Nie jesteś zalogowany.
ostatnio przeglądałem linki z tematu z kad można pobrać anime i najbardziej odpowiadała mi anime-plaza na stronie jest nieźle ale na forum było lepiej mieli z tego co mnie interesowało Tokko, Elfen Lied'a i pare innych no i problem polega na tym że mieli to w dosc dobrej jakosci pliki rmvb i elfen lieda sobie pobrałem wszystkie epizody tylko nr 5ty był zrypany a z innej strony pobrałem taki 30cos mb i jakosc jest niezadowalajaca :/ bo tam własnie pliki miały od 60 wzwyz i to rmvb wiec jakosc mi bardzo pasowała a teraz niewiem co na tym forum sie stało wchodze w link z elfen liedem (w ulubionych miałem) http://www.anime-plaza.nl/board/index.php?showforum=115 a tu lipa jakies teksty po angielsku kture niebardzo rozumiem :/ na innych stronach oczywiscie znalazł bym wszystko nawet w avi no ale na to nie mam limitu to raz... a 2 tam była zaleta że zamieszczali na megaupload z kturego moge pobierac non stop a jak widze tapia to mnie odpycha :/
edit:
teraz wlazlem jeszcze na anime-plaza i albo jestem ślepy (możliwe...) albo już nie ma odcinków anime... coprawda troche grzebiac mozna wejsc w ajkies anime tym sposobem http://www.anime-plaza.nl/index.php?id= … /elfenlied tam gdzie jest elfen lied dajemy nazwe anime bez spacji ale niestety na rs tam jest to wszystko :/ a na forum mieli mirrory na megaupload
Ostatnio edytowany przez szatan15 (2006-08-17 06:52:32)
Poprawnie pisze się "skąd".
z google: wpisujesz np.:"Nanoha torrent anime" i masz full wypas, jak to mówią krajanie
A jak interesują ciebie nowości:
to anglojęzyczny hardsub masz z tutaj klikaj
a niemieckojęzyczne grupy Klicken Sie hier
Te mi najbardziej się podobają, bo nie tylko ściągają grupy, ale i fanów, no i są zrzuty ekranowe. No i stamtąd trafisz na każdą inną przywatną stronkę z torrentami tychże grup
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-08-17 10:00:31)
Obiwanshinobi poprawnie to by bylo jak bys darowal sobie tego typu komentarze , uwazasz za swoj spoleczny obowiazek nauczania ludzi pisowni??[shithappens] wiesz co nie nauczysz wiec twoj wysilek idzie na marne , co to jest szkola ty nauczyciel sorry profesor a my twoimi uczniami i chcesz nas przygotowac do doroslego zycia ?[kupa] jesli tak to ja ta godzine lekcyjna opuszczam mozesz mi n wstawic[yahoo]
Ostatnio edytowany przez hwdp (2006-08-17 10:09:22)
Ktoś kto przybrał nick ~hwdp to dopiero musi być intelektualista. Kto wie może Obiwanshinobi jest nauczycielem, a może Polakiem, którego drażni tak irytujący błąd jak ten. Ile razy można pisać, że poprawnie pisze się "skąd", "stamtąd", "w ogóle"...itp. Powiem jedno niewiedzę zawsze należy szykanować, bo inaczej będziemy mieli więcej posłów w biało-czerwonych krawatach, którzy pewnie nawet nie zdają sobie sprawy z tego co te barwy oznaczają. No, cóż ale pewnikiem też opuszczali te godziny lekcji histrii, tak jak to teraz czyni ~hwdp, który nawet nie wie, że poprawnie byłoby, gdyby nazwał siebie ~chwdp, ale czego wymagać od takich intelektualistów
lol filip, on prosi o rmvb a nie o avi xD nie przeczytaĹeĹ nazwy tematu?
TUTAJ sÄ jakieĹ rmvb'ki, nie wiem czy dobrej jakoĹci, bo nie Ĺciagam w tym formacie, ale coĹ koĹo 80 mb na odcinek.
