mam nadzieję, że to nie problem.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dzięki Jutro posprawdzam, czy linki działają.
Jas, mam też ściągać do korekty? xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jasmine napisałem ci wiadomość na pm.
Jakby co to jutro albo pojutrze byłaby wysyłka.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Immoral sisters są do ściągnięcia z eMule lecz z angielskim dubbingiem. Mam ep. 4, bo reszta wsiąkła jak padł mi system.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
[cytuj]Link: ep 1 - 3[/quote]
Te epki sa z japonskim dubem i angielskim hardkiem?
Tak w ogole to udalo mi sie juz sciagnac 3cia czesc serii w mkv. Wiec eraz szukamy pewnego zrodla do 1szej czesc, musze stargac 1szy epek z tego linku wyzej i zobaczyc. Wszystkim dzieki za pomoc. Pozdrawiam.
Strony 1