Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
juz raz o tym pisałem ale wątek został usunięty bo nieaktualny teraz ponawiam chce się wymienic za naruto potrzebuje epków od 164 do teraz (moje gg 6801437)
tu jest moja lista anime i gier:
http://rapidshare.de/files/26516581/Lis … G.rar.html
PS: a propo ile specialów i OAV-ów ma naruto wymiencie mi wszystkie tytuły z góry dzieki
Naruto Movie 1: It's the Snow Princess' Ninja Art Book! [jap: Gekijouban Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime Ninpouchou Datte ba yo!]
Naruto Movie 2: Naruto's big clash in the Theatre! The illusion of the ruins of the depths of the earth!! [jap: Gekijouban Naruto: Dai Gekitotsu! Maboroshi no Chitei Iseki Datte ba yo!]
Naruto Movie 3: Large Interest Stirred Up! Cresent Moon Island`s Animal Rebellion [jap: Gekijouban Naruto: Dai Koufun! Mikazuki-jima no Animal Panic Datte ba yo!] <= ale to dopiero jutro
=OAV'ki=
Konoha Annual Sports Festival
Jump Festa 2003 - Find the Crimson Four-leaf Clover!
Jump Festa 2004 - Battle at Hidden Falls. I am the Hero!
Narutimate Hero 3
to chyba wszystko co się pokazało poza serialem
wielkie dzięki więc z tego co odczytałem jest tego razem 7...............3 movie i 4 oav-y ale niedawno jeszcze wyszło Naruto Jump Festa 2006 - Kakashi Gaiden to razem 8 tak ?
PS: ponawiam pierwszy post
Ta Jumpfesta 2006 to z tego co się orientuje byla zartem i byl to ep 195 z francuskim subem
acha niewiedziałem tak kiedys było z bleachem niby podwójny epek a tu jakies japońskie gierki w domino itp
PS: ponawaim (patrz pierwszy post)
Chciałbym coś sprostowac nie ma 4 a sa 3 oavki naruto Narutimate Hero 3 a Konoha sport to to samo:P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a nie czasami Konoha sport było razem przed naruto movie w kinach puszczane tylko fansuberzy od cieli to dając jako oddzielnie 10 minutowy filmik ?? ja naruto movie ściągnołem bez tego.............. możecie mi podać na miary na ten Konoha sport
możecie mi podać na miary na ten Konoha sport
Dla własnego dobra radzę ci tego nie oglądać
tak tak wiem ponoć najgorszy moment z całego naruto przynajmniej tak czytałem i własnie przez to chce to zobaczyć...................
Narutimate Hero 3 a Konoha sport to to samo:P
nie to nie jest to samo
Konoha Sports to 10 min filmik, zresztą daremny, pokazywany przed drugą kinówką
a Narutimate Hero 3 to promo do gry
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Narutimate Hero 3 to niejest czasami to samo co OAV Jounin vs. Genin ??.........................albo najlepiej skończyć temat bo mi też juz się myli
ponawiam prośbe z pierwszego postu
kurde bałagan robicie:
Konoha Sports Festival - filmik puszczany przed pierwszą kinówką. Trwa z 11 minut, spojlerować nie będe.
Narutimate Hero 3 - jest to promo do gry na ps2 czyli tak jak ten tytuł, tak jest też to OVA3 Jonin vs. Genin.
Kakashi Gaiden - to jest fake, czyli 195 ep od DB z francuskim subem, i to nie jest i nie było Jump Festa (możliwe że będzie).
Jest tylko JF2003 i JF2004.
Kinówki są 2, dzisiaj ma premiere w kinach 3 kinówka i nie pytajcie się gdzie można ją znaleść bo NIE ZNAJDZIECIE, to jest premiera w japońskich kinach, chyba, że ktoś wam zgra kamerką to wtedy znajdziecie słabą kopie. koniec pieprzenia.
Strony 1