Nie jesteś zalogowany.
No więc...
Od jakiegoś czasu ściągam sobie anime Zero no Tsukaima (od l33t-raws). Mam już 7odcinków, a na ANSI nie ma napisów (tzn. są do 3 odcinka włącznie)... A, że chcę oglądać dalej to mam prośbę
Czy znajdzie się ktoś, kto przepisze (lub wymuxuje oryg. skrypty z jakiegoś mkv, jeżeli jest) mi angielskie napisy? Na polskie nie mam zamiaru czekać....
To jak znajdzie się jakaś dobra duszyczka ^_^?
Nie bedzie warna spoko:) gdybym umiał to bym pomogł, napisz do modkow moze ci poradza co i jak, bo to łebscy goscie:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-08-24 01:15:32)
Jaki warn? Za co? Dobra koniec....
A w jaki sposób modki mi poradzą?
Mi chodzi o to, że nie będę od nowa ściągał połowy serii, żeby ją obejrzeć. Dlatego nie proszę o polskie suby, ale o angielskie... Bo o takie to chyba nie problem. Szczególnie jeżeli można wyciągnać z mkv (jeżeli wyszło w softsubie).
Napisz do modkow, to ci poradza do kogo sie zwrocic, badz sami cos wykombinuja, bo sie chlopy znaja na rzeczy, albo poczekaj do jutra to wiecej ludzie bedzie naforum
Do kogo się zwrócić? No przecież zwracam się do Was, a to chyba zupełnie wystarczy. Nie potrzebuję tych napisów od razu oczywiście. A co modek wykombinuje, jeżeli danego anime nie ogląda i go nie posiada? Skąd mi suby wyciągnie/przepisze? Ja chyba powinienem w dzień jednak siedzieć przy PC nie po nocach jak ludzi nie ma I nie piszcie już bez celu, jak nie możecie mi pomóc (bez urazy jakby co...)
wiec tak, wedlug ANIDB.INFO to sa jak na razie tylko 2 grupy ktore tlumacza to anime na ang i obie robia to jako HARDSUBA (chyba ze sie myle i Froth-Bite wydaje swojego mkv'a z softem, ale na stronie napisane jest ze to hardek). Tak wiec chyba roziwzalem twoje dylematy. MUSISZ sciagac 4 epki od nowa jesli chcesz miec ang teskt, bo watpie zeby komus sie scialo przepisywac cale 4 odcinki.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
[url]http://www.animesub.info/forum/viewtopic.php?id=29008]
Poszukaj na forum stron z ang. napisami, było gdzieś dokładnie napisane.
Chyba w FAQ jest ich spis.
ed: sprawdziłem pare stron z google tak na szybko.
chyba niema napisów do tego anime po angielsku.[shithappens]
Ostatnio edytowany przez lankin (2006-08-24 06:04:18)
a ściągnij sobie potem pl suba, bo mamy zamiar to wydawać, jak tylko skończymy z Majikano.