Nie jesteś zalogowany.
Witam:)
Nie wiem czy to było już na forum ale mam pytanie skąd wziąć anime podane w temacie.
Polski tytuł brzmi Księżniczka Mononoke.
Jeśli ktoś z was wie skąd moge to ściągnąć to poprosze o linki, z góry dziękuję.
Albo z Allegro...
Imperare sibi maximum est imperium
A teraz przyjdzie Kane albo Yang i wywali posta z linkiem do zlicencjonowanego anime
Możemy wywalić tego posta z linkiem (ale wtedy też poeci ten twój )
Do what must be done, Lord Kane. Do not hesitate, show no mercy.
Już miałem czynić swoją powinność, gdy nagle uświadomiłem sobie że to nie jest link bezpośredni. To jest link do stronki z anime z na której można znaleźc wiele interesujących tytułów. Równie dobrze bym mógł wywalać linki do stronki głównej boxa . Albo idąc dalej linki do google, bo tam można wszystko znaleźć .
Wiesz kto pyta nie błądzi. A jak pyta to zawsze mu pokażą drzwi wyjściowe
Jednak jak by nie patrzeć to z google też trzeba umieć korzystać. W końcu umiejętne sformułowanie pytania to jakieś 80% sukcesu . No ale też zdarzają się przypadki ewidentnej głupoty/lenistwa (ciężko stwierdzić, bo objawy są podobne ) gdzie jakkolwiek by się nie wpisało to i tak się znajdzie (google nawet poprawi ). I wtedy trzeba kombinować, jak takiego n00bka naprostować
Kane: A mozesz wywalic. Ja tam statsiarzem nie jestem. Nie zalezy mi na liczbie postow (Zreszta tutaj nawet chyba nie ma jak sprawdzic).
Ten post tez mozesz wywalic.
Jest jest masz 122 posty i 30 komentarzy . Ale co mamy kasować jak zaczyna powstawać nowa dyskusja na temat umiejętności szukania w google
True, no i usunięcie posta równa się usunięciu wszystkich odpowiedzi na niego
moja ulubiona kinówka
kiedyś widziałem to w empiku na piotrokwskiej w Łodzi za uwaga 8 zł
supprzem, Yang: Tam to ja nawet nie zagladam.
Sorx, ale albo ja jestem ślepy albo nie ma torrenta Mononoke Hime na tej http://anime.roel.no-ip.info/ stronie.
Od czasu do czasu warto , choćby po to by zobaczyć co można ustawić
lol - prawda nie ma torrenta :D
zarejestruj sie tu http://bittorrent.anime-supreme.com:6969/index.php i sciagnij sobie torrencik w wersji dwu płytowej (oczywiscie OGM z dwiema sciezkami dzwiekowymi), nie zapomnij sie najpierw zalogowac na stronke bo tracker cie nie wpuscic poki nie odczyta twojego IP'ka (lub MAC'a) do bazy uzytkownikow
ps. nie wiem jak jest z seed'ami do tego filmu (ja go sciagalem jakis miesiac temu wlasnie z tej lokalizacji), potwierdzenie rejestracji przychodzi po kilku godzinach jak masz szczescie