Nie jesteś zalogowany.
Ale to sa emocje boiska. Wiem bo moj trener zachowuje sie podobnie.Murinho w zyciu codziennym moze jest inny chociaz tego nie wiem. Sam wiesz jak na boisku w czasie finalu zachowal sie Zidan i ten drugi(zapomnialem). To jest niesportowe zachowanie, ktore sie czesto zdarza.
Na wywiadach prasowych też jest taka presja, że Murinho musi obrażać i poniżać rywali. Do tego wychwala się, że jego drużyna jest najlepsza. Chyba żartuje, gdyby tak było, to Chelsea byłaby mistrzem nie Barca
temu argumentowi nie moge zaprzeczyc gdzyz ogladam tylo mecze. Ja nawet nie wiem czemu kibicuje Chelsea ale lubie obejrzec dobry mecz. Finalem LM powinien byc mecz otwierajacy cwierc finaly czyli Chelsea Barca. Mysle ze wtedy mecz ten bylby ciekawszy i przyniusl by wiecej emocji. Ale Arsenal dal sie we znaki barcie i nie odpuscil do konca. To co lubie w pilce to duch walki:D
szczerze, wolałem właśnie final Bracelona - Arsenal, bo kanonierów lubię bardziej niż Chelsea
Ja licze ze w tym sezonie MU zmiecie chelsea.5:1 z fulham na poczatek sezonu to niezle wejscie. Tegoroczne grupy LM
Grupa A
1. FC Barcelona
2. Chelsea Londyn
3. Werder Brema
4. Levski Sofia
Grupa B
1. Inter Mediolan
2. Bayern Monachium
3. Sporting Lizbona
4. Spartak Moskwa
Grupa C
1. FC Liverpool
2. PSV Eindhoven
3. Giorindins Bordeaux
4. Galatasaray Stambuł
Grupa D
1. Valencia CF
2. AS Roma
3. Olimpiakos Pireus
4. FC Szachtar Donieck
Grupa E
1. Real Madryt
2. Olimpique Lyon
3. Steaua Bukareszt
4. Dynamo Kijów
Grupa F
1. Manchester United
2. Celtic Glasgow
3. Benfica Lizbona
4. FC Kopenhaga
Grupa G
1. Arsenal Londyn FC
2. FC Porto
3. CSKA Moskwa
4. Hamburger SV
Grupa H
1. AC Milan
2. Lille OSC
3. AEK Ateny
4. Anderlecht Bruksela
Ostatnio edytowany przez budyn (2006-08-24 23:28:24)
Ja licze ze w tym sezonie MU zmiecie chelsea.5:1 z fulfam na poczatek sezonu to niezle wejscie.
Chodziło Ci o Fulham? co do Manchasteru, nie wiem czy poradzi sobie z Chelsea. Wydaje mi się, że Chelsea będzie kolejnym Olipique Lyon
No mysle ze przegielismy troszke z Ogim skupiajac sie na dwuch druzynach skoro tematem jest pilka nozna.
Mam takie wrazenie ze Tewez i Rodrigez to dwaj reprezentanci Argentyny ktorzy byli odkryciem mundialu w niemczech
Jak dla mnie Cannavaro, chociaż ma swoje lata, na mundialu zagrał conajmniej bardzo dobrze.
To byl ten ostatni stoper we Włoskiej druzynie?? bo nie kojarze??
Zgadza się, teraz to nowy nabytek Realu Madryt. Ale nawet Cannavaro już im nie pomoże
A co myslice na temat kupowanych meczow przez Juventus?? Mnie wlasnie zastanawia jak taki klub kupowal mecze skoro moim zdaniem mial on miejsce zawsze w pierwszej trojce.
Jeśli Juve wystąpi do sądu okręgowego ze skargą, wtedy wparuje tam FIFA i sama zrobi porządek. a piłkarze nie są niczemu winni, tylko zarząd klubu
może są może nie ...wiedzieli wszak o przekrętach no nie?
Ale to jest dla mnie nie logoiczne. Zawsze wychodza z grupy w LM, wysokie miejsca ligowe. Cos nie tak musialo byc skoro kupowali mecze. Przeciez mieli tak dobrze zgrana i zorganizowana jedenaste ze to byloby niedopomyslenia. Tam musialo chodzic o cos innego. A AC Milan jest -30 punktow na obecny sezon??
może są może nie ...wiedzieli wszak o przekrętach no nie?
Piłkarze raczej dużo do powiedzenia mieć nie mogli.
A AC Milan jest -30 punktow na obecny sezon??
Z tego co pamiętam, kara została zmiejszona chyba do 14 pkt
Doprawdy ogi , wiedzieli o przekrętach ale nikomu o tym nie powiedzieli , milczeli , a zatajanie przestępstwa chyba też jest przestępstwem ...choć może u Włochów jest inaczej
Aizen ma racje. w sumie milczenie jest zlotem. wiec mimo tego ze im sie to nie podobalo mogli placic zawodnikom za to aby o tym nie rozmawali. takiej rzeczy sie nie ukryje. a dawno slyszales ze kara zostala zmiejszona??
Nie pamiętam kiedy była rozprawa, jakiś miesiąc temu. I wszystkie włoskie kluby zamieszane w aferę, dostały amnestię, ale tylko Juve wylądował w serie B.
~Aizen ja adwokatem Juventusu nie jestem, i nie wiem czy o aferze wiedzieli. Ale gdyby piłkarze wmieszali się w sprawy zarządu, to owy zarząd mógly graczy nieźle załatwić. W końcu biznes w piłce jest ogromny
Ale to co oni mieli{prokuratura} to byly tylko poszlaki.Gdyby tak jak u nas znalezli pieniadze , nagrania, zeznania to by zamkneli cala serie A. A u Listkiewicz "czyste zlo" nic nie robi.
Ostatnio edytowany przez budyn (2006-08-25 00:30:42)
Ech ...gdyby piłkarze poszli z tym od razu do prokuratury , wtedy zapewne Juve byłby nadal w serie A , tyle że miałby inny zarząd
A kto wie , może taki postępek zainspirowałby by innych piłkarzy i w efekcie nie tylko włoska piłka mogłaby na tym skorzystać
Ech ...gdyby piłkarze poszli z tym od razu do prokuratury , wtedy zapewne Juve byłby nadal w serie A , tyle że miałby inny zarząd
A kto wie , może taki postępek zainspirowałby by innych piłkarzy i w efekcie nie tylko włoska piłka mogłaby na tym skorzystać
Piłka mogłaby na tym skorzystać, ale nie skorzystała, i teraz Juventusu trzeba szukać w serie B.