Nie jesteś zalogowany.
dobra jak ktoś ma jeszcze jakiekolwiek zaproszenie to proszę: straylife@o2.pl albo straylife324@gmail.com
ja mam 2 zaproszenia ale nie wiem czy dac bo sie juz naciolem 5 razy ( szyscy z animesub) osoby te wylecialy po tygodniu tylko jedna osoba z tych co dalem zaproszenia z animesub sie utrzymala
ps wiesz jakie sa tam zasady ?? tzn ze trzeba tez wysylac a nie tylko sciagac ??
Ja bardziej niż PT polecam TNP.Na PT dziennie dodawane jest 4-5 pozycji , na TNP kilkadziesiąt w tym dużo anime.
Ale nie chodzi o to co kto więcej ...liczy się co dodają...
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-27 11:45:29)
Ja byłbym chętny kuba.kusmierz@yahoo.pl
Bardzo proszę o zaproszenie: leanier@op.pl Mała reklama: posiadam złącze symetryczne 1.536 mbit/s i zew. IP , co daje ciągły upload na poziomie 200 - 220 KB/s.
Ostatnio edytowany przez Rinea (2006-08-14 14:20:26)
moze ja wejde w ten interes ale dopiero po wakacjach bo na razie nie mamm neta a w akademiku mam upload 20mbit wiec moge sie tym zajac zantzuken@op.pl
ja moge kilka dac ale musicie jakos mnie umotywowac screny mile widziane z ratio powyzej 1.0 mam 3 sztuki wiec fast
rinea poszlo milego ssania
~utsukushii ty tez masz zaproszenie i baw sie dobrze
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-08-14 20:12:46)
poszukaj na watku o moim ftp
tam byl screen z uploadem 1mb/s
[URL=http://img144.imageshack.us/my.php?image=uploadzx3.png][/URL]
Ratio i transfery trochę słabe ale wieczorem jest znacznie lepiej.
Ostatnio edytowany przez Rinea (2006-08-14 16:25:39)
jak ktos jeszcze bedzie mial zaproszenie to prosze na yorob@o2.pl
słyszałem ze na tm PT trzeba jakis jeszcze test napisac zwiazany z nimi... czy to prawda ??
tak ale jest banalny wystarczy se przeczytac FAQ i po sprawie
Ja bym prosił o takie zaproszenie najlepiej na priv. Nie zniknę i poniżej moje staty z windows. 2x większe mam na linuxie, lecz nie mogę teraz zrobić zrzutów [URL=http://imageshack.us][/URL]
Ostatnio edytowany przez RA6 (2006-08-14 18:41:47)
Jeżeli ktoś miałby jakies zaproszenia i mółby mi wysłac byłbym bardzo wczięczny.
Mój mail to : beliar666@gmail.com
WItam... Ja również chciałbym konto na POlishTracker... Mogę zagwarantować stały upload na poziomie 150 kb i dobre ratio...
Mój email to baxu@onet.eu bardzo proszę i z góry dziękuję za zaproszenie...
uploady, sradownloady jezusiczku jakies regulaminy x_x
Dlatego wole ciagnac HTTP
a co do zaproszenia to na razie dziekuje (moze kiedys)
Ostatnio edytowany przez diablic (2006-08-15 20:42:50)
a ja ed2k - ale zaproszenie na gmail by sie przydalo
Czy ma ktoś jeszcze zaproszenie na www.polishtracker.org ? I mógłby odstąpić? Bardzo bym prosił