Obi, jak już tak zwracasz uwagę na błędy, to mógłbyś wziąć pod uwage więcej niż jeden xP.
A co do dobrej jakości... cóż rmvb to raczej nie jest dobra jakość ^_-. Polecam zajrzeć tu:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … howallag=1
I wybrać jedną z angielskich (czy w jakim ty chcesz to języku xP) grup fansuberskich, najlepiej z pozytywną oceną obok ^_-.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-08-17 13:05:07)
WZIÄÄ KUFA!
fillip75 he hwdp co to niby jest?? masz fantazje to wymyslas niestworzone rzeczy, z ciebie to dopiero intelektualista musisz byc bardzo dumny z tego tytulu bo sie tak scicisz tym .Ja nie lubie jak ktos cos komus caly czas wytyka i poprawia , dla mnie to nie podstawowka gdzie mam czuc twoj(nauczyciela)oddech na plecach , cos zle napisze powiem , lanie wody itd pala[yahoo] tym bardziej ze takie cos nic nie wnosi do danego tematu , wybacz ze jak koles napisal zle spowo urazil tym twoja dume i zaraz musi przepraszac , hmm pewnie to wszystko teraz nie trafi do ciebie bo ty taki inteligent i nie mowie twoim jezykiem ok powiem twoim narzucasz mu forme(jesli wiesz o co chodzi inteligencie) i to jest denerwujace. Pewnie w klasie miales same 5 i jak towrzysze chcieli zebys ciut pomogl to ty niee i nikt cie nie lubil bili cie czesto dobrze cie ocenilem? tak nie?? wiec i ty mnie nie oceniaj ok?
aha za trudne bylo ? na drugi raz naprodukuje sie i napisze krotko i zwiezle jak ty
Ostatnio edytowany przez hwdp (2006-08-17 14:23:53)
Ostatnio na ANSI nie znajduję tego czego chcę :<
Zmienia się, a co do was to jesteście głupi po prostu :/ ~hwdp zaczął sprawę nie tak jak należy, obi off topa zaczyna i kłótnie, z takim czymś to na PM panie obi ;c a filipek tylko zaostrza sytuacje...
Ja ją jeszcze troche podgotowuję :>
Jak tak dalej pójdzie, to trza tu będzie jakąś zmianę zrobić czy co, dobra tyle ode mnie ;]
ja wyrazilem swoje zdanie odnosnie posta Obiwanshinobi moze i za ostro i w chybiony sposob , natomiast post fillip75 zdenerwowal mnie najbardziej ok nie zgadzasz sie masz prawo ale nie oceniaj kogos bo ma taki nick a nie inny
Tak offtopowo:
@hwdp - jemu (Filipowi) chyba chodziło o to, że twój nick jest niepoprawny ortograficznie... chyba że hwdp to w twoim przypadku skrót od np. Huta w Dolnych Puławach xD.
A poza tym... faktycznie przeginacie z tymi waszymi nieprzyjemnościami xP. Można sprawę załatwić spokojnie i nie trzeba jednocześnie offtopować tak jak to zrobił Obi, czy Almisael... a teraz i ja xD.
To tyle...
echh ludzie nie macie sie o co klocic....
ps. sory za offtop;)
JA zaczynam kłótnie? Zdarzało mi się prowokować użytkowników, owszem (chociaż "zaczynaniem kłótni" bym tego nie nazwał), ale nie w tym przypadku.
Uderz w przysłowiowy stół, a przysłowiowe nożyce się odezwą.
Offtopować nie trzeba, ale można. Trzymanie się tematu nie jest dla mnie bezwzględną koniecznością. Modkowie są od tego, żeby sprzątać, gdy uznają za stosowne. Dzięki temu mogą, że tak się wyrażę, skonsumować swoje przywileje i poczuć się potrzebni.