Nie jesteś zalogowany.
Jak ktoś byłby chętny to mogę dać 1 zaproszenie. Więcej korzystam z innych stron a na PT tylko przeglądam torrenty więc pozostało mi 1 zaproszenie (mam kiepskie ratio więc tylko dla 1 chętnego). Najlepiej dla osoby, która będzie miała duże ratio i upload . Oferty kierować na PW lub pisać w tym poście.
No to moze eragon205@wp.pl
mam 2 zaproszenia do rozdania na PT jezeli jest ktos chetny na to, to prosze odezwac sie z e-mailem na PM. (kto pierwszy ten lepszy)
Ostatnio edytowany przez xabre (2006-08-26 18:09:10)
ok, zaproszenie zostalo wyslane uzytkowniko xabre. Zostalo mi jedno zaproszenie jeszcze. Pragne zauwazyc, ze teraz zniesiono czas oczekiwania i mozna bez zadnych przeszkod sciagac nowosci z tego boardu.
JuĹź nie mam zaproszenia. WysĹano Eragon'owi.
ok pt dal mi jeszcze 5 ale ostatni rozdalem i 1 osoba sie zarejstrowala i piane mam na pysku troche wiec teraz tylko na pm do mnie i jak wyzej kto pierwszy ten lepszy
**oferta przedawniona**
Ostatnio edytowany przez bAArt (2006-08-29 22:52:54)
ja tez moge dac 2 zaposzenia na PT chetnych na PM ( prosze podac info jaki up i dl
**nieistotne**
Ostatnio edytowany przez bAArt (2006-08-29 22:53:14)
Ja bym prosił o takie zaproszenie najlepiej na priv. Nie zniknę i poniżej moje staty z windows. 2x większe mam na linuxie, lecz nie mogę teraz zrobić zrzutów [URL=http://imageshack.us][/URL]
To wiedze, że ze mną nie ma tak kiepsko. U mnie jest tak:
eMule:
UP: 49,46 GB
DL: 49,69 GB
Azureus:
UP: 183,98 GB
DL: 179,84 GB
@ shima
poszlo zaproszenie na PT
@ bAArt
spoko a masz moze jakies namiary na serial/program rozrywkowy Nick Cannon Wild'n'Out ? Bo na BitMeTV sa tylko 2 epki
dies niestety nie mam.
**oferta ponownie nieaktualna**
Ostatnio edytowany przez bAArt (2006-08-29 22:53:52)
Jak możesz to zaproś mnie do BitMeTV mój email piter88@gmail.com
Jak ktoś chce to tu jest adres do zagranicznej strony w stylu PT i jest jeszcze rejestracja otwarta http://www.revolutiontt.net
Ostatnio edytowany przez Shadowman (2006-08-29 22:33:23)
póki co już ne wysyłam.
wyczerpaliście limit
Dzięki ci bardzo
a nie ma za co.
troszkę się spóżnilem do tej kolejki, ale jeżeli ktoś to przeczyta i posiada na zbyciu zaproszonko do polishtrackera to mógłby go podesłać na adres: qciap69@gmail.com Byłbym niezmiernie wdzięczny.[papatki]
ja był bym chętny jak jest chętne mój email
lompi2@o2.pl
quciap i lompi poszlo tylko na milosc boska trzymajcie ratio chociaz 0,8 a pozatym niedajci sie wywalic