Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
musze cześciej tu zaglądać bo omija mnie najlepsze...niestety nie byłam jeszcze na żadnym konwencie, ani tym poodbnym zlocie anime... pozostaje mi tylko czytanie Waszych wrażeń
widze że w listopadzie cos się szykuje...a wcześniej jest jakas impreza?
No of koz... masz pod koniec września Negicon w Warszawie a potem na poczatku listopada jest we Wrocławiu Baka
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
no własnie szukałam co o NEGIcon i okazuje sie z ejest planowany na 28-29 października 2006
Tak, masz rację, mój błąd
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ecchicon - 25-27 sierpnia :>
a coś szybciej sie znajdzie ?
Jak czytam co tu piszecie to mi slinka leci[slina]Niestety na konwencie nie bylam, bo nie moglam[placze]To nie fair[placze]No ale przynajmnije poczytam sobie troche jak bylo
a coś szybciej sie znajdzie ?
szybciej??:D nie zdazysz sie w ogole obrocic a juz bedzie wrzesien;)
o dzieki Kvar
Na następny DOJICON mogłoby jechać więcej ludzi z ANSI. Na tym doji poznałem kilka osób z ANSI (i niekoniecznie).
Jak dla mnie wszystko było fajne Gotki, kociaki i inne cosplaye Naprawdę warto było jechać. Szkoda, że przegapiłem pare rzeczy (np. turniej konsolowy... pozdro dla organizatora tam....). Sala audiowizualna rządziła!
Postaram się być na NEGIcon tylko się dowiem gzie się to odbędzie i jak tam dojadę a wolne mam już zaplanowane morze ktoś z okolic Jastrzębia Zdroju się tam wybiera?
Strony Poprzednia 1 2