Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Lepiej kogos znajdz i sie wymien za One Piece bo to jest hanba ogladac tak swietne anime w tak slabej jakosci...
Nie zalezy mi na jakości.
Ważna jest fabuła
Bredzisz...
Lepiej podaj mi linki do tych odcinków 25~`30 MB
One Piece to też pojedynki, więc przy dynamicznych scenach będziesz miał taką pikseloze, że oczy rozbolą. Więc radzę ściągać coś co więcej "waży".
No coś co waży 25 MB w avi napewno nie jest dobre raczej beznadziejne to już lepiej ściągnij sobie w formacie rmvb pliki ważące ok 70 MB wtedy to wmiare mozna oglądać
Jakość wcale nie jest taka zła
Mała waga pliku, to przez małą rozdzielczość.
Jak odcinki mają 30MB to mogę dzienne ściągać po jednym odcinku,
A czekanie parę dni na obejrzenie odcinka który ma 20 minut nie wygląda zbyt ciekawie
popieram przedmowcow oglodanie takiego anime jakim jest One piece w takiej jakosci jest swietokractwem:P proponuje lepiej wymiane napewno sie ktos znajdzie , ja tak zdobylem swoje one piece
Nie rozumiem po co oglądać film w tak kiepskiej jakości[brakslow] Przez to traci się wiekszość wrażeń wizualnych a przecież przede wszystkim dlatego się oglada filmy. Jak chcesz samą fabułę to możesz równie dobrze przeczytać jakąś książkę, a w tym przypadku (nie ujmując nic One Piece) wyszedłbyś lepiej.
30MB na plik? dawno już takiego shitu nie widziałem Robienie takich edycji powinno być zabronione
Maker3, to teraz sobie daj full screena, i zobacz jaki shit.
Ja mimo, że mam miesięczny limit ściągania, ściągam aviki, często dvd ripy.
Ale ja mam łącze 128 kb/s
Jedynie na odcinek Lost: Zagubieni mam cierpliwość czekać 8 godzin
Jak chcesz sciagać One Piece to wejdz na www.animedownload.xt.pl - tam napewno znajdziesz cos dla siebie:)
Ostatnio edytowany przez dbk (2006-09-11 12:54:43)
a ja mam takie male pytanko, wlasnie ogladalam one piece movie 7 i spodobala
mi sie koncowa piosenka, moze ktos zna jej tytul lub skad mozna ja sciagnac?
Dawno mnie tak nic nie wciągneło jak One Piece, nie ma co to długie ale i dobre anime.
Ale mało popularne w PL:]
mnie też wariacik:)
Nie tylko to anime po mimo że niezłe nie jest popularne
Ale OP to bardzo długa seria. W Japonii jest tak popularne jak Naruto, więc to trochę dziwne, że w PL jest tak mało znane:]
moim zdaniem, kreska jest dość nietypowa i może odrzucac poprostu. mi sie akurat podoba:P
Mam małe pytanko czy K-F wydaje już odcinki tylko 16:9 (WS) czy dalej będzie 4:3 bo od 209 widze tylko 16:9...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Odśweżam + mam jeden maly problem te odcinki od [K-f] 209 w góre co są [WS] nie da się ich przewijać. Znaczy się da ale nic to niedaje obraz się zatrzymuje i tyle dopiero dam stop i znów od początku...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna