Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
wiem ze topic byl juz od dawna ale mam pytanko była podana kiedys stronka z spisem stron http anime i małym opisem co na której sie znajduje duzo tego było na prawde moze ktos wie o co mi chodzi:) był bym bardzo wdzięczny
(mi dokładnie chodzi o school rumble 2nd tam włąsnie znalazłem ale nie w mp4 i nie z megaupload bo czekam juz 2 dni a wszystkie sloty są zajęte lipka) jesli ktos pamieta to
:ziew: wstalem dobra
jak macie problem z sciaganiem z tych megauploadow, rapidshitow, czy jeszcze czegos tam to zmiencie se proxy w "opcje internetowe" na jakies Japan proxy (w google poszukac "Free Socks Proxy List") i gotowe
na mega upload jak chcesz ominac sloty to mozesz sobie ich ten pasek zainstalowac tam gdzies jest o tym napisane
acha a jak chcesz school rumble to mozesz z tego ftp'a sciagnac ftp://157.158.136.117/ uzytkownik: rumble haslo: rumble
Ostatnio edytowany przez lukmi (2006-08-21 13:29:10)
Ludzie, nie wiem jak można się nabrać na ten zasyfiony toolbar. Sposób, żeby ominąć sloty:
[cytuj]FIREFOX
1. W pasku adresu wpisujemy about:config
2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override
4. W kolejnym okienku wpisujemy:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa.
OPERA
1. W pasku a..dresu wpisujemy about:config
2. klikamy special
3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
4.zapisz
INTERNET EXPLORER
Dajemy Uruchom wpisujemy "regedit"
Wchodzimy w ten klucz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
Jeżeli jakiś klucz nie istnieje to tworzymy go.
Powinna tam być wartość "(Domyślna)", kliknijcie na nią prawym, dajcie Modyfikuj i wklejcie tam
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)[/quote]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-08-21 13:41:05)
Na operze nie testowałem. Znalazłem to w necie. Jakby co to zawsze zostaje wchodzić na megaupload przez IE.
a ja zrobiłem jakoś po swojemu i ten toolbar u mnie się nie włącza mimo iż zainstalowany ciekawe
a ja zrobiłem jakoś po swojemu i ten toolbar u mnie się nie włącza mimo iż zainstalowany ciekawe
do czasu jak nie bedzie robil przywracania systemu
Ludzie, nie wiem jak można się nabrać na ten zasyfiony toolbar. Sposób, żeby ominąć sloty:
[cytuj]FIREFOX
1. W pasku adresu wpisujemy about:config
2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override
4. W kolejnym okienku wpisujemy:
5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa.OPERA
1. W pasku a..dresu wpisujemy about:config
2. klikamy special
3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego
4.zapiszINTERNET EXPLORER
Dajemy Uruchom wpisujemy "regedit"Wchodzimy w ten klucz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
Jeżeli jakiś klucz nie istnieje to tworzymy go.
Powinna tam być wartość "(Domyślna)", kliknijcie na nią prawym, dajcie Modyfikuj i wklejcie tam
Jest tylko jeden mały problem ja mam firefox`a i jak skorzystam z tego to konsola java mi nie działa [cholera]może wiesz co na to poradzić ??
Do megauploadu to najlepiej ściągnąć sobie RapGet problem slotów nie występuje, program jest też po polsku
Strony 1