Nie jesteś zalogowany.
+++++AKCJA ZAWIESZONA++++
TAK, NAPRAWDĘ.
NIE NAPASTUJCIE MNIE PRZEZ KOMUNIKATORY.
Witam,
Jak wszyscy wiemy czasy są ciężkie (:P) i z kasą krucho. Dlatego pomyślałem że zabajeruję na forum i spróbuję sobie dorobić kilka płytek
Chodzi o to, że jestem w stanie nagrać któreś z serii anime które posiadam za czyste płyty. Wymiana 'płyta za płytę' czyli za każdą nagraną płytę, zostaje jedna płyta czysta dla mnie.
Brałem już udział w akcji 'Anime za Free', nie gryzę i nie kradnę płyt, więc zapraszam do wymiany :p
Oczywiście ilość płyt DvD wymaganych do nagrania serii jest zaokrąglona do pełnych. Realną ilość DvD podam po dostaniu spisu.
Wszelkie pytania, wątpliwości lub zamówienia proszę słać na:
mail: tarnum22@gmail.com
GG: 6684039
JID: tarnum@ubuntu.pl
Ew. można pytać w tym temacie :p
++BARDZO WAŻNE++
Moja nagrywarka nagrywa TYLKO płyty typu DvD+R!
Po prostu nie jest najnowsza ;p
Jestem także zainteresowany wymianą anime za anime. Jeśli spodobało Ci się coś z mojej listy, pokaż mi swoją
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-09-07 15:59:46)
Przeslij spis na maila to może coś wybiore:)
Podałem link
>LISTA ANIME<
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-08-04 16:07:27)
OK. Juz napisałem na gg teraz tylko czekam az sie odezwiesz:D
Do listy wkradł się mały błąd, już poprawiony.
Napisane było "Full Metal Panic" zamiast "Full Metal Panic: The Second Raid"
Tez moge nagrac anime za Czyste DVD bo tez u mnie z kasa krucho i kilka wymianek mam zaplanowanych ;p
Moj spis jest pod moim avatarem
Nie chciałbym być niemiły, ale gdybyś mógł się nie wtryniać w cudze tematy to byłbym wdzięczny.
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-08-04 13:52:37)
Nie wtryniam sie poprostu mam taki sam problem jak ty. A nie bede nowego tematu zakladal bo po co forum zasmiecać
++BARDZO WAĹťNE++
Moja nagrywarka nagrywa TYLKO płyty typu DvD+R!
Po prostu nie jest najnowsza ;p
Zapomniałem o tym wspomnieć ;p
//
Dodałem też Midori no Hibi do listy
//
Jestem także zainteresowany wymianą anime za anime. Jeśli spodobało Ci się coś z mojej listy, pokaż mi swoją
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-08-04 15:12:02)
nie chcem zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj przylanczam sie:) mam taka sama sytuacje brak kaski na plytki ( potrzebne w celu powiekszania kolekcji anime ) wiec moze by ktos chcial za czyste dvd cos odemnie standartowo w stosunku 1 nagrana 2 czysta dla mnie plytki obojetnie jakie ( firma , format ) na wszystkim nagrywam
czekam na chetnych plis nie zawiedcie mnie kontakt na gg 8005074 ( od 9 - 22 ) czasem jestem widoczny a mnie nie ma bo sie sciaga ) ps jak ktos chetny to rowniez posiadam duzo seriali szczegolnie S-F
podobno link nawala wiec wstawiam nowy
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-08-17 03:22:09)
Ile ofert sie posypało , po mojej akcji:D
May apdejt listy.
Eto... Do wtorku/środy mnie nie ma.
To ja również skorzystam jeśli autor się nie obrazi z tego tematu i zaproponuję identyczną wymianę.
(czyli za jedną nagraną płytkę DVD jedna czysta dla mnie ewentualnie za jakieś inne serie anime których nie posiadam )
Rodzaj wysyłki, sposób wymiany itp. do uzgodnienia na gg bądź tlenie (dostepne w profilu)
Lista dostępna jest pod adresem -> tutaj <-
Ja z podobną propozycją wymiany - kolega poszukuje serii Dragon Ball Z i chce się wymienić za czyste płyty lub nawet zapłacić, byle tylko ją mieć Więc jeśli ktoś jest chętny, to proszę o kontakt na gg lub pm.
Bardzo mi się podoba ta akcja użo lepsza od tej Anime za free (nie mam nagrywarki DVD więc nie mam jak przegrać otrzymanych anime, a je przecież trzeba przesłać je komuś innemu)
Chyba wezmę One Piece na początek.
Uwaga! 22 sierpnia idę do szpitala na ~tydzień.
Ponieważ sprawa jest związana z nogą (usuwanie śruby po niedawnym złamaniu) to nie wiem jak bardzo będę mobilny.
Czyli akcja póki co zawieszona, dam znać jak wrócę i będę w stanie latać na pocztę.
No to ja po raz kolejny zwracam się z pytaniem do wszystkich posiadających DB.
Mógłby ktoś nagrać mi tą serię za jeszcze raz tyle czystych płyt DVD dowolnej firmy ile ona zajmuje?
Cała( DB DBZ DBGT+filmy) zajmuje 11 DVD
Cała( DB DBZ DBGT+filmy) zajmuje jakies 25 DVD (nie jestem pewny ile dokladnie bo nie chce mi sie szukać po segregatorach i liczyc;p) oczywiscie ta seria co Kubik ma ją na myśli