Nie jesteś zalogowany.
Na wstępie napisze, że temat tylko dla odważnych, jeżeli odważny nie jesteś, omijaj ten temat szerokim łukiem... - taki joke xD
Po drugie, pomysł na ten temat zrodził sie na naszym kanale irc ( irc://irc.IrcHighWay.net:6667/ansi ), gdzie wszyscy (no może nie wszyscy ), zaczęli podawać linki do swoich zdjęć, tak więc robię ten temat, dla tych wszystkich, którzy maja problemy z obsługa irc'a, lub po prostu nie siedzą na kanale. Co więcej, teraz wszyscy forumowicze maja niezwykła okazję pokazać siebie , tak więc do dzieła.
Edit:
Zasada którą zaproponowal Suchy:
Aby móc wypowiedziec się w tym wątku trzeba dać swoją fotkę i żadnych ale
Ostatnio edytowany przez Maniack (2010-06-27 01:58:24)
~n0need: fajnego masz misia
EDIT:
widzę, że misia zamieniłeś na drukarkę HP :P
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-08-17 20:49:03)
Jesli ktoś będzie chciał to znajdzie mnie na necie, wystarczy poszukac , na tym forum też zresztą jestem... gdzies
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Maniack za dużo siedzisz przed kompem. ( widać to po twoich oczach )
to nie od kompa, to z przepicia...[respekt]
Hyh... to moze ja tez wrzuce pare fotek...
(tu bylo foto xD)
I tu tez jest kilka
Ostatnio edytowany przez T e n s h i (2007-08-12 20:00:06)
Nio, nio ale fotek
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-08-21 20:30:58)
Maniack za dużo siedzisz przed kompem. ( widać to po twoich oczach )
eee...
to nie od kompa, to z przepicia...[respekt]
no właśnie xD
Opcy, to ty byłeś ósmym pasażerem nostromo, jak tak to mam pare twoich fotek:
Opcy w plenerze
opcy buszujący w ogrodzie
hmmm... to chyba twoi bracia
opcy zły
opcy je
A na bank twoim dobrym kumplem jest H.R. Giger
Nie będę gorszy i też się pokażę
To zdjęcie to fragment większego zdjęcia (stąd ten rozmiar) robionego aparatem tradycyjnym, które następnie zostało zeskanowane (stąd ta jakość). Ponieważ nie mam zgody (ani niezgody) innych osób z tego zdjęcia, to postanowiłem pokazać tylko ten fragment Tej jednej osoby zgodę mam
O wow opcy jaki przystojniak;)Chyba sie zakochalam:-DBardzo ladne jest... to cos ^^ Hyhyhy
Ja tu wpadłem, by podziwiać nasze latorośle, a tu same "brzyyyyydle" (to w cudzysłowiu to z Ani Mru Mru) Tylko jedna wyrwała się. I to jakaś nowiuśka, bo od paru dni na ANSI. Witam Niestety wiekiem odpowiadasz mojej młodszej i to ciotecznej, więc nie powiększę zdjęcia do formatu mega i nie nakleję na ścianę . No, cóż skoro zapowiada się tutaj wieczór kawalerski to i ja, też dorzucam swoje zdjęcie. Ale, uwaga... Ministerstwo Zdrowia w tym przypadku ma całkowitą rację, tym bardziej, żem w podkoszulku tuż po kąpieli
[cytuj]Opcy, to ty byłeś ósmym pasażerem nostromo, jak tak to mam pare twoich fotek: [/quote]
Maniack blisko ale to jest obcy nie opcy (ale czemu on ma moją miskę ), ogólnie jesteśm ybardzo do siebie podobni, ale ja ludziom pokazuje się pod taką postacią:
[URL=http://img283.imageshack.us/my.php?image=aaaaaajt6.jpg][/URL]
ewentualnie jeszcze
lub tak
ogólnie to zauwazyłem że mam bardzo mało zdjęć niezwiązanych z jakimikolwiek imprezami...
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład