Nie jesteś zalogowany.
fakt dobre ale nie widziałem indiania...
Mnie zawsze rozbraja scena: bioderka i nóżki do przodu, a główka do tyłu, albo średniowieczny rycerz w pełnej zbroi przyklaskujący sobie do rytmu A w grę koniecznie chcę zagrać widać,że dobry marketing nie jest zły...
Ostatnio edytowany przez Maggie (2006-08-03 23:28:33)
YES!YES!YES! gdzieś już to słyszałem [roftl]
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-08-04 18:13:41)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
baner 40 i 4 (system 40i4- RPG)
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-08-04 20:50:25)
Anime BigButts ha ha ha ha ha
Heh dobre a tak off-topem wie ktoś z jakiego anime jest dziewczyna(zdaje się niebieskie włosy i serduszka w tle) pokazana w 01:27??
KUrde tak naprawde jest czy sobie jaja robią <=> (
Hehe... ten pierwszy jeszcze coś kumał, ale ten drugi kompletnie zamulaty był. Lol, nie mam słów
MANGA muza i przesłanie
Dobry ten teledysk. [respekt]:D:D:-D:-D
[cytuj]Coś śmiesznego dla fanów gier komputerowych Można w nie nie tylko grać...
sprawdź sam / sama
Pozdrowionka, acha, koniecznie włączcie głośniki!!!![/quote]
big LOL spadlem z krzesla jak to zobczyle
Heh dobre a tak off-topem wie ktoś z jakiego anime jest dziewczyna(zdaje się niebieskie włosy i serduszka w tle) pokazana w 01:27??
Ta dziewczynka jest z anime Yumeria, ale jak się nazywała to już ci niestety nie powiem, bo zapomniałem
Ja wam powiem cos wesolego. Dzis popoludniu moj kolega wrocil do domu, a tam nikogo "ni widu ni slychu". Wchodzi do kuchni, a tam karteczka: "pojechalismy do cioci do warszawy bedziemy we wtorek. mama" <--- no lol takich rodzicow w domu miec to jest ciekawa rzecz dopiero
zazdroszcze temu twojemu koledze tez tak chce
Eee, jak przy karteczce nie bylo zadnej $$$ a lodowka w sobie miala tylko swiatlo, to bym wcale nie zazdroscil
Angry German. (He he niezle polaczenie filmikow)
sluchaj ~s0n1c, ja jak sie upre, to potrafie przez pare dni jesc jedna kromke chleba dziennie. Potrafie zniesc kazde warunki, byleby tych tyranow nie bylo w domu
KUrde tak naprawde jest czy sobie jaja robią <=> (
Ona ma 37 lat?????8-D WHAAAAAAAAAAAAT???!!! THE HELL??!?!?!?!?! Ja bym dał na oko - 27
Ja wam powiem cos wesolego. Dzis popoludniu moj kolega wrocil do domu, a tam nikogo "ni widu ni slychu". Wchodzi do kuchni, a tam karteczka: "pojechalismy do cioci do warszawy bedziemy we wtorek. mama" <--- no lol takich rodzicow w domu miec to jest ciekawa rzecz dopiero
Tiaa... Do cioci do Warszawy AAAJ! - fajna rodzinka[okej]
EDIT:
AMV [roftl]
...
Ja chcę tę piosenkę.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-11 23:25:37)