Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Yo!
Zawsze jak sie wymieniam nagrywam sobie serie na verbatimy zeby potem ladnie zrobic covery itd. wiec mam z wymiany pare zbednych plytek ktore sa bez jakis rysek i sa mi poprostu nie potrzebne wiec najchetniej jak ktos nie ma jakis serii z tych wymienil bym je na inne anime (obojetnie jakiej marki plyty) lub w ostatecznosci na czyste plyty (wtedy tylko verbatimy)
oto te plytki:
1 DVD- Suzuka [Lunar] - Platinum
2 DVD- Shuffle [l33t-raws] - Platinum
3 DVD- Scrapped Princess [Keep-ANBU] | Bible Black Origns [HL] - TDK
4 DVD- Kazemakase [Kami Squad- PL HARD] Bible Blac [HL] - TDK
5 DVD- Otogzuichi 1-25 [Ani-Kraze] - TDK
6 DVD- Otogzuichi 26 [Anie-Kraze] | Body Trasfer [Hentai-Akatsuki- PL HARD] | Dark Love [PsyKE] | Pretear [KAA] | Pale Coocon [ASG-A- PL HARD] | Ichigo 100% OVA 5 [DP] - TDK
7 DVD- Full Metal Panic! The Secod Raid [l33t-raws] | Ichigo 100% OVA 1-4 [DP] - TDK
8 DVD- Full Metal Panic 1-22 [Rozne Grupy]- TDK
9 DVD- Full Metal Panic 22-24 [Rozne Grpuy | Genshiken [A-Faith] | Yumeria [ASG-A- PL HARD] | Last Exile 26 [A-K] - TDK
10 DVD- Last Exile 1-25 [A-K] - TDK
11 DVD- Tsubasa Chronicle [DB&LE] - Esperazna
12 DVD- Tenhjo Tenge OVA [ASG-A- PL HARD] | Saikano OVA [nie wiem jak grupa wiem, ze .mkv] | Ai Yori Enishi [KAA] - Eseperanza
13 DVD- One Piece 1-24 [K-F] - Esperanza
14 DVD- One Piece 25-49 [K-F] - Platinum
Jak juz pisalem najbardziej interesuje mnie wymiana na inne anime (obojetnie jakiej marki plyty) ale w ostatecznosci mogl bym sie wymianic na czyste plytki DVD (wtedy tylko Verbatimy)
Ps. Jak ktos wezmie wszystko na inne anime to dorzuce troche plytek gratis;)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Moze zdecyduje sie na Otogzuichi. Tylko powiedz mi cos wiecej o tym tytule. Nie moge natrafic na jakiekolwiek dobre info
Strony 1